Rimac Concept En, fra 0 til 100 km / t i 2,8 sekunder

Kroa Rimac merkevare bringer et kjøretøy
Elektrisk stand til over 300 km / t.
En original superbil med fire motorer
selvstendige og i stand til driv det til
100 km / t fra stillestående på bare 2,8 sekunder
For å lage Rimac Concept Man må
deltok designere som tilhørte huset
Italiensk Pininfarina og fagarbeidere
skinn kommer fra bulgarsk selskap Vilner. den
Concept One vil koste en million
dollar, tilsvarende ca 813 250 i Europa
euro.

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Kroa merkevare gleder oss med en elektrisk bil stand til å produsere tilsvarende 1088 CV takket være batteri 91 kwh som mater de fire motorer som har, en for hvert hjul. Hver kan arbeide uavhengig av hverandre og Rimac har kalt dette systemet 'All-Wheel Torque Vectoring ' (AWTV).

den Rimac Concept One Du kan nå en maksimal hastighet på 306 km / t og bare tar 2.8 sekunder å gå fra 0 til 100 km / t. Dens 164 mkg dreiemomentet mellom 0 og 6500 rpm og fra merket annonsert en rekkevidde på omtrent 600 km. Dens tomvekt er 1950 kg, tilsvarende en utrolig forhold på 1,79 kg / CV.

Dens dimensjoner faller til 4,5 m lange, 1,9 bred og 1.2 høy og deres slaget er 2,750 mm.

Interiøret har en veldig sporty og fin utseende takket være arbeidet til spesialister Vilner. De driver informasjonssystemer er av nyeste teknologi og er perfekt integrert i kupeen.

Den utvendige designen tydelig søker en aggressiv og sporty utseende som lett kan konkurrere i markedet. Designere som kommer fra Pininfarina De ikke skuffe og omsorg for detaljer. Røde og svarte farger av kroppen hans perfekt kombinert. En karbonfiber side må legge et fremre deksel som gir tykkelse og et sett av baklyktene med dybdevirkning, eksklusive Concept One.

Den Rimac Concept One vil presentere i år på Salon Privé holdt i London (UK) 5-7 september, og har penger og var heldig nok til å kjøpe 88 enheter -bare vil nyte markeds bil utseende og atferd som kan svare på fremtiden for bilene i sin klasse, og kan nyte enkle, men elegante italienske innslag. Pininfarina er klart at ånden -og hans diseñadores- la hånden på ham.

Hva synes du om denne nyheten? debatt på fora med andre motorsportentusiaster.

Adblock
detector