4 flygende biler som er i ferd med å ankomme

4 flygende biler som er i ferd med å ankomme

De vil være en realitet snart: flygende biler hver dag er nærmere å nå. Disse fire prosjektene lover å være godt avansert. Først, hvorfor 2017?

flygende biler, komme nærmere å være en realitet

flygende biler, komme nærmere å være en realitet

flygende biler, komme nærmere å være en realitet

flygende biler, komme nærmere å være en realitet

elektriske biler, hybridbiler, brenselcellebiler, autonome biler, … og deretter, flygende biler. Det virker linjen som ser ut til å følge bilindustrien, og at fremtiden ikke virker veldig fjernt. Ved slutten av dette tiåret, flere selskaper planlegger å lansere de første bilene kan fly.

En bransje som alltid endre måten vi forstår transport, men måtte se hvordan det ville passe lovgivning til disse kjøretøyene fortsatt ukjent for alle. En spesiell flygersertifikat som kreves? Hvor mye vil de koste? Dette er de fire sterkeste veddemål at de eksisterer i dag. Det vi går over.

Terrafugia TF-X

Terrafugia TF-X

den amerikansk selskap Det er kanskje den mest kjente navnet i de senere år i dette feltet. Terrafugia Det har brukt mange år på å forutse og gi henne små piller TF-X, hans flygende bil, som nå er ventet å treffe veiene-og himmelen i 2018. Det er svært lik en helikopterpropeller, så Terrafugia TF-X ville lande og ta av vertikalt, noe som er en stor fordel. Og her er tingen ikke er det, fordi denne flygende bil vil også være en autonom kjøretøyNår du lander, kan du flytte alene. I himmelen, vil du møte 322 km / t på flymodus, for en total rekkevidde på 800 kilometer. Ja, et par hensyn som kan trekke seg tilbake mer enn én: flysertifikat ville være nødvendig, og prisen vil være rundt 235 000 euro.

AeroMobil

AeroMobil

Et annet selskap godt kjent blant de “drømmere” av flygende biler: AeroMobil fra Slovakia, frakte siden 1989 med dette prosjektet i tankene. Bevis er hans fjerde prototype og det synes at disse arbeidene har kommet til en slutt, så kommersiell ankomst er ventet allerede i 2017, Det neste året! I tilfelle av AeroMobil, Det har sammenleggbare vinger og en propell ved den bakre. Dens rekkevidde er 700 kilometer, vil nå 200 km / t på “flymodus” og har for to passasjerer. Og selvfølgelig, vil prisen også hundretusener av euro.

Den flygende bil Larry Page

Den flygende bil Larry Page

Nylig, et medium som heter “Bloomerg Businessweek” avslørte at Larry Page, en av grunnleggerne av Google, har investert 100 millioner dollar i en ‘start-up’ kaller Zee.Aero. Er målet ditt? Ja, du har rett: den utvikling av en bil flying. Og er at siden er noen som høres et barn å ha en flygende bil, og nå er det en av de rikeste mennene i verden blir utført. Ja, i hemmelighet. “Zee er å utvikle en revolusjonerende ny form for transport”, De sier fra Zee.Aero på deres hjemmeside. Vi gleder oss.

SkyDrive

SkyDrive

Hvis Sommer-OL 1992 markerte en historisk endring i Barcelona og i veien for å forstå sporten i vårt land, Japan De går videre og De ønsker å slå Tokyo Games i 2020 et vendepunkt i veien for forståelsen urban transport og teknologi. engineering selskap ‘Cartivator’ utvikler SkyDrive, en japansk flygende bil som skulle lande og ta av vertikalt. av små dimensjoner og en utforming breaking og futuristisk, Ingen lisens er nødvendig for å drive, men selvsagt som skal defineres i fremtiden.

Du kan også være interessert

Terrafugia TF-X, den flygende bilen for fremtiden (video)

Topp 5 av flygende biler: din garasje skyer

Adblock
detector