Renault Megane Sport Tourer 2017: Test og prisene Mégane familie

Renault Megane Sport Tourer 2017: Test og prisene Mégane familie

Renault begynner markedsføring kjent kroppen din Mégane Sport Tourer med etternavn og en ambisiøs rekke motorer. Vi har allerede blitt bevist.

Renault Megane Sport Tourer 2017, våre test bilder

Renault Megane Sport Tourer 2017, våre test bilder

Renault Megane Sport Tourer 2017, våre test bilder

Renault Megane Sport Tourer 2017, våre test bilder

Siden første generasjon hvis det er sant, i så fall fire år etter lanseringen av en erstatning for R-19, i 1999, Mégane Renault har ikke manglet i sitt utvalg en versjon av karosseri familie med i det minste et bakre område modifisert fra saloonene sørge for større lastekapasitet i bagasjerommet.

I denne fjerde generasjon Renault Mégane gjentas for den nye stasjonsvognen samme navn allerede ville bli brukt i den tredje, Sport Tourer, med en klar intensjon om fokusere denne varianten utover et strengt funksjonelt synspunkt.

Den forrige Renault Megane Sport Tourer, den nye Det er 7 cm lengre, mens høyde og bredde er like, bare varierer som en centimeter. Som det har vært tilfelle med alle Renault Mégane familie fra den andre generasjonen, da dette organet ble kalt Grand Tour, Akselavstanden er forskjellig fra den sedan. Og så, hvis disse Grand Tour utvider mellom de to organene seks centimeter, i den første av de Sport Tourer at økningen ble opprettholdt og i den nye Renault Mégane familie reduseres til fire. Foreløpig Peugeot 308 SW er den eneste modellen av samme størrelse til Renault Megane Sport Tourer som sedan og familie har ulike kamper.

Renault Megane Sport Tourer familieRenault Mégane Sport Tourer, stue og bagasjerommet

Med dette tiltaket, kravet om Renaults har mer benplass i baksetet i familien. Derfor, i henhold til Renault, er Mégane Sport Tourer en leder i segmentet på det nivået som under de første målinger, ikke forekommer. I alle fall, vi fant i vår datainnsamling tre mer enn i salongen centimeter. På den annen side, formen på taket selv påvirker høyden på disse baksete, hvor Renault Mégane Sport Tourer er også basert på våre funn, tre centimeter i salongen.

Men uten tvil, er den i bagasjerommet der det største bidraget fra Sport Tourer er en bil 580 liter løfter betrakter hele rommet under markise skjult bagasje, inklusive den tilsvarende utsparing beregnet på å oppta reservehjulet brønn eller noen elementer av lydsystem, slik som i de med utstyret nivå Bose. Dette gap har et volum i nærheten av 90 liter.

Med det Renault offisielt erklært kapasitet, ville Mégane Sport Tourer Capac være blant de mest kompakte familieDet er bare til 624 liter Honda Civic Tourer, Octavia Combi 610 eller 605 liter Volkswagen Golf Variant. Volumet av stammen vil være lik den Sete Leon ST (587 liter forsynt med offisielle data) eller Dacia Logan MCV (573).

Vurderer bare plass over bakken inntil ocultaequipajes, Renault rapporterer en kapasitet på 521 liter, det passer med hva vi fikk i våre foreløpige målinger: 530 liter, selv om vi må vente til verifisering av våre tekniske senter for å gi som endelig at tallet.

Renault Megane Sport Tourer familieDisse 521 liter er 137 mer enn det bringer stammen av den fem-seters salong, en logisk konsekvens av en betydelig lengre bakre overheng: Sport Tourer, en meter 77 cm foran den sedan.

Renault Megane Sport Tourer 2017 funksjonalitet

I alle fall er det en bemerkelsesverdig volum, ettersom under bakken, utformet med to avtakbare deler som også kan brukes i vertikal stilling for å fjerne lasten, er det likevel på ca. 7 cm ekstra høyde pluss det nevnte plass som vanligvis er forbeholdt for reservehjulet. Andre funksjonelle gadgets i dette rommet er en krok til å henge poser eller, i alternativ, et nettverk for å sikre bagasjen. Veldig praktisk er muligheten, når demontert rullende ocultaequipajes å transportere bulks større pakninger, lagret under støvelen gulvet.

