Lexus UX godt kalles den minste Lexus SUV

Lexus UX godt kalles den minste Lexus SUV

Sjekk dette navnet: Lexus UX. Så det kalles urban SUV eller den minste Lexus SUV som vil markedsføre i de kommende årene. Her er de første dataene.

UX Lexus Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

UX Lexus Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

UX Lexus Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

UX Lexus Lexus overraskelse på Paris Motor Show 2016

Nylig har Lexus registrert følgende navn -200 UX, UX UX 250 og 250h-, som tyder på at luksusmerket Toyota-gruppen Den har en ny produksjons bil på startstreken.

Ifølge tilgjengelig informasjon Autopista.es, Vi kan fremme Lexus UX vil være ny liten SUV av det japanske firmaet. den brev "U" refererer til det engelske ordet "Urban" og "X" er valgt bokstaven på den offisielle nomenklatur Lexus å navngi SUV biler og crossovers.

Under varemerkene du har avanserte ovenfor, foreslår logikk at omfanget av nye Lexus UX vil i første omgang bestå av tre versjoner: den Lexus UX 200 (Med en 2,0 turbobensinmotor som ligner den som ble anvendt Lexus NX 200T), idet Lexus NX 250 (For en bensinmotor atmosfæriske 2,0 liter av nyutviklet) og Lexus NX 250h (Hybrid variant), vil den sistnevnte er den første versjonen være tilgjengelig i Europa.

UX basert Lexus Lexus LF-SA Conceptden nye Lexus UX ingen offisielle bilder. Ifølge våre kilder, utformingen av fronten av den nye Lexus UX Det vil være svært lik Lexus LF-wore Concept SA, en original og dristig liten prototype presentert på 2015-utgaven av Geneva Motor Show.

I størrelsesorden SUV og crossovers av Lexus, den fremtiden UX Det er plassert som den minste bilen. Dermed vil det japanske firmaet utvikle en kvalitet bil og garanterer å konkurrere i stadig større segment urban SUV, med rivaler som Peugeot 2008, Renault Captur, Nissan Juke, Opel Mokka X og Citroën C4 Cactus, blant andre. Derfor er den totale lengden av nye Lexus UX bør ikke overstige 4,20 m i lengde, et nivå på linje med de fleste av sine antatte motstandere.

men hvanår det vil begynne å selge nye Lexus UX? Ifølge den nyeste informasjonen vi har samlet, bør de første prototypene bli presentert i Paris Motor Show 2016, den andre prototyper i Geneva Motor Show 2017 og den siste i Frankfurt Motor Show 2017, skal holdes i september. Det siste vil være allerede den endelige produksjonsmodellen, så sent 2017 eller tidlig 2018 lenger vil selge den nye og etterlengtede Lexus UX.

Adblock
detector