Forfatter Hurtan, den nye bilen mest ukjente spanske merkevare

Forfatter Hurtan, den nye bilen mest ukjente spanske merkevare

Forfatter er navnet gitt til den nye juvelen som har forlatt verkstedet Hurtan liten spansk produsent som spesialiserer seg i håndlaget og eksklusive biler.

Forfatter stjele en bil håndverker spansk aksent

Forfatter stjele en bil håndverker spansk aksent

Forfatter stjele en bil håndverker spansk aksent

Forfatter stjele en bil håndverker spansk aksent

Utenfor automotive scene av store bilprodusentene, er det små coachbuilders med slike eksklusive produkter som attraktive og ukjente. Hurtan Det er et godt eksempel. Grunnlagt i 1992, er Hurtan en familiebedrift dedikert til design og produksjon av håndlagde kjøretøy basert i Granada. For å feire sitt 25-års jubileum, Granada selskap returnerer til catwalken og gjør iført sine beste klær, deres nye modeller Forfatter. Det vil gjøre det under feiringen av Autoretro Barcelona, International Classic Car Show å bli avholdt fra 16 til 19 november i Fira de Barcelona.

Merket vil presentere tre enheter av forfatteren, flaggskipet merkevare i Spania og i europeiske og asiatiske markeder. Utstyrt med 2,4 og 2,4 turbomotorer nådde 143 HK og HK 223, henholdsvis. med manuelle og automatiske endringer, og ferdig i lyse beige, beige-grønn engelsk og burgunder, modeller har servostyring, air condition, doble kollisjonsputer, tak, vindusheiser og oppvarmede seter, blant andre.

Hurtan ForfatterDenne nye modellen er Forfatter inspirert av de klassiske linjene tidlig på 50-tallet og 60-tallet. Det er en modell allsidig og eksklusive 4-seters med teknikk og mekanikk tilpassede utførelser i henhold til kundens preferanser. En juvel som utstyrer alle elementer av komfort nødvendig å bruke en unik opplevelse …

Som fremhevet av Juan Ignacio Hurtado, eier og kommersiell direktør i Hurtan “Hver innvendig er forskjellig. Kunden kan velge møbeltrekk, type hjul, kilometerteller eller noe annet du har i tankene basert på din smak. I tillegg er de fleste av disse interiørene er ferdig med å bruke tradisjonelle metoder, og med stor forsiktighet i våre anlegg i Santa Fe, Granada”.

Du kan også være interessert

Tyren, den “Lamborghini” artisanal spansk

Mazzanti: italiensk idrett som vil få deg til å skjelve

Adblock
detector