Ny 2017 Volkswagen Touareg SUV og sine rivaler ...

Ny 2017 Volkswagen Touareg SUV og sine rivaler …

Den nye Volkswagen Touareg blir ny god referanse modell i Volkswagen, en teknologisk kompendium som vil være ansvarlig for å introdusere nye elementer av utstyr og sikkerhet.

Den nye VW Touareg 2017 mot sine konkurrenter

Den nye VW Touareg 2017 mot sine konkurrenter

Den nye VW Touareg 2017 mot sine konkurrenter

Den nye VW Touareg 2017 mot sine konkurrenter

Forventet av Volkswagen T-Prime-konseptet, neste Volkswagen Touareg vil bli større, spesielt bredde, og med en estetisk som ikke bør være meget forskjellig fra det konsept bil. For å være lavere, vil sette mer dynamiske proporsjoner med en siderettet ribbe meget markert i området for de bakre vingene, for å oppnå en følelsesmessig berøring i dette område slik at det vises mer robust legeme. Optiske grupper vil LED-teknologi, selv om kjørelys T-Prime, som inkluderte en horisontal lys stripe som kjørte bredden av den enorme grillen, ikke vil nå serien.

Den er basert på ny arkitektur MLB Evo -den samme av Audi Q7-, redusere vekten, og vil inneholde en mye høyere teknologisk byrde. Det vil være ansvarlig for å introdusere nye teknologier og Endelig infotainment system merkevare, fordi vi må ikke glemme at Volkswagen Touareg vil dekke gapet igjen av Volkswagen Phaeton, stående som flaggskip. Derfor, i fremtiden kan det gi en luksuriøs setting 4 beboere, med forskjellige materialer og utførelser til vanlige 5-passasjer versjoner. Hva tilsynelatende Det vil være versjonene er 7-seter (For det vil være en lang akselavstand Tiguan).

Dette sofistikerte bil vil elementer av sikkerhetsutstyr og første orden, kjøring assistenter basert på radar, kamera foran og nettleser for å også forbedre effektivitet og komfort. Det vil debut en vedlikeholdssystem utviklede Active Lane, utvidet med kameraer og nærhet sensorer for å oppdage nærliggende objekter, samt en parkeringsvakt på avstand. En ny større skjerm, sammen med forbedret omkretskamrene (med HDR-funksjon og oppløsning), vil lette parkerings manøvrer.

Den nye Volkswagen Touareg, mer SUV

Hver ny utgave av Volkswagen Touareg det har avslått å bruke veien, slik at alternativet mer rustikk innstillinger. Selvfølgelig, deling plattform med Audi Q7, Du kan utnytte elementer som integrert styring, stabiliserende elektromekaniske og elektriske turbo.

I tilfelle av mekanisk loas diesel, varierer med en start av motoren V6, og opprettholde en V8 å tilby mer eksklusivitet og ytelse, men også det vil være flere nivåer hybridisering, fra 2,0 TSI bensin til en diesel ‘plug-in’ (Plug) som er forsynt med integrert endring i den elektriske motoren. Nå la oss se hvordan rivaler vil møte i løpet av bare ett år.

Audi Q7Audi Q7: den mest komplette?

den Audi Q7 Det er en av de mest komplette biler uten tvil markedet. Det har vært en av de Stor SUV i nyere fornyet, Ved å forbedre sitt utvalg ikke bare mekanisk nivå, men også med all teknologisk distribusjon i alle områder: underholdning, sikkerhet, driver bistand … Dette er en stor SUV mer enn 5 meter lang som er kommersielt tilgjengelig fra en pris på 62,590 euro. Du kan lese testen på linken.

Audi Q7

BMW X5BMW X5: en stor rival

Utvilsomt, BMW X5 er en annen stor SUV-markedet. I den tyske modellen kan vi finne et utvalg som har nesten alt fra svært effektive bakhjulsdrift versjoner, opp til en variant sport X5 M, til en plug-in hybrid teknologi lastet. Den er tilgjengelig fra en pris på 60.000 euro, og tilbyr kraft versjoner mellom 231 og 575 hk. Forbruket av 3,3 l / 100 km til homologate deres hybrider til 11,1 l / 100 km med sportiest.

BMW X5

Ford EdgeFord Edge: populært alternativ

Pris, størrelse og design er noen av fordelene ved denne stor SUV Ford, Selv om den mekaniske området er redusert til bare to motorer for vårt marked, med en melodi i henhold til europeiske smak: det tilbyr 180 eller 210 hk. Prisen varierer mellom 43 425 og 57,925 euro.

Ford Edge

Volvo XC90Volvo XC90: spørre alternativ

den Volvo XC90 har endret seg fullstendig i sin ny generasjon. Volvo har kommet i en ny plabsolutt innovative skalerbar Ataforma, pluss mange nye elementer og nye sikkerhets mekaniske versjoner, såsom hybrid variant T8 Twin Engine. Denne store SUV måler 4,95 meters, Det tilbyr en stor hytte med opp til 7 seter og det er kommersielt tilgjengelig fra 53,900 euro. Linken du kan også lese testen.

Volvo XC90

Du kan også være interessert i:

Volkswagen teststrøm Touare

Alle Volkswagen personbiler

Volkswagen Golf 2017, første data og bilder

Adblock
detector