Tartan Prancer, den verste bil noensinne

Tartan Prancer, den verste bil noensinne

Kan du forestille deg et sted fullt av absurd gadgets minivan? Vel ikke forestille seg, her har du det. En ukjent albansk produsenten forlatt oss med munnen åpen med sin første skapelse: Tartan Prancer. Selv om ikke alt var hva det virket …

Tartan Prancer: den mest absurde bilen i verden

Tartan Prancer: den mest absurde bilen i verden

Tartan Prancer: den mest absurde bilen i verden

Tartan Prancer: den mest absurde bilen i verden

Utvilsomt, i dag minnes vi en av mest absurde bil vi har kjent i verdenHans navn er Tartan Prancer og det var en bizarrada minivan som vi ankom i Albania og inkludert en annonse som du kan glede igjen og igjen. Utover design linjer som ikke trenger eller gå inn, Tartan Prancer er fullpakket med gadgets like absurd som casposos: Ingen ende sidespeil la se deg noe, men du ser deg selv ser i bakspeilet, en fontene i midtkonsollen, foosball stil askebegre, armlener og håndterer åpne løse absurditeter som godt kan føre den ‘Cani’ versjon av James Bond. Og alle i en familie bil spesifikt.

Før du lurer på om du har reist tilbake i tid, og har allerede ankommet eller kom tilbake, April Fool dag, kan vi fortelle deg at dette kunngjøringen av den armenske esperpento var ikke mer enn trailer av remake av ‘vacantion’, den legendariske Harold Ramis film med Chevy Chase (Clark Griswold) der en far tar en familie til den beste fornøyelsespark i USA å tilbringe ferien. I denne nye utgaven av filmen, som er en hybrid mellom lage igjen og deretter Clark Griswold sønn, Rusty, spilt av ED Helms -‘The Hangover Vegas’- bestemmer saga til å følge i fotsporene til sin far til å tenke en ferie som hele familien delta i Walley verden. Og de montert Tartan Prancer. Nå alt passer.

Denne komedien, regissert av Jonathan M. Goldstein og John Francis Daley, Det ble utgitt 21. august 2015. Hva kan du ikke gå glipp av videoen som vi husker i dag?

Adblock
detector