Første test: Toyota Auris 120T

Første test: Toyota Auris 120T

Toyota Auris var allerede en kompakt nesten feilfri, med mindre du ville ha en bensinmotor. Dette ombygging av Auris korrigerer en motor 1,2 Turbo.

Første testen Toyota Auris 2015

Første testen Toyota Auris 2015

Første testen Toyota Auris 2015

Første testen Toyota Auris 2015

Få mennesker mer krevende arbeid som sine skapere. Vi hadde en sjanse til å chatte med "European far" Auris og vi bekjente sin glede å se at nesten 25 forbedringer foreslått av Japan, ble korrigert i denne generasjonen. Bare vi fikk "få" tre på nåværende direktør for Toyota Spania, Agustín Martín, som alle kunne se en midtkonsollen "kontinuerlig"Uten hull eller asymmetrier, som Auris Hybrid selv hadde en Nappa skinn ratt i høy kvalitet og belysningsjevnheten blå knappen og bilde.

Innvendig Toyota Auris 2015

Selv om du aldri har klatret en Auris, vil du være i stand til å sjekke inn denne dype ombygging er 2015 en moden bil. jeg mener Han har forlatt ikke rom for deg å være en feil alvorlig. du vil du finne subtile detaljer frukt erfaring. Fra en størrelse på lesbare bokstaver "rekreasjon" er et instrumentpanel i tre dimensjoner eller for å tilveiebringe en allsidig fargeskjerm mellom klokkene. For ikke å nevne tilbudet en sjenerøs skjerm 7 tommers berørings kapasitive typen. Eller at bagasjerommet med et gulv som skjuler en dobbel bunn. I Auris ikke endre akselavstand, fordi det var ikke nødvendig, ingen rimelig for beina på den bakre passasjerer plass tilgangs 43 krever ikke står bak og passer godt contorsionismos fot under fortauet. Den har en god armlene, sammenleggbar rygg 1 / 3-2 / 3 … Kom igjen, fire gode steder og en femteplass svært rimelig, fordi overføringen tunnel er ikke-invasiv. Jeg bare savner i mangler disse vents Det tilbyr en rival. I front, er bildet enda bedre, fordi plass begge steder er veldig generøs (uten asymmetrier, ting virkelig en bil som er designet for å bringe høyre og venstre hånd kjøre uten forpliktelser). den nesten perfekt driver ergonomi. jeg sier "nesten" personlige nyanser, finner jeg rattet veldig lett skjevt, som fotstøtte. Men sannsynligvis en skammelig krav om å forbedre passiv sikkerhet i tilfelle av en innvirkning. De veier tungt på Toyota NCAP tester og bare se på Toyota Safety Sense å forstå, et system utviklet for å være effektiv og rimelig økonomisk (700 euro i noen Auris) og å utvide det til lavere segmenter. Så stolt erklærer at 70 prosent av Toyotas selges i Europa vil utstyre denne Toyota Safety Sense. De beste modellene kan også innlemme mer avanserte systemer, støttet av radar, stilen av hva Toyota og Lexus utstyrer.

Toyota Safety Sense

Grunnlaget for den nye Auris 2015 er forrige Auris. Ikke å bli testet for å holde fem-stjerners EuroNCAP bare være et spørsmål om "papirer"Fordi de kommer til å slippe flere poeng takket være sin Aktiv ulykke klimatiltak system. Det kalles Toyota Safety Sense og fokuserer primært på Pre-Crash Safety (PCS). Gjennom en kombinasjon av videokamera og lasersensor som ligger bak den innvendige speilet, er systemet i stand til å varsle eller starte en fullt automatisk bremsing hvis en kollisjon er nært forestående. Aktiv under 80 km / t, systemet gir deg tid til redusere med ca 30 km / t kjøretøyets hastighet i tilfelle av aksjon. Dette betyr at nesten kan garantere at unngår mest bytrafikk når langsom og overgrep i de områdene 30. På tørr asfalt, Vi fant ut at systemet fullstendig stopper bilen enda raskere. Selvfølgelig kameraet ikke bare fungerer som en pre-crash, er i stand til å gjenkjenne signaler, noe som gjør den automatiske endring av strålen eller varsle om utilsiktet filveksling.

Atkinson motor Turbo!

