Prosedyrer for å registrere en utenlandsk bil i Spania

Prosedyrer for å registrere en utenlandsk bil i Spania

For å kjøre bilen i utlandet i Spania er en forutsetning for innmelding endring. Vi forteller deg hvordan du gjør det og hvor mye det kan koste.Prosedyrer for å registrere en utenlandsk bil i Spania

Artikkel 62 i lov 6/2014 av 7. april på trafikk, Motor Vehicle Trafikk og trafikksikkerhet gjør det klart forpliktelsen “skal være gjenstand for endelig registrering i Spania kjøretøyer som brukes på spansk territorium av personer eller selskaper som er bosatt i Spania, eller som er innehavere av etableringer i Spania”.

Det første vi gjør er å bestemme hvordan vi skal få bilen i utlandet: bil, tog, båt … Det vil også avhenge av den endelige kostnaden for hele registreringsprosessen. Når bilen allerede er i Spania, er første skritt å gå med ham å tilbringe kjøre når som helst autorisert serviceverksted, behandlingen som kreves selv om kjøretøyet går tom for bestått i hjemlandet. Prisen på ITV ikke varierer med hensyn til en bil med spansk nummerskilt, det vil si, i tilfelle av en bensin kjøretøy rundt 40 euro, mens dersom det er en diesel beløper seg til omtrent 55 euro.

Med ITV i orden, er neste trinn betaling av den tilsvarende skatter, registrering og sirkulasjon. Som du vet, VRT er en prosentandel av nettoverdien av kjøretøyet på grunnlag av CO2-utslipp Kjøretøy: under 120 g / km CO2, er unntatt; mellom 120 og 160 g / km CO2, 4,75 prosent; mellom 160 og 200 g / km CO2, 9,75 prosent; og over 200 g / km for CO2, 14,75 prosent. den veiavgift Det avhenger av den enkelte kommune og skatt strøm, med forskjeller som kan variere opp til 600 prosent! Denne avgiften må betales ved den kommunen som eier av kjøretøyet er empadronado.

Det er på tide sende inn all dokumentasjon i Provincial Trafikk:

1. offisielle søknadsskjema (tilgjengelig på nettstedet til DGT)

2. avgift for en mengde av 94.80 euro.

3. Identifikasjon av vedkommende. offisielt dokument som identitet og holderen (ID-kort, spansk førerkort, oppholdskort, pass pluss Foreigner Identification Number) adresse.

4. Vehicle dokumentasjon. ITV-kort, med rosa og blått ark ark med diligence av salget.

5. skatter

– Bevis på betaling eller fritak Bystyret veiavgift hvor søkeren er hjemmehørende (original eller kopi).

– Bevis på betaling, fritak eller klem VRT State Tax Agency, med unntak av trailere.

– Nye biler kjøpt i EU De må også rettferdiggjøre betaling av merverdiavgift eller kreditt inngå i folketellingen av skattepliktige personer og ark utstedt av ITV.

– kjøretøy kjøpt i tredjeland må sende den opprinnelige bilen dokumentasjon og én administrativ dokument (DUA) utstedt av Tollvesenet, med mindre kortet ITV posten diligence kjøretøy import.

– Hvis det er en annenhånds bil fått en særlig innenfor EU, er det nødvendig å presentere opprinnelige kjøpsdokumentet (Oversatt) og betale Transfer Tax.

Når fornøyd denne prosedyren, får du registreringsnummeret og definitive dokumentasjon. Med denne kan du gå å kjøpe bilskilt og montere på kjøretøyet. Prisen på en lisens plate ikke overstiger 25 euro.

Du kan også være interessert

Overføring av bilen: alle formaliteter

Er det obligatorisk å passere ITV i samfunnet?

Triks for å betale mindre veiavgift

Adblock
detector