Nye Seat Ateca FR: Prisene for sportslig Ateca

Nye Seat Ateca FR: Prisene for sportslig Ateca

Ateca Seat FR, sportiest versjon av denne SUV, og har prisene for Spania. Her gir vi deg all den informasjon og priser i detalj.

Nye Seat Ateca FR: priser og detaljer

Nye Seat Ateca FR: priser og detaljer

Nye Seat Ateca FR: priser og detaljer

Nye Seat Ateca FR: priser og detaljer

den Nye Seat FR Ateca Det er den viktigste nyheten av det spanske selskapet i Barcelona Automobile 2017, som vil åpne dørene for allmennheten til 21. mai. Ankomsten av denne nye versjonen bringer mer salt og pepper til en av de Selge SUV i vårt land.

den FR Seat SUV versjon av Ateca Det er lagt til eksisterende versjoner Reference, Stil og xcellence. bl.a. Ateca standard på FR omfatter kontroll av adaptive ACC cruise fotgjengerbeskyttelse, vinkelen detektor døde med varsling tilbake trafikken, se på kamera 360, veiviseren automatisk parkerings, bakluken automatisk åpning, frontlykter med teknologi Full LED eller de Full Link system leseren fargeskjerm 20,3 cm (8 ”). I listen over Valgfrie elementer av utstyr, vi bør nevne interessante systemer som adaptivt chassis kontroll og Tilkoblingsmuligheter Box å laste den ‘smartphone’ trådløst.

Ateca Seat FRAteca Seat FR: "warpaint" sport

den Ateca Seat FR Det skiller seg fra andre versjoner av dette SUV ved en serie av differentiators. utad, De trekker oppmerksomhet til FR logo i grillen, spesifikke konstruksjon og blank svart fremre støtfanger også unikt utformet i kroppen farge. FR-logoen kan også bli funnet på bakluken, støtfangere over det nye lovforslaget. Sett i profil, identiteten FR økende styrke med rail sort, hjulkasser malt med samme farge som legemet og en lettmetallhjul 18 tommer.

i interiør, den sporty stilen Ateca Seat FR Den utmerker seg med fotbrett Aluminium med FR logo, en logo som også er i multifunksjons sport ratt, skinntrukket røde sømmer. Sportssetene er trukket med stoff Alcan svart, mens pedalene er aluminium.

Ateca Seat FRAteca Seat FR, sine motorer til Spania

den mekanisk rekke Ateca Sete FR i Spania er det dannet av totalt fire motorer. Bensin, kan denne sports slutt bli kombinert med propeller 1,4 EcoTSI 150 hk og den nye 190 hk 2,0 EcoTSI. Diesel, tilgjengelige alternativer starter i blokk 2,0 TDI-effektnivåer på 150 og 190 hk.

Nedenfor vil vi detalj Seat prisene FR Ateca i Spania, så vel som de forskjellige kombinasjoner med girkasser og typer av trekkraft.

Ateca Seat FR: prisklasse for Spania

bensin

Ateca Seat 150 hk 1,4 EcoTSI St&Sp FR: 31,340 €

Ateca Seat 1,4 EcoTSI 150 hk DSG-7 St&Sp FR: 33,490 €

Ateca Seat 150 hk 1,4 EcoTSI 4Drive St&Sp FR: 34.000 €

Ateca Seat 1,4 EcoTSI 150 hk DSG-6 4Drive St&Sp FR: 36,150 €

Ateca Seat 2,0 EcoTSI 190 hk DSG-7 4Drive St&Sp FR: 37,660 €

diesel

Ateca Seat 2,0 TDI CR 150 hk 4Drive St&Sp FR: 36,430 €

Ateca Seat 2,0 TDI CR 190 PS DSG-7 4Drive St&Sp FR: 40,730 €

Du kan også være interessert

– Ateca Seat TSI vs Toyota C-HR: Hva interessert SUV, hybrid eller bensin?

– Offiser! Seat vil ha en 7-seters SUV større enn Ateca

– Hva blir navnet på den nye SUV Seat? Innsats er akseptert …

– Seat Alora: ny SUV 7 seter super Ateca?

Adblock
detector