Den spanske merket Velantur biler vil lansere i 2017 sin første elektriske bil

Den spanske merket Velantur biler vil lansere i 2017 sin første elektriske bil

Velantur biler, en all-spansk selskap, har allerede gitt sin første bil date: 2017. Det vil være en klassisk coupé og alle elektriske stil. Skjelve Tesla!Den spanske merket Velantur biler vil lansere i 2017 sin første elektriske bil

I de gamle lokalene til Santana Linares har hovedkontor Velantur Cars, et selskap grunnlagt av Jofemar, leder i salgsautomater og kjører elektrisk bil prosjektet Hidronew XX; og Retrofactory, en håndlaget liten serie produsent kjent for sin merkevare Hurtan.

Alliansen mellom Navarre og grenadine firmaer, etter 18 måneder utvikling, testing og preparatet allerede skisserte følgende to faser, industrialisering og lansering, for å gi grønt lys for første kjøretøyet: En bil i stor grad eksklusive og klassisk design og likevel, helt elektrisk å svare på konseptet Art-Tech jienense som oppmuntrer merkevare.

4 meter lenge og en elektrisk autonomi overskride 400 km, den første Velantur være en coupé tre dører og lignende til de til en bil med en forbrenningsmotor på 180 hk, med akselerasjon fra 0 til 100 km / t til å være under 8 sekunder.

Disse 400 km med autonomi skulle oppnås med batterier ion ennå uanmeldt kapasitet og innrømme en prosess med rask lasting foruten vanligvis mer lentos- i ca 30 minutter.

De to prototyper er allerede under dynamisk test ville være det første trinn i en bil som ville produksjon neste år, i 2017. For 2022, Venlantur Cars estimerte verdiene for produksjon av 4000 enheter / år.

Vil dette være coupé produsert i Linares ætt Tesla spansk?

Adblock
detector