VW Golf Sportsvan 2018: Dette er den nye Golf stasjonsvogn

VW Golf Sportsvan 2018: Dette er den nye Golf stasjonsvogn

VW Golf Sportsvan fornyer den populære kompakte MPV-versjonen. Premieren vil finne sted på 2017 Frankfurt Motor og markedsføring vil starte i høst.

VW Golf Sportsvan 2018: beste bilder

VW Golf Sportsvan 2018: beste bilder

VW Golf Sportsvan 2018: beste bilder

VW Golf Sportsvan 2018: beste bilder

Den nye serien av Volkswagen Golf (Du ser VW Golf 2017 test) er ferdig med ankomsten av Golf-versjon Sportsvan, variant minivan. Den offisielle åpningen vil skje i den kommende Frankfurt Motor Show, som arrangeres fra Desember til 24 september, og sin ankomst på forretningene vil finne sted et par uker etter den tyske hendelsen.

VW Golf Sportsvan 2018den VW Golf Sportsvan 2018, eller den mest funksjonelle og praktiske Golf i sin nåværende område ved siden av kroppen versjon Family Golf Variant, inkorporerer mild kosmetiske endringer utvendig og innvendig like de som allerede har sett i andre versjoner. Dermed ble det ikke observert de mest bemerkelsesverdige endringene i støtfangeren, i utseendet på de fremre og bakre lys frontlykter. Hensyn til sine ytre dimensjoner, Volkswagen Det har ikke annonsert noen endringer, så det er ventet å holde en lengde rundt 4,34 m.

den Inne i VW Golf Sportsvan 2018 også ser nye dekorative elementer og nye setetrekk. Mekanisk, har det tyske firmaet bare avanserte til mekanisk spekter av denne versjonen vil bestå av i alt fem motorer, tre supercharged TSI bensin og to turbodiesel TDI. Sammenlignet med bensin, sier Volkswagen at to av dem vil koble systemet to av de fire sylindre, så forvent at som Golf på tre og fem dører, Golf Sportsvan du kan montere 1,5 TSI Evo ny motor i effektnivåer 130 og 150 hk (Se nye VW Golf 1,5 TSI 130 hk Evo).

VW Golf Sportsvan 2018VW Golf Sportsvan 2018: sikkerhet og underholdning

Teknologisk utstyr i form av sikkerhet og kjøre assistenter i Golf Sportsvan 2018 Det er rikelig. På denne måten, understreker Systemet delvis selvgående kjøre i trafikkork til en hastighet 60 km / t (Bilen kontroll alene akselerert, bremsen og retning holde kjøretøyet innenfor banen og holde sikkerhetsavstanden med kjøretøyet foran), idet gjenkjenningssystem med automatisk bremsing fotgjengere, trøtthet detection system og føreren og den siste utviklingen av systemet for semi-automatisk parkering.

Når det gjelder multimedia underholdning og navigasjonsutstyr, den Golf Sportsvan 2018 Du kan innlemme det nye systemet Oppdag Pro berøringsskjerm 9.2 tommer og bevegelsesgjenkjennelsessystem driver.

Adblock
detector