Ateca Seat FR: Test priser og sportslig video Ateca

Ateca Seat FR: Test priser og sportslig video Ateca

Ateca prøvde den nye Seat FR, sportiest SUV av den spanske merkevare selger allerede diesel- og bensinmotorer med 150 og 190 hk.

Ateca Seat FR kommer

Ateca Seat FR kommer

Ateca Seat FR kommer

Ateca Seat FR kommer

Først melee med Ateca Seat FR, versjonen med en mer dynamisk tilnærming til hele spekteret av dette kompakt SUV. Ingenting tilnærming denne nye modellen raskt observere hvordan bildet er preget av en støtfangere i det samme legemet farge, forskjellige aluminium setter inn, gitre malt svart glinsende, logo FR på stativet og den bakre luke, eksklusive hjul 18 eller 19 inches og merket bakre spoiler.

tilgang til interiør den Ateca Seat FR og det unike i dens indre er også en strøm elegant og eksklusiv sort møbeltrekk mens det i røde stikninger, et motiv som også når rattet eller girkule, og er ledsaget av aluminium pedaler eller FR logo på dekorative band som er på trappene.

Ateca Seat FRAteca Seat FR, to TDI og to EcoTSI

den Ateca Seat FR Den er tilgjengelig i to dieselvarianter, begge basert på motoren 2,0 TDI, med krefter 150 eller 190 hk, alltid har 4Drive firehjulsdrift, med en seks-trinns manuell girkasse i mindre kraftig automatgir og DSG dobbeltclutch syv-trinns in høyere ytelse. Alternativet er bensinmotor 1.4 TSI 150 hk, med en pris på 31,340 euro rangere den på 27 840 Han er diskontert, og hvis kjøpet med splitter markerer stigtrinn til området er finansiert. Du kan sjekke alle prisene Ateca Seat FR serien her.

Ateca Sete 1.4 TSI 150 hk er tilgjengelig med sekstrinns manuell girkasse, men kan også montere automatisk syv-trinns DSG Mer-2150 euro, i begge tilfeller med forhjulsdrift. Hvem ønsker å melde deg på AWD 4Drive du må gjøre en ekstra investering på 2,660 euro, men det er også mulighet for å kombinere 4×4 system med automatisk DSG, i dette tilfellet sekstrinns utgave 1,510 euro mer.

Ateca Seat FRAteca Seat FR: 2,0 TSI 190 DSG7 4Drive

Men under panseret av enheten har gjennomført Ateca Seat FR den nyeste mekanikk var, driv 2,0 TSI 190 hk, som alltid er forbundet med den automatiske DSG7 og AWD 4Drive. Vi skjøt de første kilometerne av motorveier som omgår Madrid og umiddelbart merke eksepsjonell glatthet av drift Dette bensin motor som skyver godt fra lave turtall. Denne versjonen er i stand til å passere 0 til 100 km / t på 7,9 sekunder og oppnås en hastighet på 212 km / t. I områder hvor vi kan throttle også se hvor fort girskift viser overføring, enda mer smidig hvis vi velger Sport program, men sportslig modus med en stor glatthet.

Kom til havnen i Navacerrada, og besluttet å gjøre bruk av aktivt chassis utstyre vår Ateca Seat FR. Bruke velgeren Drive Profile Vi kan bestemme hva vi foretrekker hjuloppheng til enhver tid: Komfort, Normal eller Sport. I dette tilfellet lavere suspensjon 10 mm, plassering av legemet av SUV nærmere asfalten. Styringsgruppen føler også endrer graden av assistanse avhengig av valgt program og både oppstigningen og nedstigningen port gården veien langs svingete rute for “de sju opprør” sjekk effektiv atferd Ateca Seat FR, tegning mye finesse kurver med en krengning svært fornøyd og alltid tilbyr en bemerkelsesverdig grad av komfort.

Ateca Seat FR testAteca Seat FR: omfattende

Hvis vi velger å gjøre en Manuell-sekvensiell bruk endringen med ratt padleårer, når glede en høyere grad, men vi kan også dra nytte av adaptiv hastighetskontroll i fast eller benytte kjøre assistenter er en del av standardfunksjoner i Ateca Sete FR, som en effektiv måte Descent Control Vi kan også prøve en kort tur off-road og i provinsen Segovia.

Tilbudet av Ateca Seat FR Full LED-lykter omfatter kontroll kjøretøy i blindsonen og bak trafikk kamera 360, parkeringssensorer, navigasjonssystem skjermen 8 ” Full Link og gate med elektrisk åpningen og hands-free funksjon. En SUV som ikke forsømme teknologi, men med kjøreglede er sikret, gitt de følelsene som forlatt oss versjon 2.0 TSI 190 hk DSG7 4Drive.

Adblock
detector