2017 Bentley Continental Supersports, den raskeste og kraftigste Bentley

2017 Bentley Continental Supersports, den raskeste og kraftigste Bentley

De Bentley Continental Supersports 2017 tilbake til luksus modellprogram og gjør nok en gang som den mektigste av de som finnes i generasjon.

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

den Bentley Continental Supersports 2017, som det en gang var, er det foreslått som den mektigste versjonen av hvor mange som kan bli funnet i den britiske luksusmodellen.

I denne konfigurasjonen, som kan være med kroppen coupé eller cabrio, vi finner en estetikk som forblir tro mot tradisjonen av merkevaren, men med elementer som gjør en bil mer radikal utseende, som luftinntak vinne i størrelse og antall (vi finner i panseret) en bred kalandrert svart, en fremre spoiler ny regning, den bakre spoiler og en diskret ikke noe nytt bakre diffuser, hvortil det settes hjul med dimensjoner av 21 inches.

I tillegg Bentley Supersports Continetal Den er tilgjengelig med pakken ‘X Spesifikasjon‘, Med interessante detaljer som gir modellen et mer attraktivt utseende, som et større antall kroppen farger å velge mellom, hus utvendige speil og innvendige dørpaneler laget av karbonfiber og kommer ut eksosanlegget ferdig titan.

Interiøret i denne luksus modellen gir for første gang et veggteppe som kombinerer tre nyanser (hvit, rød og svart), som du kan se i disse bildene. Vi fant også at gjenskape sømmene diamantform på overflaten av setene ferdig i skinn og Alcantara høy kvalitet.

Bentley Continental Super 2017: Motor

den Bentley Continental Supersports 2017 Det har den kraftige bensinmotoren W12 seks liter twin turbo og gjengivelse 710 CV. Den maksimale dreiemomentet stiger til 103,77 mkg, en utmerket reaksjon på en bil som kan akselerere fra 0 til 100 km / t på 3,5 sekunder (3,9 sekunder i tilfelle av rafter) og en maksimal hastighet av 336 km / t (330 km / t i CABRIO). Propellen er koblet til en automatisk overføring ZF åtte tannhjul, som sender mekanisk kraft til alle fire hjul, med en støpt base kan variere, men er forhåndsinnstilt til 40:60.

Utførelsen av denne bilen er høy, men til tross kjemper en vekt 2750 kg i tilfelle av kupé legeme og 2900 kg for den konvertible. Stoppe denne mol optimalt er bare mulig med høy ytelse bremser, for eksempel ved hjelp av denne Bentley, typen carbocerámicos og med dimensjoner på 420 mm foran og 356 mm bak.

Vi venter på det britiske firmaet som gir informasjon om pris og lanseringsdato for denne Bentley Continental Supersports 2017.

Adblock
detector