Spørsmål: Hvor mye AdBlue tank fylle nye dieselbiler?

Spørsmål: Hvor mye AdBlue tank fylle nye dieselbiler?

"Er det sant at alle moderne Diesel har en væske som kalles AdBlue, for å generere mindre forurensende gasser, fylles hver 20.000 km?"Spørsmål: Hvor mye AdBlue tank fylle nye dieselbiler?

"Hvorfor fyller AdBlue tank og hva pris du har fylle?

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

For å overholde reglene for utslipp euro 6 mange produsenter har måttet ty til en katalysator (SCR) stand til å redusere nitrogenoksider (NOx) slippes ut av eksosrøret med omtrent 90 prosent. Det fungerer med reduksjons~~POS=TRUNC midlet~~POS=HEADCOMP, når det gjelder AdBlue er en urealøsning i 32 prosent-en kjemisk forbindelse som er tilstede i urinen, at etter å ha blitt sprøytet inn i avgas omvendte NOx nitrogen og vann, som er ufarlige komponenter. Det er en løsning som har slått mange produsenter med implementering av nytt regelverk, spesielt i de mer kraftige motorer og større biler, men det er fortsatt noen som med andre løsninger har vært i stand til å oppfylle kravene uten behov for velger for denne kostbart system i bilen -av inkluderer ikke opprettholde.

den AdBlue tank vanligvis en kapasitet på ca. 20 liter, som vanligvis det gir en autonomi slik at den bare har å fylle det når bilen kommer til revisjon, slik at operasjonen blir utført i verkstedet. Men det finnes modeller hvor dette ikke er mulig. Nå kommer jeg til å tenke på Mercedes V 250 BlueTec, med et område som ikke overstiger 4000 km, og krever derfor sjåføren å gjøre tanking, enten fra en flaske eller en bestemt leverandør på en bensinstasjon med en 2 omtrentlig per liter (ca. 40 euro for en 20 liters tank AdBlue). Selvfølgelig, forbruket øker hvis vi gjør intensiv bruk i byen eller permanent tok fordel av maksimal hastighet på motoren. Selv for biler er noe relativt nytt, lastebiler og busser, og har brukt mange år på å bruke det, så i hvert fall i store måter, ikke vanskelig å finne på bensinstasjoner.

Hvis du må betale spesiell oppmerksomhet i prosessen. den AdBlue Det er ikke giftig, men svært etsende, så det vil bli beskyttet og ta spesielt vare for å unngå søl. Noen biler har filler ved siden av bensintanken, men i andre er det vanskelig å få tilgang til områder som for eksempel ved siden av reservehjul i bagasjerommet.

Som i tilfellet av drivstofftanken når du bestiller AdBlue den lave 2,000km, bil lydmelding advarer ledsaget av en legende med kjørelengde rester autonomi kjørecomputer. Hvis du er bare helt, vil den fortsette å operere, mer forurensning, men så snart vi vrir om tenningsnøkkelen vil ikke la oss re-start motoren før vi fylles.

Du kan også være interessert

– Spørsmål og tvil drivere

– Hvorfor godkjent forbruk er aldri reell?

– Er det dårlig for bilen fylles med billig drivstoff?

Adblock
detector