Skoda Octavia og Skoda Superb. Hvordan skiller de?

Praktisk, romslig, god valuta for pengene … Er du Skoda Octavia eller Superb Skoda? Så medlemmer av utkast av Highway anmeldelser.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskjeller.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskjeller.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskjeller.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskjeller.

I sportslige vilkår, kan vi snakke tydelig comeback. Det er hvordan Skoda har utviklet seg siden, år siden, produktene var vinnere for sin unike forholdet mellom verdi og pris. I dag må vi legge til mange flere attributter, mange av dem støttet av enestående teknologisk arsenal, men Skoda ikke har spilt alt materialet del. Deres biler er økende følelsesmessig helhet, og Skoda Superb Det er bare ett eksempel på potensialet som skjuler merkevare, en majestetisk luksus sedan og representasjon hevet i dag under filosofi Skoda: luksus tjenestebruker.

Skoda SuperbOg dette Superb har privilegiet av å dele med en hel rekke tung vekt, Skoda Octavia, modell som den deler soul, moderne arkitektur MQB som merkevare viser maksimal produksjon fleksibilitet, møtepunktet mellom to biler med en unike forholdet mellom hva de koster og hva de er verdt, selv om våre testere eksperter og våre medlemmer av tekniske senter vil søke utover enhver rimelig likhet.

Hvilke elementer skille Skoda Octavia Skoda Superb

Skoda Octavia

Skoda OctaviaFra en Greenline versjon av økologisk orientert og forbruk og autonomi til å krysse Spania fra ende til ende, opp til tre idretts versjoner RS ​​for de som søker sterke følelser, fremhever en helt spesiell RS Plus med 230 hk og front autoblocante egnet også for kretsen. .. i Octavia serien passer alle, og vi mener ikke bare sin innvendig plass. Snakker motor går ut bemerkes teknologier som sylinder deaktiveres i 1,4 TSi, alternative drivstoff som CNG eller diesel versjon VVT, som den mest potente 2.0 TDI rekkevidde. Teknologi praktisk tilnærming, og selvfølgelig, en kropp Combi der bæreevnen tar på en annen dimensjon uten å glemme speidernes valgspråk, sette glasur på et produkt utviklet over grunn.

Skoda Superb

Søk, sammenlign … Hvis du finner en bil med bedre forhold mellom størrelse og romslighet, flere og bedre utstyrt, bedre ytelse motorer, overlegen aktiv og passiv sikkerhet og bedre ytelse, men til en mer konkurransedyktig pris, så ikke bo i dette planet. Tredje generasjon ikke involverer tredje evolusjon, men en tilbakeblikk på fortiden, som første 1934 Superb staselige, luksus og oppmerksomhet på detaljer. Tydeligvis hever kvalitetsstandarder om Octavia, også utvider tilpasningsmuligheter, for eksempel datamaskiner infotainment opp med TV-tuner eller forstyrte suspensjoner. Det er det ultimate uttrykk for merkevaren, støttet av teknologi fra Volkswagen-konsernet.

Hvem vinner, Skoda Octavia eller Superb Skosda?

Adolfo Randulfe. Choice: Skoda Superb

Hjemme har vi et problem når du reiser. Mine mer enn 1,90 meter høy andel hytte med nesten 180 centimeter min kone og litt mindre enn 2 meter fra min tenåringssønn som også delte baksetet med sine to brødre. Med dette som bakgrunn, finne en bil hvor du kan sitte komfortabelt bak rattet og enda høyere holde det person som reiser løst bak deg Det er en luksus. Noe svært uvanlig. Av alle bilene som jeg har satt på sine bakre setene-, og du kan forestille deg at du er en noen-eneste jeg fant en lignende ordning: det kalles Rolls-Royce Ghost lang akselavstand. Og som forlater meg budsjett.

Miguel Garcia Puente. Choice: Skoda Superb

Hvis når du er om bord på benplass gjør deg et smil, åpne bagasjerommet ingen smiler, men du kan se hvordan øynene vidåpne. Heldigvis har du et nettverk hvis du ønsker å dra nytte av bare halvparten: Jeg klarer ikke å nå bunnen, fordi jeg ikke får stammen. Det er ikke behagelig, men det viser seg at selv Quepo med bena strukket i denne stammen. Apañado, ryddig, selv med en oppladbar lommelykt, med åpne hender, elektrisk lukking knappen … eller assistert bare hvis du begynner å gjøre overgangen til å senke det for hånd. og Hvis bagasjen er godt vare, tror du det har gjort for beboerne?

Carlos Díaz. Choice: Skoda Octavia

Mitt valg er Octavia for en enkel grunn: deres rekkevidde og deres evne til å velge mellom flere mulige kombinasjoner. Bortsett fra de mest kjente saloon kroppen, har du muligheten til å decantarte av noen av de sports versjoner RS, også tilgjengelig i Combi med bensinmotorer og 2,0 TDi. Hvis det du liker er å la mer til feltet kretsen, har også en Scout firehjulstrekk og en stor 1,8 TSi motor. I Superb, det eneste alternativet med dette drivstoffet er 1,4 TSI 150 hk, mens Octavia er 1,2, 1,4, 1,8 og 2,0 TSI … I tillegg til en økologisk versjon Greenline og andre komprimerte naturgass.