På sidepanelene i bagasjerommet er to skyttere som gjør det mulig å brette de to asymmetriske delene som utgjør den bakre seatbacks og hvis under fortsetter oppstarts gulvet uten å måtte svinge fortauet. I så fall, og hvis passasjeren seteryggen er også avta, kan transporteres inne i Renault Mégane Estate objekter på opptil 2,7 m lang.

Lasteplanet er 60 cm fra bakken og som forlater porten munningen har et areal på 0,82 m2 i henhold til sine 79 cm høye og 103 bred.

Renault Megane Sport Tourer 2017 motorer

Det vil være tre bensinmotorer tilgjengelig for Renault Mégane Sport Tourer og fem diesel, alle forspist, siden det utleverer 1,6 SCE bensin og 115 hk til det spanske markedet.

Motoren inngang til denne familien er TCE 100, 1.2 alltid knyttet til en manuell girkasse med seks hastigheter, og i motsetning til TCE-130, kraftigere versjon av det foregående kan også være forbundet med den dobbel-clutch syv-trinns EDC. Dette vil være den eneste overføring tilgjengelig for den kraftigste bensinmotoren, den versjonen TCe 205, vil 1,6 selges kun med GT finish og derfor alltid har firehjulsstyring, den 4Control.

diesel, den grunnleggende motor vil være 1,5 dCi 90 hk. På neste nivå av makt, 110 hk, vises allerede som et alternativ automatgir EDC, her med seks hastigheter; mens i den neste, som opptar 1.6 dCi 130 hk, Det brukes utelukkende som dCi 90 versjonen, manuell girkasse.

Som allerede annonsert i Renault Scénic, vil Mégane Sport Tourer Renault har en noe spesiell versjon av 1.5 dCi 110 hk, kalt Hybrid Assist og utstyrt med en elektrisk generator og et batteri på 48 volt. I denne versjon en høyere energi utvinningen skjer i retardasjon og den elektriske motoren assisterer den termiske akselerasjon for å øke gassrespons og redusere forbruk og CO2-utslipp. Denne motoren er kombinert med en seks-trinns manuell girkasse.

Det vil også være for denne familien en enda kraftigere diesel, en versjon 1.6 dCi med 165 hk, som bare er tilgjengelig med den sekstrinns EDC boks. Som TCe 205 også bare ligere til 4Control retning. Det vil legge til området på slutten av året.

Vi kunne drive versjonen med 1,5 dCi 110 hk manuelt og dynamisk, og ingen forskjeller ble funnet som ville gi det med en Renault Megane sedan til lik motor. På de fleste, og kanskje svak økning i vekt som oppstår i familie-ca. 90 kg statister-, grubbed krever litt ekstra oppmerksomhet til clutchen.

Renault Megane Sport Tourer familieRenault Megane Sport Tourer 2017, priser

En motor likestilling, er prisen på Renault Mégane Sport Tourer 750 euro høyere enn femdørs kombi, med et gebyr på 13750 euro i bensinområdet, Livet TCe 100 med en over; og 18,700 euro i Diesel, med DCI 90 og det samme nivå av utstyr.

Bortsett fra nivåene Life, intens, forretninger, Zen og Bose, Renault Mégane Sport Tourer Den inneholder en ytterligere en for TCE-en 130, 110 og 130. dCi versjoner kalles GT Linje (Må ikke forveksles med gt kraftigere utgaver) og inkorporerer en spesifikk blå maling, støtfanger med differensiert rste kurv rør elliptisk utløps eksklusive hjul 17″, dekorative elementer i svart, aluminium setter inn, en annen rattet til Mégane Sport Tourer annen … i GT, til den ovennevnte, andre grill, 18 “hjul, hekkdiffusor, innsettinger og sømmer i blått innvendige elementer ville bli lagt …

Montert i Palencia, som fem-dørs sedan, Renault Mégane Sport Tourer, Det omfatter i sin rekkevidde motorene produsert i Valladolid, som i tilfelle av variantene som er basert på 1,5 dCi; og girkasser produsert i fabrikken Renault Sevilla.

Du kan også være interessert

– Renault Megane Sport Tourer: fakta og bilder av kjente Mégane

– Renault Megane Opel Astra og mot Mazda 3

– Test 50000 km Renault Megane 1.6 dCi 130 hk: over Ecuador

Adblock
detector