Auris hadde to bensinmotorer, 1,33 og 1,6, som i Spania vil bli erstattes av en 1,2 turbofiresylindret 116 hester, tilhørighet til motorfamilien ESTEC (Forkortelse for "Økonomi med overlegen termisk effektiv forbrenning", Forbrennings økonomi med høyere termisk virkningsgrad). Siden Christian, som Toyota har besluttet å konsentrere seg om bensinmotorer, bringe inn i bildet all sin kunnskap om forbrenningsprosesser og dermed oppnå lavere forbruk. Takket være en variabel fordeling av bredt spekter er i stand til å operere både som en konvensjonell Otto syklus, og den Atkinson anvendelse av Toyota hybrider. I dette tilfelle meget lav belastning forblir innløpsventilen åpen og tillater en del av inntaksluften forlater motoren før eksplosjonen, for å redusere pumpetap, og har en karriere lengste utvidelse, som simulerer en forskyvning (og en injisert) mindre brennstoff. ESTEC andre motorer allerede hadde kombinert turbo og Atkinson, nemlig Lexus NX 200t.

Toyota Auris Hybrid 2015

Resultatet er at Auris presser ned fra svært forsiktig. Meget under det betyr 1400-1500 rpm nådd og stopper vibrerende som om det var en tre-sylindret firesylindret strømmer som det er. I dette regimet, og kunngjør maksimalt dreiemoment og offisielt ikke råtner opp til 4000 rpm. Motoren virker strekker velsmakende, men det er bare en opptreden, fordi ved 5500 rpm starter den røde sonen de cuentarevoluciones … og det er det. klart De konvergerende diesel- og bensinmotorer. De koblet til en sekstrinns girkasse for jevn håndtering, forbruk i en komplisert rute rundt Brussel, med stor trafikk, mange mennesker og noen motorveien konkluderte med meget rimelig Litt mer enn seks liter. Som en guide, samme reise ombord i nye motoren utstyrt Auris 1,4 D4-D diesel, BMW kilde, 112 hester, snapper han en liter. Of course, i bytte for den klassiske Diesel skravling. En annen liter mer på denne reiseruten kommer ned Auris Hybrid, som lett han falt fra de fem liter og her definitivt har du mindre støy. Ja, det er mer vekt og det føles selv gikk på asfalt; ikke røre bremsen eller adresse ikke nå gleden av de andre motorer, som har blitt forbedret følelse midtpunkt.

komfortabel

Skyv overraskende at Toyota har klart å ri komfort, med justeringer klassisk pek og redesignet dock. Dimmere fungerer best i små krøllete og stopper har blitt endret. Auris Diesel bare 90, den reviderte 1.4 D4-D er utformet med en vridnings bakakselen, andre versjoner har en bakre aksel med overlappende trekanter. Det har også blitt forsterket lydisolasjon mellom motor og kupé ledd i overførings tunnelen og det viser, til det punktet at den slitebanebredder på 225/45 Føle føre! er stjernene.

Toyota Auris vil bli solgt i kroppen eller fem-dørs familie Touring Sports (Med en ekstra kostnad på 1250 euro), med fire utstyrsnivåer, en av tilgang til flåter, kalt forretninger, med 15-tommers rim. I helt klart et hybrid (som ikke har gjennomgått mekaniske endringer), hevder å ha Toyota Hybrid redusert prisen på 900 euro. Direkte, kan kunden velge, for det samme 19.200 euro mellom Auris Hybrid eller 115d. Toyota underliggende mål om at i denne bilen 60 prosent av salget av Auris hybrid variant svarer til den. En interessant metode for betaling, utgitt i små modeller og kalte Betal per Drive, vil tenke enda flere kunder: 190 euro per måned for fire år kan finansiere en Auris noen motor og bare endre mengden av inngangen til å levere. For 45 euro per måned pluss forsikring vil være tilgjengelig (med plikten til å betale 12 euro ekstra for sikkerhetsutstyr Safety Sense) og 25 euro vil sikre vedlikehold og to dekk endringer. En vellykket erfaring i Italia, som Toyota sier det er å ha god mottakelse i Spania.

Du kan også være interessert

– Toyota Auris 2015 priser og detaljer om området for Spania

Adblock
detector