Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4x4 2016, den beste versjonen av serien

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4×4 2016, den beste versjonen av serien

2016 Volkswagen Tiguan kommer i salg i slutten av mai. Selv om jeg allerede har hatt anledning til å prøve det i helt spesielle forhold, og det er noe jeg har veldig klart …Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4x4 2016, den beste versjonen av serien

Ja, den nye Volkswagen Tiguan 2016 Det er et flott produkt, dyrt, men stor SUV og innhold. Er mer enn sannsynlig, slik som det står i dag konkurranse, der biler med høyt nivå, Forskjellen mellom sin pris og høyere kvalitet med sine rivaler er ikke proporsjonale, Men hva om vi slå bordene? I så fall din funksjonalitet og allsidighet Honda gir supper med denne begrensede tilbudet SUV som belaster verdien av hans bilde som om det var gull. Kort sagt, VW Tiguan igjen på mellomlang sikt, støttet av den storslåtte produktet igjen, men betinget av den økonomiske faktoren. Du bestemmer, hvis du verdsetter, og du setter pris på den fordelen over biler som allerede er veldig bra, Jeg er nesten enige om at ny generasjon Volkswagen Tiguan Det vil gi mange godtgjørelser.

VW Tiguan. Dyrt, men hvordan?

I øyeblikket, Tiguan vil bli lansert med to motorer, 2.0 TDI 150 hk og 180 hk 2,0 TSi (Bare 4MOTION og DSG). Så, for nå, VW Tiguan billigere kostnader 29.560 euro. For hans del, VW Tiguan 2.0 TDI / 150 er den rimeligste 4Motion Advance, for 36,650 euro, langt, langt borte, motorstørrelse SUV tilsvarende: er SsangYong Korando D20T, for 23.000 euro, ikke bare SUV med den beste prisen, men også den beste verdien pris / hester takket være dens 175 hk motor. Ford er alltid synonymt med godt forhold mellom verdi og pris og Kuga er intet unntak: For 28,350 euro du kjøper en 2,0 TDCi 150 hk firehjulsdrift med mindre kvalitet enn VW Tiguan eller mindre bagasjeplass, men Kuga er også en feilfri nivå SUV kjøre. Kia eller Hyundai, med sin nye Sportage eller Tucson, har steget enormt kvalitet på utførelsen sin SUV, og selv om det har også gjort sin pris, Tiguan vinner spillet til å tilby mer utstyr Når man sammenligner tilsvarende motorer, eller mer kraft ved likhetstegn priser. Så tror jeg det VW Tiguan er, mer enn noensinne, et bedre alternativ til premium produkter, hvor han skulle erobre det produktet som fornuft og ikke hjertet.

Volkswagen Tiguan, multifunksjonalitet

En annen flott egenskap av denne generasjonen. det er noe større, noe lavere og mer beboelig enn før. Stammen med 615 liter er totalt blant de beste i klassen, bare overgått av fremtiden Jaguar F-Pace, kunngjorde modell 650 offisielle liter. Honda CR-V, 590 liter offisielle, er også bilen med flere smarte løsninger, selv om dørene innenfor Tiguan er nesten mer minivan enn SUV. Mangler den tredje enkelt sete, for eksempel VW Touran, men baksete med langsgående bevegelse av 16 centimeter for hver av sine seksjoner (asymmetriske) eller justering av vinkelen av ryggstøtten, i tillegg til sine generøse innvendige mål, bidra til Tiguan multiskilling idiotsikker.

Interiøret Volkswagen Tiguan 20164MOTION, en av de beste systemene 4×4

Firehjulstrekk systemer er mange, og veldig bra. land Rover, for eksempel alltid optimaliserer firehjulsdrift for sine biler fortsatt har store kvaliteter off-road, og i større eller mindre grad, faktiske effekten av eventuelle 4×4 markedet ligger i Spesifisiteten av dekket i forhold til bakken, som vi har sett i Lappland prøvekjøring på veier der du ikke ser en eneste tomme av asfalt og biler utstyrt med kontakt hjul, hvor VW Tiguan har utviklet seg og føres ut som en fisk i vann. Som nesten alle systemer på markedet, firehjulsdrift 4MOTION er anticipative, det vil si, reagerer før tap av trekkraft eller bane å modifisere fordelingen av dreiemoment mellom for- og bakhjul, som virker på trykkplatene sentral differensial; og justering av fordeling mellom hjul på samme aksel, hvilket gjør gjennom sitt elektroniske selvsperrende XDS og XDS +. I teorien ville en enkelt hjul med tilstrekkelig motor fremme Tiguan. Systemet i seg selv er som mange andre SUVer, men det som ikke er så vanlig er deres feilfri ytelse og faktiske effektiviteten. gjøre akkord uten den minste tap av effektivitet, uten å føle friksjon eller mekaniske påkjenninger og eller sammenbrudd av elektroniske assistenter. Husk at VW Tiguan nå lanserer en ny knott kalt Active Control 4Motion med fire forhåndsinnstilte programmerSnø, Road, Off Road og Off Road Custom-, hver med sine egne særtrekk, avhengig av terrenget der vi flytter.

På den 2,0 TDi 150 hk, AWD tilveiebringer ytterligere 87 kg og 0,4 liter mer enn 100 km den offisielle gjennomsnittlig drivstofforbruk, med en figur av 5,2 l / 100 km, god kvalitet, ikke den beste. den BMW X1 xDrive 18d, også med 150 hk, er SUV med de beste forbruket blant sine jevnaldrende: 4,7 l / 100 km. Honda CR-V 1,6 i-dtec 160 hk -bare i maskin har den beste størrelsen / power / forbruket markedet, 4,9 l / 100 km gjennomsnittlig forbruk.

Volkswagen Tiguan 2,0 TDI: balansen mellom kraft og forbruk

Vi har gjennomført de to motorene som VW Tiguan vil bli lansert til markedet og erkjenner at 2,0 TSI 180 hk det er rett og slett raffinert, har et slag mellomtone og jeg synes det er mer moro å kjøre. Men for en bil med størrelse, vekt og fremsiden av Tiguan, Litt som verds kostnaden per kilometer eller autonomi faktor er 2,0 TDi 150 hk mye mer balansert. Som jeg sier, har vi vært i stand til å kjøre i meget krevende forhold, men det er lås på MQB arkitektur som nå åpner denne andre generasjonen av VW Tiguan er virkelig utsøkt. Vi har bare hatt en sjanse til å prøve det med DSG girkasse ser ut til å gjenvinne tapt hastighet på de nyeste versjonene. Det er en motor svært elastisk og fint, innrømmer gjerne trekke Tiguan lastet til randen, og sikrer rask elastisitet, avgjørende for kjøreglede og sikkerhet. Tilgangsnivået TDi, 1,6 TDi 115 hk kanskje bare bli litt under svært krevende bruk.

Du kan også være interessert i:

Ateca Seat, Seat SUV

Kia Sportage, stadig nærmere VW Tiguan

SUV kommer i 2016

Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan SUV, hva har de til felles?

Adblock
detector