Suzuki Ignis 2017: Priser og teste ny liten SUV

Suzuki Ignis 2017: Priser og teste ny liten SUV

Suzuki Ignis 2017 avkastningen etter tilbaketrekking fra markedet i 2008 modell med dette navnet. Nesten 10 år senere, lander den med en estetisk av SUV og motor med mikro-hybridisering.

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Vi kunne se Suzuki Ignis 2017 under Paris Motor Show 2016 og vi har hatt muligheten til å prøve dette liten bil med SUV identitet som, fra merket, skal klassifisere som CUV (forkortelser av ord ingelsas "crossover-verktøyet kjøretøy").

Med denne nyvinningen, som rammet det spanske markedet tidlig 2017, Suzuki henter navnet Ignis, en bil som i sin forrige æra var å selge under dekke av liten minivan. Tar prototype Suzuki IM4 Concept vist på Geneva Motor Show 2015 Nye Suzuki Ignis vist mer attraktiv og med ambisjoner ‘off-road’ som er klare til å tilby som et alternativ 4×4 trekkraft ‘Allgrip Auto’.

Suzuki Jeg snakker med klare intensjoner om å presentere en enkel og ikonisk bil, alt gjenspeiles i denne modellen 3,7 meter langt og 1,95 meter høy og utviklet på den nye lettvekts plattform hvor vi så at broren Suzuki Baleno uthvilt. Når det gjelder høyden til det legemet til bakken, Suzuki annonsert for Ignis en cota av 180 mm.

Suzuki Ignis 2017En første titt på utsiden av bilen etterlater en kropp malt i to-tone farger, som på sin bakside spalter som preger Suzuki Cervo første generasjon, og A- og B-søyler malt sort, som i Suzuki Swift, og hette inspirert av Suzuki Vitara. Fronten av høyeste finish (GLX) kan skilles fra nektes tilgang (GLE) LED-teknologi for å presentere sine frontlykter og litt mer slående detaljer på frontgrillen.

Allerede i interiør den Suzuki Ignis 2017, selv om vi ikke setter pris på høy kvalitet oppfattes av bemerkelsesverdig tilstedeværelse av et flertall av plastmateriale, er plassen sjenerøs og komfortabelt ratt posisjon. Det samme kan si passasjersetet og to bakre individuelle seter som kan skyve til hvile i en tilbakelent stilling eller brettet til å vokse bagasjerommet, hvis vanligvis gir et volum på 267 liter (Noe mindre for Allgrip 4×4-versjon), kan dette tallet bli forstørret hvis vi ikke bruker baksetene. I normal konfigurasjon, kunne de få 3-4 velplasserte bagasje vogn type (eller poser med håndbagasje tillatt i kabinen på et fly).

Således driver Suzuki Ignis 2017

Følelsen av å begynne å kjøre med Suzuki Ignis 2017 Det er at det er en veldig stille bil for respons, som er tydelig som den eneste motoren som tilbys i området utvikler et maksimalt dreiemoment på 12.24 MKG. Enheten vi testet har vi bensinmotoren 1.2 Dualjet SHVS 94 hk, som den har teknologi som kalles mikro-hybridisering ISG (4 CV gir ekstra). Denne teknologien omfatter en elektrisk enhet som støtter bensinmotoren i sin skyvekraft og trives på 3 kWh batteri, på forhånd ladet med den energien som frigjøres i løpet av midler motor eller ved bremsing.

Jeg liker følelsen av styringsgruppen, som er vedtatt eller myk eller blir for hard, noe som er viktig i en bil designet for bruk i en stor by, område som det er utarbeidet med svingradius på mer enn nok hjul å manøvrere i små rom og gater (4,7 meter). Vi kunne gi en god redegjørelse for det beveger seg gjennom de trange gatene i landsbyene i Italia var vi heldige å finne veien. den forbruk combined cycle vi leser i vår dashbordet ble 5,1 l / 100 km, merkelig det samme som vi fikk med Suzuki Baleno den samme mekanisme. Figuren virker bemerkelsesverdig, men sa forresten, anser vi det som en ganske tom følelse når det gjelder å kjøre bil er opptatt av, som igjen bidrar til å være behagelig for de som ikke ønsker mye mer enn flytte fra ett punkt til et annet.

De ønsker ikke å høre om Suzuki å innlemme mekanisk Diesel og den tre-sylindret motor 1,0 Boosterjet turbo 111 hk dukket opp som et alternativ, det er ikke nå i sinnet av produsenten, at det fortsatt reservert for Baleno. Kanskje dette ville vært valget for de som ivrig søker responsen av denne bilen, som i ‘verste’ fall veier 870 kg.

Suzuki Ignis 2017 InteriorHva det tillater oss Suzuki Ignis 2017 Det er å velge andre alternativer for bensinmotoren 1,2 Dualjet. Når vi ser bort mikro-hybridisering SHVS (kun tilgjengelig i 4×2-versjon) av denne motor er også tilgjengelig med trekkraft 4×4 ‘Allgrip Auto’ (Automatisk momentfordeling når det kreves av veiforhold eller tap av adhesjon) eller 4×2, den sistnevnte kan være forbundet med en automatgir type som styres med fem hastighet, i stedet for manuell girkasse standard (også femtrinns).

I sikkerhet og driver hjelpemidler, etterbehandling GLX systemfunksjonerBremse Dual Camera Support‘(Dual kammer), kan automatisk stoppe hvis den støter på hindringer i veien. Vi må også nevne “Lane Departure Warning‘Ved visuell indikasjon og et lite ratt vibrasjon og lyd og lys for varsling shimmy, Jeg kan være forårsaket av en forglemmelse eller en døsig tilstand driver.

Prisene Suzuki Ignis 2017 (omtrentlige og fravær av bekreftelsen)

Suzuki Ignis 1,2 4×2 90 hk GLE – 12.000 euro

Suzuki Ignis 1.2 GLX 90 hk 4×2 – 13.700 euro

Suzuki Ignis 1.2 GLX 94 hk 4×2 SHVS – 14500 Euro (mikro-hybridiserings)

Suzuki Ignis 1,2 GLX 90 hk 4×2 Auto – 14.600 euro

Suzuki Ignis 1,2 4×4 90 hk GLE – 13.500 euro

Suzuki Ignis 1,2 4×4 GLX 90 hk – 14200 euro

* Alle priser inkluderer lansere et kampanjetilbud rabatt på 2.000 euro og 1000 euro kan senkes dersom tilskuddsberettiget Suzuki-betingelser.

Du kan også være interessert

SUV rekkevidde Suzuki 2016

Suzuki biler kommer i 2017

Faktisk forbruk Suzuki

Adblock
detector