¿Biler Diesel eller bensin? Så er markedet merke til merke

¿Biler Diesel eller bensin? Så er markedet merke til merke

I debatten om høsten Diesel og mulige fremtidige forbud med bensin, analyserer vi markedet. Hvordan de møtte hverandre merkevare? Hva salgsmiks der i dag? Oppmerksomme, fordi de får overraskelser …

¿Biler Diesel eller bensin? Så de kjøper spanjolene, merke til merke

¿Biler Diesel eller bensin? Så de kjøper spanjolene, merke til merke

¿Biler Diesel eller bensin? Så de kjøper spanjolene, merke til merke

¿Biler Diesel eller bensin? Så de kjøper spanjolene, merke til merke

Bilen krasjet Diesel er allerede full bevis. Hva dessuten det ikke oversette dagens tilbud mange store produsenter bil, som vi vil se fortsatt de stole helt på denne type drivstoff. Noen, kanskje det vil gå galt i de kommende årene. Vi får se. Og er at, hvis vi ser på tallene, ingen tvil: diesel synker. Og han gjør det, særlig ettersom vi kan se da, i å selge biler generalister og populære.

i henhold til data fra den spanske Association of Automobile og lastebil produsenter (Anfac) Siste måned juni Han lukket med negative platesalg Diesel: I Spania monopolisert bare 47,6 prosent og totalmarkedet. Dette faktum er enda mer relevant hvis vi sammenligner dette siste mars var den første måneden i sin historie som falt fra 50 prosent for bare ett år siden, og salget oversteg 61 prosent. Hvis vi går tilbake ytterligere verifisere hvordan mellom 2006 og 2011 sin markedsandel var over 70 prosent aksje.

høyre det motsatte er tilfelle med å selge bensin bilerHvis bare fem år siden at han tilbudt en miks overkant av 30 prosent kvote i dag lukker juni med 47,7 prosent: Det er også Primea tidspunkt overstiger salgsmiks Diesel Car. På denne bakgrunn analyserer vi blant produsenter i hvilken situasjon er. Og med tanke på flere annonser som kommer hver dag som den siste kommer fra Frankrike: i noen år vil forby salg av diesel- og bensinbiler. Jeg gikk over blokker.

BMW 520dCopan premium diesel: BMW, Mercedes, Audi …

Nysgjerrig, veldig nysgjerrig første dataene vi samler inn å analysere markedet: premien kjøperen bare ønsker Diesel. Og i dag er åpenbar. Hvis vi analyserer markedet merkevarer som fortsatt styrer diesel bilsalg, ser vi at alle, men to unntak, er premium. Og som de har i deres tilbud moderne og med god mekanisk bensin.

i henhold til Juni data distribuert av Aniacam (Og hvor ingen forskjell ovenfor hybrider, men hvis de bærer bensin motor beregner der) Land Rover (98,3%), Volvo (93,8%), Jaguar (91,4%), BMW (90,3%) og Mercedes (88,1%) sveve rundt full til Diesel. 90% av salg, eller mer, er rettet utelukkende til dette drivstoffet, slik at ved salg av bensin biler i meget residual. Ved siden av dem, selv om mer kompensasjon inkluderer Infiniti (80%), Alfa Romeo (79,3%), Audi (70,3%) eller Mini (63,6%), merker at bensin salgsgevinster litt, men allerede noen bakken.

bare tre genera produsenter ville være på denne listen Diesel: SsangYong, hvor 73 prosent Diesel salg er, og er ment å introdusere noen nyhet som Tivoli kun med dieselmotorer; Peugeot, der mer enn 53 prosent av kundene fortsatt velge å Diesel muligens overbeviste den høye ytelsen til motorene 1,6 BlueHDi. Og det til tross for innsatsen i å lansere nye Puretech bensin; og Nissan, hvor eierandel nesten 54 prosent til Diesel sannsynligvis på grunn av to faktorer: effektiviteten av dieselmotorer og 1,6 dCi 1,5 dCi Renault opprinnelse og stram tilførsel i bensinmotorer siste generasjon. I alle fall, både Nissan og Peugeot er svært nær en utligning stoler neste blokk.

Honda MotorHalf Diesel, Bensin halv: Citroen, Honda og Renault

Etter markedsanalysen, kan vi plassere tre karakterer i en annen gruppe: dødt løp. Det tallet klart Citroen, som solgte 49,36 prosent 1 juni bil Gasolintil 49,9 prosent i forhold til diesel. Her virker det som Puretech PSA motorer begynner å gå dypere. Noe lignende skjer med Renault, hvor 51 prosent Diesel Det kan betraktes som en teknisk også slips, og Honda, som er 51,7 prosent, men lavere hver måned DieselPresenterer den nye Civic med avanserte motoren 130 hk 1,0 Turbo bensin, og en kraftigere 1,5 Turbo, virker det som begynner å merkes mot meget god 1.6 i-DTEC Diesel.

Mer og mer bensin!

Vi avslutter rapporten med merkevarer, og i dag, de selger flere biler Diesel, også tilbyr sine mekaniske områder av ny generasjon med renere utslipp. Innenfor denne gruppen, og mange av monopolisere bensinsalg, finner vi Fiat: den italienske merkevare solgt opp til 71 prosent av bensinbiler. Årsaken er funnet i sin klar forpliktelse til små biler, der prisen på dette drivstoffet faktor er enkel tilgang til diesel. Men det er ikke alene om disse marginene. i Suzuki representerer selv (79%), mens Subaru er ca 68%.

Også overraskende stengt juni ved Sete: i de spanske merkevare salg av bensin biler for første gang de overskredet 70 prosent, sammenlignet med 29,6% av Diesel. Det virker som om Dorado som en gang var forkortelsen for gruppen TDI begynner å vakle mot den nye TSI turbo bensin. Ja, fordi i andre merker av gruppen, sakte forbi det samme: Skoda og bensin stiger 64 prosent av salget, mens i Volkswagen monopolizes 54%, men stiger hver måned.

VW Golfi andre to merkene Vi er allerede en salgsmiks i favør av nesten 2/3 av bensin mot diesel… en figur allerede betydelig også. vi snakker om Mazda, som også gjør satser på en rekke SKYACTIV-G med aspirerte motorer gir svært god avkastning (66%); og Opel, som med 63% bensinsalg Det viser at de nye 1,0 og 1,4 Turbo motorer er også å få fotfeste.

bak, skrubbsår og 60 prosent bensin et merke som var blant de første til å matche sine salgsmiks når ingen var å satse det: Ford. Introduksjonen av sine motorer EcoBoost- turboladet liten forskyvning var en referanse, og ble gradvis vinnende margin Diesel. Hyundai (58%), Mitsubishi (56%), Kia (54%) og Dacia (53,4%) De er også i denne gruppen.

Bensin, eller ja

Vi forlater for å fullføre en gruppe som sender bensin, men av en annen grunn. En er Toyota, hvor rapporten omfatter Aniacam selge 87% bensin, men dannet hovedsakelig av salg av hybridbiler. Til hva det japanske merket har snudd de siste årene, for eksempel en C-HR, i Spania, selges kun hybrid. Mens Abarth, Ferrari eller Lamborghini monopolisere gassmarkedet: 100%. Men det er selvfølgelig ikke selge et annet drivstoff.

Du kan også være interessert i:

Bensin eller diesel: I motsetning til vedlikehold

Hva drivstoff er bedre i dag, Diesel eller bensin?

Studere: Ingen diesel og bensin biler vil bli solgt i 8 år

Adblock
detector