Hvordan unngå simpelt tyveri i bilen (speil, antenner, børster …)

Her er noen enkle tips og triks for å unngå å bli ranet Car de små tingene: speil, antenner, børster, hjulkapsler, emblem av merkevaren ...

Tips for å forhindre tyveri av hjulkapslene, børster, speil ...

Tips for å forhindre tyveri av hjulkapslene, børster, speil ...

Tips for å forhindre tyveri av hjulkapslene, børster, speil ...

Tips for å forhindre tyveri av hjulkapslene, børster, speil ...

enten ved vandal eller organiserte gjenger, Siden 2014 har blitt detektert i Spania en økt bildeler tyveri. En tradisjonell hubcaps, speil og antenner, De er sammen med andre som felger eller katalysatorer, svært ettertraktet i dag. butikktyveri som ikke bare utgjøre en hodepine for sjåfører, men på slutten av året som involverer tap av betydelige mengder penger.

en kamera strategisk plassert for å fange den skyldige kan være hardt arbeid, svært effektivt hvis tyveri De forekommer altfor ofte i en garasje. Du kan også installere en falsk alarm inne, med LED pilotito inkludert, fordi det er en effektiv avskrekkende av bare 12 euro investering. men hvis du ønsker å bruke den til tyver i en "hardere ennå," notater. Med disse hjem triksene vil du beskytte noen små biter av bilen.

Hindre tyveri antenneHvordan forhindre tyveri av bil antenne

Heldigvis, med nye antenner av korte radio eller type hai fin, installert i modeller og ny batch Boltet inn i taket, tyveri av disse elementene blir en mørk gjenstand for begjær "vintage". Selv skjer det å være "naboer", med Veteran bil lik vår, som passende antennen for å erstatte din som tidligere har blitt stjålet. Hvis du er heldig, og du fortsatt har denne "juvelen" er den beste tingen du husker skru den og lagre den i bilen. Et annet alternativ som ikke kan ta er å ta en Snabblim dråper i tråden, men hvis de prøver å gripe det kan føre til en stor katastrofe, og mener at i tunneler vask er bedre å fjerne det. Prisen på denne ekstra sterkt lim? 10 euro eller mindre.

Hvor å forhindre tyveri av frontruten vindusviskerne

Utrolig, men sant. Til tross for å være veldig billig, den lett tilgjengelighet av anker vindusviskerne gjør det ett av elementene som de stjeler i biler. Som et hinder, men vi vet at de har en svært liten base, prøver å fikse dem med en flens. Ja, du kan klippe, men det det vil bli stadig vanskeligere lovbryteren og kanskje nøler før du prøver. Men ikke for stramt fordi vindusviskerne trenger for å spille i å flytte, og hvis du merker noen motstand, kan du tvinge motoren som til slutt vil brenne. Hvis du ikke kommer til å bruke bilen i lang tid, og la den parkert på gaten eller i en utendørs parkeringsplass, er det best at du fjerner ikke bare å holde deg stjele dem, fordi vil beskytte mot solen og endringer temperaturer og vil vare lenger og i bedre stand. Prisen på disse flenser? Rundt ca 6 euro.

Forhindre tyveri speilForhindre tyveri speil

Både reflekterende plate som hele enheten, går alt. Problemet er at, i mange tilfeller, i biler med automatisk fold, tvinger speilet og bare bryte motoren, reparasjon kan beløpe seg til 2000 Euro. Det er ingen løsning på dette problemet, men du kan lage et merke i speilet eller posten din innmelding i, ikke bare kompensere dem stjele speil. Selv om de gjør det, kan politiet finne deg hvis de fange tyven eller bandet. Denne lille triks du kan bruke til andre gourmand bildeler. Og hvor mye det kan koste deg? Fra 12 til 100 euro.

Hvordan forhindre tyveri av logo eller merke emblem

belter, ryggsekker, inkludert tilpassede nøkkelringer med logoer merker av biler. En noe barbarisk måte, men ekte. Er det mest ønskelige? Mercedes-Benz, mini Cooper, BMW, Audi, Seat, Toyota, Volkswagen og Nissan. For å gjøre det vanskelig å "samlere", er det best ordne den logo kjøretøy, godt med en superlim, godt med noen form for klinke. Og hvis du har hatt nok å fylle og fylle opp igjen, du kan plassere logo med en magnet og fjerne det hver gang du parkerer bilen eller selv gjøre en 'klistremerke' eller klistremerke som simulerer langt være den opprinnelige emblem. Og det kan være hvordan å beskytte emblemer eller logoer? rundt 15 euro.

Hvordan forebygge tyveri katalysator

I år Guardia Civil har deaktivert en organisasjon av bulgarsk opprinnelse som var dedikert til Kjøretøy tyveri katalysatorer i Spania og Frankrike. dette del inneholder edle metaller som platina, rhodium og palladium, som salg vekten kan nå 30 euro per gram (Det avhenger av modellen, men de katalysatorer som tar vanligvis omtrent to gram palladium og platina to andre), så er blitt så lønnsomme slike tyverier. Selv med en sag og en katt noen bil er kanonføde i noen modeller er det lettere å få denne dyrebare "trophy". som drastisk å forhindre spredning av denne type tyveri kan skjerme enheten med et gitter for å hindre kutte. En god sikkerhetssystem som registrerer bevegelse kan også være en god løsning. Og hvor mye det kan koste å beskytte katalysator vel? 500 euro.

Hvordan forhindre tyveri av hjulkapslene og felgerHvordan forhindre tyveri av hjulkapslene og felger

En klassisk. Hvis du ikke ønsker å finne en dag bare hjul, Flenser set hubcaps er en meget effektiv overbevisende metode, men uestetisk. De selger også noen anti-tyveri-pakken skruer for bare 15 euro. Og hvis bilen har felger, Tror ikke du er trygg. I nyere tid tyver klarer å trekke sin produksjon på det svarte markedet fordi selv med dem og utføre ulike typer objekter. Det er sant at produsenter bakdekselet sikre dem til hjulbolter og muttere maksimal sikkerhet (Hvis du ikke kan gjøre med en pakke med ca 25 euro), Men den mest effektive metoden er en alarmsystem i tillegg for å åpne igjen, Det setter opp en mekanisme hjul og blokker ekstraksjon umulig. Og hvor mye det kan koste å beskytte hjulkapsler eller felger på bilen din? den pris Det er meget variert, fra mindre enn 10 euro (I tilfelle av flensene for hjulkapsler) til 600 euro (I tilfelle av avskrekkende alarm for å beskytte dekkene).

Adblock
detector