Kia Sportage 1.7 CRDi: det mest interessante Sportage, bevis

Kia Sportage 1.7 CRDi: det mest interessante Sportage, bevis

Access versjon 4×2 Diesel og den nye Kia Sportage tilbyr alt som forventes fra en mer enn tilstrekkelig og funksjonell SUV med god størrelse og kvalitet.

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Den første enhet av Kia Sportage som han gått gjennom våre hender ble den dyreste versjonen, med den mest komplette kraftigere motor, firehjulsdrift og GT Linje ferdig nivå av serien. Under disse forholdene, og med nye ferdigheter av Sportage er logisk å forlate oss en god smak, til tross for prisen. Nå er det tilbake til å prøve denne bilen, men med Grunnleggende Diesel motor, forhjulsdrift og en mer konvensjonell nivå på finish, dvs. mye nærmere i pris og etterspørsel virkeligheten funnet på gaten. Kia sportage har to dieselmotorer, 1.7 CRDi 115 hk opptar vår test og to versjoner av 2,0 CRDi, 136 og 185 hk. 2 liter kan velges med jernbane eller fullstendig, imidlertid liten 1.7 er bare tilgjengelig med forhjulsdrift. av fem modellvarianter Tage området fra 115 hester holder de tre mellomliggende konsept, stasjonen og følelser. For første testen vi har valgt den ferdig stasjonen, vi tror har det beste forholdet mellom pris og utstyr. Før analysere motoren begynte å lage en liten oppsummering av hva som er denne bilen.

den ny generasjon Kia Sportage Den presenterer en i likhet med den foregående volumet til tross for at en bil helt ny struktur. Det er en stor variasjon i de ytre dimensjoner, men bedre bruk av det indre. Så, endre noen få centimeter benplass i baksetet i favør av en større koffert. Slik offer har ikke vært problematisk, siden de 2 centimeter til avkall praktisk talt umerkbart i en høyde av 76 cm nå. Som referanse det samme måle Det er bare to biler i segmentet å tilby mer, De er Honda CR-V og CX-5. Dersom gevinsten stammen, som går fra 410 liter rettferdig interessant tilbyr 540 liter og i stand til å bare bak den enorme Honda og gode 585 liter takk.

Kia Sportage

Et annet aspekt som er endret i denne nye generasjonen er funnet i finish, betraktelig bedre enn forrige generasjon. Vi likte GT 2 liter mållinjen Nå ser vi at i de grunnleggende innstillingene er ferdig, materialer og design er også opprettholdt, endring kun presentasjon med visse motiver og materialer i seter, i tillegg til utstyrsnivå. Denne versjonen holder oversikten konstruksjon som etterligner huden av plastmateriale til en detalj som etterligner en søm meget godt ferdig. De forsetene er komfortable og deretter er ideell kjørestilling, med også et justerbart ratt høyde og dybde. Bak det er behagelig i de to viktigste rutene og en forbedret støtte i den sentrale plassen, noe som er vanskelig og armlene stilling på grunn av fremskritt. Ryggen kan vippes opp til 7 stillingene eller fullstendig brettet i to.

1.7 CRDI motoren er en firesylindret direkte innsprøytning med turbolader og interoffer godkjent gjennomsnittlige utslipp under 120 g / km CO2, med skattefordeler det medfører. Det har 115 hk (117,1 CV ifølge våre målinger) og maksimalt dreiemoment nær 30 mkg. Denne enheten har veide 1,591 kg, som er plassert med en vekt / effekt 13,58 kg / CV (12,5 kg / CV har en Qashqai med 110 hk) forhold. Dette legger om utviklingen søker bedre drivstoff deg fordeler, få en riktig resultat enn for konvensjonelle bruk men blottet for følelser, hvis du verdsetter dette pluss. Opp til fjerde gir den opererer fritt, derfra er utvinne tregere enn sine rivaler. Dette innebærer at for forbikjøring eller henger ut med brio av en situasjon som krever det presses ned ett eller to tannhjul. Med denne motoren du har nok å transportere ytelsesgarantier, men ikke forvent stor glede. Forskjellen i ytelse med 2-liters motor og 136 hester er viktig, og jeg tror kompenserer tilgang til det til tross for å måtte betale registreringsavgift (4,75%). Den 136 hk tilbys bare med etterbehandling toppen av rekkevidde GT Linje som det er mye mer komplett og blant de beste funksjonene og alt som kommer som standard med de fleste jeg tror kompenserer betale 1500 euro der prisforskjellen tar hensyn til de offisielle prisene uten rabatter, så lenge ideen var å velge den 115 hk med høy finish som Emotion. Hvis du hadde tenkt de mest økonomiske avslutninger, som Concept eller stasjonen, ikke lenger kompenserer for endringen til større motor, siden prisforskjellen er høy.

Kia Sportage

Sportage raskende atferd med raffinement og ride kvalitet; Ingenting igjen av den gamle Kia, nå er en helt europeisk bil. Det er behagelig på ujevne overflater og forutsetter enten både vekt og treghet på asfalten. Du kan la det inn med bakkeklaring, men husk at det er forhjulsdrift er beste rømnings områder med leire eller stein. serien bringer Descent Control, som er ansvarlig for å bremse bilen i bratte skråninger. Jeg prøvde det og det fungerer fint, men jeg tror gitt sine off-road ferdigheter sannsynligvis ikke brukes sjelden.

Du kan også være interessert i:

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Kia bekrefter en liten SUV for 2017: den "mini" Sportage

VW Tiguan 2.0 TSI vs Kia Sportage 1.6 T-GDI: beste SUV?

Kia Sportage 2.0 CRDi 4×4 185 GT Line, en luksus SUV

Adblock
detector