7 nøkkel tilbehør for tuning bilen din

7 nøkkel tilbehør for tuning bilen din

Hvis du tenker på å gi et mer sporty preg på bilen din, vil vi presentere noen tuning tilbehør som kan hjelpe deg gjøre bilen din unik.

Viktig tilbehør for tuning bilen din

Viktig tilbehør for tuning bilen din

Viktig tilbehør for tuning bilen din

Viktig tilbehør for tuning bilen din

Hvem sa at smaken for Tilpass Ride hadde dødd? nivået nådd for noen år siden kan ha vært avslappet, men Bil tuning følger dagsorden. Og hvis ikke, se på listen over ekstrautstyr som kan gjøre bilen din ser ut som en ekte sportsbil, eller hvorfor ikke bli en enhet med en unik design.

justerbart oppheng

justerbart oppheng

Hvis du leter etter er en kroppshøyde til det forsenkede gulv og føler seg nærmere et sportslig kjøring, kan få med dette settet suspensjon er justere ved hjelp av en trapesformet gjenge, uten å måtte fjerne noen del av bilen. Oppfyller europeiske standarder, og hver modell reduserer maksimal høyde innenfor loven. Dette tilbehøret er tilgjengelig for ulike modeller av biler som Mercedes Class C. I dette tilfellet snakker vi om en kostnad på 1,479 euro per enhet.

Dekker Brembo calipers

Dekker Brembo calipers

Noe som ‘de så’ veldig godt til en bil og trekker særlig oppmerksomhet er kjente Brembo calipers. Her foreslår vi en tang dekker laget av plast, men som simulerer perfekt de originale og effektive stålklemmer som bærer noen av de beste superbiler på markedet. Idrettsanlegg som dette for din bil, hvis bare estetisk, kommer du ut 124 euro (Pakke med fire enheter og med gratis porto). Du har dem i forskjellige prisklasser og forskjellige farger. Søk etter din favoritt.

sport eksosrør

sport eksosrør

Utgang rustfritt stål eksos og lignende til ledende sportsversjoner av biler som ser nedover gaten kan være et interessant alternativ til å dekorere bilen. Vi vil foreslå en gjelder for de fleste bilmodeller der i markedet, og dens installasjon er så enkelt som å stramme en skrue og gjøre en liten sveising. av 37 euro (Pluss fem euro for frakt) du har det hjemme.

WRC setetrekk

Den type ‘baquet’ setene er høyt verdsatt blant elskere av motorsport, mye mer de rally fans. Derfor foreslår vi et design setetrekk WRC (World Rally Car) som kan gjøre at du føler Loeb selv. Alt for den lave prisen på 30,60 euro -10.15 euro pluss frakt-kostnader. Du kan velge den du liker.

Sport bæreveske for rattet

Slik at innsiden av bilen vinne litt mer sportslighet, kan du alltids bruke en av disse dekslene for rattet. Vi sto i denne delen med høy kvalitet lær med et gummibelegg på innsiden, som hindrer glidning. Monteringen er veldig enkel, så du må bare velge din favoritt design og kjøring. Vi har funnet for 29,90 euro -9,90 euro frakt-kostnader.

Vinyl / klistremerker

Eller vinyl klistremerker for biler er vanligvis en periodisk måte for å gi den sportslige berørings raskere og billig som mulig. Alt du har tusenvis av design, former, farger og størrelser. Vi vil foreslå en mye som ‘Need For Speed’, etter 24 euro (Gratis frakt), men du ponle den ‘tegningen’ du ønsker og tilpasse til din smak.

Xenon lys kit

Xenon kit

Mote xenon frontlykter fortsatt på. Noen av dere vil kjenne igjen fra ‘blå’ lys (ikke hvit som de fleste) stråler slike lyspærer. gjerne gi bilen et mer aggressivt preg, så ikke kast for å se og la deg se hvor du går. Settet for frontlysene som vi liker du kommer ut 24 euro (8.90 euro for frakt separat), men du kan se at det er i alle prisklasser.

Adblock
detector