Volkswagen Phaeton W12

Volkswagen Phaeton W12

Volkswagen går helt inn i velger klubb av luksus salonger med en teknologisk sofistikert, diskré, raffinert og luksuriøs modell. Ikke mindre enn 12 sylindre, 420 hk, firehjulsdrift, luftfjæring, Tiptronic, full av komfort funksjoner på innsiden … Alt du trenger for å bli målt på lik linje med stort markeds mest prestisjefylte salonger.

VW Phaeton W12

VW Phaeton W12

VW Phaeton W12

VW Phaeton W12

Som vi har nevnt ovenfor, ikke merket ikke nå dette markedet med et produkt av konvensjonell teknologi, derfor har all sin kapasitet til å produsere en full element modellen siste batch-teknologi. Dermed annonserte merket det som modell med større marked stivhet. Overraskende har det ikke benyttet en aluminiumskonstruksjon som benyttes i den Audi A8, men velger en stålramme. Ja, de har innlemmet forskjellige elementer laget av aluminium, slik som dører eller hetter, eller plast, som er ansvarlig for å forme finnene. Likevel, når den samlede vekt 2,300 kg.


Ved det utseendet er elementer av høy klasse og kvalitet: bixenón frontlykter, baklykter dannet av lysdioder, lettmetallfelger 18 tommer i diameter … men ikke ses med det blotte øye det er hva de fleste oss jeg likte det. Et eksempel er mekanismen for åpning av støvelen. En mester av ingeniør laget av elektropneumatisk åpning polert aluminiumsdeler “luftfart presisjon”, for ikke å nevne tilbaketrekkbar indre luftere kupeen eller ventilerte seter, hukommelse og massasje, eller endring Tiptronic tannhjul med padleårer på rattet eller elektrisk rattjustering mekanisme, eller multimediesystem med GPS, hi-fi, telefon, etc., nettleser eller hvorfor ikke, motor, en del av å være verdig presentasjon av et museum.

Mekanisk innlemme W12 er virkelig imponerende. Det er et W12 motor, dannet av to blokker -av VR6 seks-sylindret V 15 grader, 72 grader-openwork til åtte kamaksler med variabel timing på innsugnings- og eksossystemet elektronisk effekt samlere laget magnesium … En fordel med denne sylinder 12 er dens kompakthet; Det tar meget liten plass i motorrommet, slik at den kobles til en tiptronic automatisk femtrinns girkasse, og et system for kontinuerlig overføring til de fire hjul, kalt 4Motion med Torsen senterdifferensial som fordeler dreiemoment 50 prosent mellom de to togene. Ved glidning forekommer i noen av hjulene, sender systemet så høyt moment ved den respektive stasjon og, om nødvendig, også kan anvendes en bakre differensialsperre.
Selvfølgelig er disse mekaniske elementene forsterket av det elektroniske “overvåkning” system stabilitet, som virker ved at ABS, elektronisk bremsekraftfordeling og systemet for nødbremsing, sving forbundet med et bremsesystem av ekstraordinære dimensjoner: ventilert 365 mm diameter ved den fremre og 335 mm i de bakre plater.
På toppen av det hele, suspensjoner er også “intelligent”. Phaeton har en pneumatisk utstyr stand til å gi maksimal komfort for passasjerene og ekstrem effektivitet til de dynamiske egenskapene. Mekanismen har fire forskjellige programmer kan velges etter ønske og evne til å variere den kjørehøyde ved 25 mm høy ytelse. På denne måten kan du overvinne små hindringer på en vei eller gå lettere gjennom røffe veier. Videre tillater denne anordning også for å senke kjørehøyde av 15 mm fra sin normale stilling for kjøring på motorvei. Denne funksjonen kobler seg automatisk når bilen når 160 km / t.
Uten å gå til effektiviteten av Mercedes i avsnitt suspensjoner, er nivået av Audi, som den deler de fleste av elementene. Helt isolerer ujevnt underlag når du kjører i komfortmodus og stivner nesten som en racerbil når sportsmodus er valgt.

Adblock
detector