Peugeot 3008 GT 2.0 BlueHDi / 180, testet vi den nye SUV

Peugeot 3008 GT 2.0 BlueHDi / 180, testet vi den nye SUV

Balansert og sømløs. Så vi definere den nye Peugeot SUV: den 3008. Vi testet for første gang etter den kraftigste dieselmotor med automatgir og GT trim.

Først Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Først Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Først Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Først Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Peugeot har gjort en SUV annerledes med sin ny 3008 (på linken finner du informasjon om din rekkevidde). Du søkte personlighet i form og har gjort et kraftig i sine linjer og solid bil med karakter anodyne mot mange konkurrenter som er forpliktet til conventionality i dette segmentet. også en pause fra den forrige generasjonen Peugeot 3008, en modell mye mer “light” uten klo, halvveis mellom minivan og SUV. Selvfølgelig, når han ble født, SUV fenomen Det var fortsatt veldig tidlig.

Og jeg liker å kontrast dette styrke utvendig utforming med delikatesse og eleganse i interiør Jeg oppfatter i Nye Peugeot 3008. Som to forskjellige verdener, yin og yang. Jeg må innrømme at utgangspunktet jeg lå assimilere den nye 3008 i form av design, og forsto ikke at asynchrony mellom utsiden og innsiden. Men jeg må innrømme at, plantet allerede den nye Peugeot 3008 på gaten, med naturlig lys og kunstig lys-ingenting å rulle i salones- bilen vinner tilstedeværelse, er mye mer dynamisk, er mer markert stilistiske detaljer for å gi et annet bilde, spesielt i profil og bak: foran har allerede blitt vant nylig renovert Peugeot 2008.

Innerst livet til Peugeot 3008

Interiør Peugeot 3008Angitt. enkel tilgang i den nye Peugeot 3008, spesielt mime med sjåfør midtkonsollen slått litt du, ytterligere innhyllende gjennom sidefremspring som lukker denne store kjøre kneet passasjer. komfortable sitteplasser og sikre godt -chromed GT, husk, stopp i Peugeot 3008-, dashbord gode materialer med litt justering som skal poleres lett og med en fin estetikk i to høyder som bringer en uvanlig eleganse i segmentet. Nice midtkonsollen hvor funksjonene er først aktiveres ved et piano nøkkel stil og deretter manipulert og tactilely på den sentrale skjermen, fremhever store ikoner og snarveier som sparer smarte manøvrer når du kjenner dem: Det slår meg at Ptil gruppen fortsette å satse på å tilpasse sine produkter gjennom tilpassede friskere.

Også Mime sjåføren suppleres i den nye Peugeot 3008 med en sentral informasjonsdisplay hvor alle mulige teknologi er utplassert i format TFT Farvel til head-up display projisert på escamoteable- skjermen for å konfigurere driveren for dine øyne bare informasjon som passer deg når som helst fra rattet: markere riktig mengde trykknapper på rattet til det som er nødvendig uten hands off samme. Og jeg må snakke igjen av ratt Peugeot, liten, veldig liten for en SUV og flatet opp og ned i den linjen F1 og jeg trodde jeg ville gi flere manøvreringsproblemer … men det er det ikke. I tillegg over Utflating bidrar til å se informasjonen som vises nesten i øyehøyde. Jeg likte den på 208, 308 overbeviste meg, og jeg ble positivt overrasket over i en SUV.

Peugeot 3008, utenforFremdeles inne og girkule utformingen av den nye Peugeot 3008 er det spektakulært, i vårt tilfelle en automatisk girkasse med rattpadleårer. Og danner blokk med startknappen og sport kjøremodus -dette versjonen kan ikke montere systemkontrollstasjonen grep overflater adherence- lav. I baksetet understreke jeg høyhus for hodene til sine beboere -Ikke mye, men nok hvis du monterer tak og panorámico- plass til knærne mer enn nok for voksne Miljø 1.80 meter, selv takknemlig for at forsetene hadde mer plass til å sette under føttene -encomiable arbeid fordypningen seatbacks å tjene noen ekstra centimeter for beboerne tilbake. Ingen overføring tunnel fører til hvilken den sentrale plassen vinner giblets operasjon for beboerne, hjulpet av en konsoll med bunnen forsenket for å bedre plass for føttene til den som sitter der på stedet. God støvel, veldig kvadrat og over 500 liter meget bruk, og forbundet med en elektrisk port, en riktig lastehøyde.

Hvordan vil Peugeot 3008?

Vi likte den nye Peugeot 3008, spesielt fordi vi ser en Hvis vi snakker om balansert bil mens komfort, lyd, dynamikk og effektivitet, hjørnesteiner for de fleste kjøpere. Det er en komfortabel bil, med lett tilgang, gode seter, med en bemerkelsesverdig interiør lydisolering arbeid knapt mekanisk motorstøy blir filtrert og med disse 180 hk diesel rikelig møter … men ikke med den kraft som disse samme mekaniske husket forrige PSA.

Peugeot 3008El Peugeot 3008 dette er en SUV glad hvis du spør dem, spesielt i sportsmodus. På konvensjonell måte, logisk, er det mer Bourgeois med overganger mellom tannhjulene, men mer oppblåst godt nok til å rulle på raske veier og ved høye priser uten at det går forbruk. God evne til å effektivt bacheo absorberende uregelmessigheter og betyr god fast og sjenerøse hastigheter. Riktig retning for å ta deg kjapt hvor du vil og bremser som har virket nonprogressive min Skrive ut side med start å bremse som noen gang og se at bilen bremser som du ønsker, og deretter gjøre deg gjøre ekstra press for å nå dine mål-. Acostumbrándote forestille seg, problemet løst.

En sportsmodus og musefeller veier, Peugeot 3008 garanterer også morsomt med verdig agility for en kroppstype SUV og du klarer å koble kurver i høyt tempo med forbløffende letthet. Og alt dette snakket om forbruk på 8 liter per 100 kilometer i gjennomsnitt på en livlig tempo i en fase av reise opp og ned havner i sportsmodus (som fungerer på ledelse og motorstyring) og umodifiserte suspensjoner. Skuffet har forlatt meg denne nye SUV kommer til å skade den harde kjernen segmentet, som sender Nissan Qashqai, flankert av den koreanske duoen Hyundai Tucson og Kia Sportage, og den nye Volkswagen Tiguan gradvis få fotfeste.

Du kan også være interessert i:

Peugeot 3008 GT, en SUV med sportsfargestoffer

Peugeot 3008: lukten endres i henhold til kjøre

Dette vil være den Peugeot 5008

Adblock
detector