Test: Kia Ceed pro Cee'd GT 1.6 T-GDI, en koreansk GTI

Test: Kia Ceed pro Cee’d GT 1.6 T-GDI, en koreansk GTI

Du må ha gnagsår å dukke opp på festen den andre med det samme, men billigere. Kia pro_cee’d GT tilbyr sportslighet som en europeisk kompakt GTI utstyrt, men mye billigere. Det høres bra ut, men er det sant?

Test Kia Ceed pro cee'd 1.6 T-GDI GT

Test Kia Ceed pro cee'd 1.6 T-GDI GT

Test Kia Ceed pro cee'd 1.6 T-GDI GT

Test Kia Ceed pro cee'd 1.6 T-GDI GT

Ja, det er sant. Hvis jeg er ærlig jeg hadde ventet noe annet … verre. I 2008 måtte jeg prøve den første Kia pro_cee’d skjedde motorveien og siden da jeg innser at det er en perfekt sammenlignes med en europeisk kompakt bil, som har ingenting å misunne. Kia ikke lenger trenger å bevise noe om dens kvalitet eller ytelse, men så å gjøre en GTI Det er et stort skritt. Ærlig talt, jeg trodde ikke han kunne. En ting er å komme til Europa for å gjøre vanlige biler, noe helt annet å gjøre noe så spesialisert som en GTI og gjøre det godt; den faste sport kompakte er mer krevende med hva vi kjøper, og vi legger stor vekt på fordeler, men ikke bruke dem, rammen, men ikke dra nytte og, fremfor alt, til bildet. Nå er det GTI aller nedfelt i Renault, Seat, Opel, Ford, VW … alle idretter anerkjent effekt og mye mer tradisjon enn gjør Kia men, sett pro_cee’d GT, er det klart at nok en gang de fordommene må stå ute.

Kia GT test fortsetteDet unike med koreanske gamle igjen i denne modellen, og kan tilregner bestemt navn, og at stammer fra forkortelsen for “EU og europeisk design” på engelsk. Jeg tror ikke et fint navn, faktisk de ikke setter prefikset "pro" i bilen kroppen selv. Det tilbyr sportslighet med en motor 204 CV, en fast ramme, godt utseende og uslåelig utstyrsnivå, alt til en bedre pris enn sine rivaler. Selvfølgelig på papir alt er positivt, la oss se hvordan det går.

Spesielle støtfangere knyttet til flere idrett trim estetikk, som for eksempel 18-tommers hjul eller klemmer rød gi den en imponerende nærvær at skille den fra en konvensjonell cee’d. Du kan like det eller ikke, men vi må erkjenne at anlegget GTI. Hvis du dytte inn og se stor Recaro blanding av lær og semsket skinn med røde sømmer, og tviler på at du kunne ha på ham unngå finish. Estetisk det møter og notat. bruker en 1,6-aluminium fler topplokk med variabel ventilinnstilling, direkte innsprøytning og turbo dobbelt skall. Det gir 204 hk -10.7 hk mer sjekket inn i vår enhet-korrektur. Søker ikke direkte konfrontasjon med OPC eller RS ​​og er ikke den raskeste i sitt segment, men går langt nok til å ha det gøy; det er klart at deres måte er den sportsavisen. Når det gjelder Golf GTI og dets 220 hester er halvt sekund lavere akselerasjon og gjenvinninger, er også mindre kraftig-, og er høyere enn den som Opel og sete Leon med 180 hk motor.

Kia GT test fortsettedelene 100 km / t på 7,26 sekunder og det gjør kilometer fra stillstand i 27,7 sekunder som, gitt sin makt og vekt, ikke dårlig, men dårlig. Når utvinne ved lave turtall Det er mer komfortabel som de 1500 runder overskrides. Nedenfor beveger seg med letthet, men kanskje litt mer glede ville tillate forutse endringer når du kjører er gjort "Low Power". For makt som har brukt lite, og at ingen system Stopp / start, noe som allerede bærer de fleste av sine rivaler. I alle fall hvis du kjører normalt med byen og motorvei hastigheter logiske, det vil normalt være rundt åtte liter i gjennomsnitt, alltid noe over.

Og chassiset?

GTI-motoren har ikke radikal, men det tilbyr en viktig prestacional nivå til å kreve god ramme. Tuning likte det. Det trenger ikke peke på en spesialisering, for eksempel Renault Megane RS. Sin definisjon er nærmere det av sports komfort, viser liten positiv ubalanse mellom strømmen og chassiset, motor og kan støtte flere jevnt. Dette er bra, og hvis det ikke påvirker komfort. Det er derfor en bil firma som bare balanserer kroppen, men du kan bruke hver dag med et godt smil. I utviklings retardasjonsmidlene er det forholdsvis tørre, mens i den store brak jernbanevogn oppfører seg bra.

Styringen er rask og presis. Det har rett hardhet for å føle deg en GTI uten tortur. Jeg liker at Kia har vist personlighet å ikke komme inn i denne absurde spillet store og svært lav profil dekkmerker har, satse på et dekk 225/40 i felgen 18 som GT er film, får ikke vann i trøbbel, og er mer økonomisk. Ingen flere trenger å måle. Forakselen er lydig og bak fungerer helt. Det er en modell som butikken grensen for å slå tilbake til minimum, men holder en god balanse mellom de to togene. Strøm kommer enten til hjulene, og takket være sin nedre paret ned, hvis du akselerere grundig sjelden ser antispinn handling. Det når ikke presisjonen i en Golf GTI atferd, men tro meg å bli satt i svært vanskelige situasjoner for å nå denne konklusjonen. I det som refererer til dynamisk oppførsel er en god bil, ikke knuse og ordet kjedelig er ikke i hans ordbok.

Kia GT test fortsettePå dette punktet testen vil du ha sett at den pro_cee’d GT er en fin bil. Endringen er glatt og nøyaktig motoren i gang, og er ikke spesielt Gastón ramme og vil "Sobrado". Bremsene jobber godt tåle og bremselengde er riktige. men Hele denne balansen tjener mye verre når studere utstyret eller bare lene seg tilbake og ta en titt på innsiden. Det har de samme innvendige dimensjoner enn en tre-dør Golf, som er bra-, noe som indikerer direkte merking av ett merke til et annet. Tilgang til baksetene er enkelt, selv om Det har den ulempe at dørene er enorm, nesten coupé, med "komplikasjoner" som kan oppstå hvis vi lukker å parkere på trommer.

God finish, godt presentert og detaljer om ufattelig antall i noen av hans potensielle rivaler, både i pris og konsept. Den nevnte Recaro oppvarmet nettleser, elektrisk soltak, klimaanlegg … fører til oppvarmet ratt, for ikke å nevne de syv offisielle garanti for merkevaren. Alle disse detaljene gjør du hevder at alle glamour av en Golf GTI eller utmerket forhold mellom størrelse, kraft, utstyr og pris på en Ford Focus ST er fortsatt i tvil. Det kan komme til å forstå at betale 4,290 euro det koster mer en Focus ST, siden det gir deg en god utstyr og 250 hester-og aplicados- rabatter, men prisforskjellen mellom en Golf GTI og pro_cee’d GT er satt til 8,640 euro. Forståelig du betale litt mer for å ha et navn som Golf GTI i garasjen, siden verdien av de merkene mest overbeviser oss, men så å betale 8,640 euro for en bil som vil gi praktisk det samme, men mye mindre utstyr og garanterer ikke se det.

Adblock
detector