Raúl Roncero. Choice: Skoda Superb

Nei, jeg søker ikke plass. Jeg forlot over Octavia, allerede en leder blant disse er mye større enn ham. Superb ønsker en Audi A6 som han ønsker, ikke å forlate Volkswagen-konsernet, eller andre biler av dette kaliberet. Det er aspekter som ikke måles eller ikke sett, men de er der, de føler … og føler. Pisa, bestilling, filtre og isolerer Superb med at kvalitet, eleganse og emballasje at skille de biler som krysser barrieren mellom gode og overlegen. Men stort betyr ikke imidlertid gentrifisering dynamikk, men mye komfort og god smidighet respons. Nå 190 hk TDi betyr nådde all-wheel drive … Sammenlign priser. Som gir så mye?

Andrés Acinas. Choice: Skoda Octavia

Metro i hånden, er Superb fremover, ikke mindre enn 6 cm bredere enn Octavia. Men plass i det område av pedalene er lik og bredden mellom konsollen og døren også lignende, bredden på gulv den samme i begge tilfeller. Størrelsen av setet er tilnærmet modellert som i første høyde eller avstand fra fortauskanten til taket. Når det er sagt, og forlater side objektive vurderinger, Jeg tar cockpiten på Octavia. Jeg er mer engasjert, og enda mer følelse av plass fordi Superb synes for meg å gå veldig "jeg esquinado". Og tilbake, fordelen av Superb er imidlertid ikke avgjørende.

Lorenzo Alcocer. Choice: Skoda Octavia

Skoda SuperbDet finnes ingen bedre balanse eller beste størrelse / plass mellom alle markeds salonger, hvor for kropp og pakking det militates Octavia. Dens dimensjoner er ikke et resultat av utskeielser lett, men oppfinnsomhet. Med dimensjoner baksetet romslighet og lastevolum som allerede er eksepsjonell, ofre mer innvendig plass, eventuelt ubrukelig til praktiske nivåer som en familie bil, en mindre utvendig størrelse. Jeg søker ikke cache på Octavia og ja noen god finish og moderne utstyr møte linjen Laurin & Klement. Hvordan hakk over Superb? Jeg foretrekker en konsekvent Skoda med nåverdi og betydningen av merkevaren.

Juan Tortajada. Choice: Skoda Octavia

En av de tingene som jeg likte mest er Octavia opplevd kvalitet i de åpne og lukke dører, og spesielt enestående i fordørene. Døren har solid følelse, med lyd, berøring og upåklagelig passform. Nivå egenskapene til en high-end bil som ikke finnes i modeller i sin klasse. Åpenbart etter disse funksjonene, er det et stort arbeide for ingeniører for å forbedre strukturen av døren, vindusramme med, lydisolering og låsemekanismer for å oppnå disse gode følelser gi først "bilde" oppfattet en bil. Upåklagelig.

Jordi Moral. Choice: Skoda Superb

Skoda teknologiIkke bare av antallet, men fremfor alt kvalitet. Der det kommer en Octavia, trekker Superb sedan en … Lativa: A enorme interiør transformert og Business Class. Jeg er fortsatt funderer over: hvordan luksus måles? Hvis ved centimeter, dens nesten 4,90 m flyt inn i den mest omfattende noensinne målt ved Autopista saloon; hvis passasjeren er mime og teknologi, kan du nyte en av de Beste Infotainment systemer markedet; og hvis du setter aksent på dynamikk, Superb også spare hennes grunner. Bare prisen, og kundenytte, premium pauser som ånd: Hvis du ikke oppfatter som luksus sedan Kurset selv er en ekte luksus sedan.

Jorge Beltrán. Choice: Skoda Octavia

Den viktigste grunnen til at jeg foretrekker Octavia er dens utmerket ytelse, med et kompromiss mellom komfort og effektivitet bare overgått av rival … klart dyrere. Det finnes to typer av ordningen for bakhjulsopphenget, men sannheten er at både vridningsaksen som den mest omfattende multilink fungerer perfekt. Når det gjelder Superb, er det i denne delen hvor jeg finner store forskjeller, siden sistnevnte trenger muligheten til elektronisk styrte dempere hvis du ikke vil at kroppen balanse i overkant. Et annet punkt som jeg finner mer balanse i retning er mer nøyaktig og informativ på Octavia.

Pablo Mallo. Choice: Skoda Octavia

I et bilkarosseri kubiske former er mest parti tillater å oppnå dens størrelse, å oppnå en mer innvendig volum og stammen. Skoda har klart å få mest mulig ut av denne kvaliteten, men på samme tid, har vært i stand til å bruke det som en personlig ressurs design, med vekt på spesifikke elementer og gi styrke til en svært homogen bilde. Utformingen Skoda er kommet raskt og godt, og de neste modellene av trygg mark utviklet seg betydelig i denne retningen, mot en mer emosjonell linje, men uten å forsømme rasjonalitet og balanserte proporsjoner har nå fått mange tilhengere.

Du kan også være interessert

Skoda Octavia: All informasjon

Skoda Superb: all informasjon

Skoda Superb 1.6 TDI 120 overbeviser

Skoda Superb stasjonsvogn, romslige og elegante

Octavia RS / 230, ulv i ulv