Test: Ford Fiesta ST, flott liten vulkan

Test: Ford Fiesta ST, flott liten vulkan

Nå er det bare å finne din favoritt veien kurver der du ønsker å konvertere sine 42 liter bensin adrenalin. Trickster, sørg for å ha løs fordi du vil gjenta start.

Test: Ford Fiesta ST

Test: Ford Fiesta ST

Test: Ford Fiesta ST

Test: Ford Fiesta ST

nå igjen Det har blitt fullstendig renovert til den kategorien av små GTi, Jeg er overbevist om at hjernen din er å strukturere det i to: de som flytter på grensen til 180 hk, som trio av biler VW -Fabia, Ibiza og Polo, med eksotiske betydningen endre dobbelt clutch og dobbelt sobrealimentado- motor Mito QV eller Corsa OPC; eller allerede skalert eller overstige to hundre hester, 208 GTi og Clio RC som referanser, ledsaget av de ulike alternativene Mini tilbyr pris i et annet univers, og også krefter Corsa Nürburgring med mekanisk selvlåsende eller Juke Nismo-. Men nå som Ford har tatt en radikal tur til produktet, jeg tror det er bare rettferdig at vi begynner å klatre Fiesta ST til første divisjon. Jeg vil oppsummere så lett, men jeg deretter strekke ut i detalj: Det er upåklagelig dynamisk som GTI og prestacionalmente å snakke, ikke bare har kommet inn i gruppen av "stor"Men nesten alle de store kraft rivaler spiser.

Dame stokk. Etter hvert som du får se -soon har det mest komplette spesielt du noen gang forestilt mer enn et dusin biler-, er alle disse nye små GTi gå gjennom denne "sider" og vi har allerede hatt anledning til kilometer og kurver med dem, så uavhengig av ytelse eller atferd av hver, Jeg tror partiet har en kvalitet som virker for meg som er av spesiell interesse: følelsen av robusthet som overfører som idrett. Etter hundrevis av kurver, grøfter bokstavelig talt bitt på jakt etter den levende asfalt kanten av veibanen, knust asfalt som steiner, hopp eller ta motor og bremser for ekstrem overoppheting dukke opp, Fiesta kommer rullende som den første dagen, uten minste tegn til tortur.

Ford Fiesta ST sport

På en måte er det en kvalitet som tåler tidligere generasjoner, som personligheten deres atferd, selv om det aldri hadde vært Fiesta ST til en slik mekanisk nivå. Den nye motoren har kommet til ham som hånd i hanske. Farvel til sin hyggelige støvsugd mekanikk, nå EcoBoost er den som blåser den nye ST. Standard teknisk: 1,6 liter, direkte innsprøyting, turbolading, variable fase ... men unikt. Mer eller mindre egen utvikling, andre deler når Ford-motoren er eksklusiv. I utgangspunktet når den kommer, med mer intercooler- Focus, med den samme progresjon, elastisitet og styrke; Det er den lave vekten av bilen og lukkede relasjoner endring som fremheve karakter og punch. Og fremfor alt, lyd. Høy? Jeg bryr meg ikke. Vakker. Dette resulterer i et system som overfører vibrasjonene fra opptak til en klangbunn bak dashbordet og håndtakene. Jeg vet ikke om jeg ønsket å si min kone er at dette Fiesta ST høres for ... hverken hørte eller lyttet fordi jeg tror Fiesta bedrar deg, tar tak i deg.

Jeg vet ikke hvordan du liker GTi deg, det er ingen utsmyknings heller ikke detaljer til galleriet, bare det GTi for funksjonelle elementer, Jeg vil si nesten uunnværlig: seter som synes å være magnetisert, perfekt pedal føler Joaquín Cortés som trampet på scenen, ratt godt grep, tykkelse og følelse og en nøkkel med ESP ikonet inneholder noen av de beste overraskelser.

Slutte å kjøre, får å ri. Aktiv, sportsmodus og av er de tre mulige tilstander av stabilitet. Du vet, som er verdt å kjøre det første kan det være for påtrengende, men jeg tror en full suksess hvordan de klarer de to første modi grenser, fordi du kan gå veldig fort veldig Fino Men med ESP helt sovende, mens i Sport-modus til du har råd til å gjøre asfaltkurvene nesten entenderás- Jeg tror jeg liker deg på jorden du balansere og overføre vekter for å bidra til å rotere den bakre glidende eller glidende kort at toget gasspjeldåpning fordi kurven har en tendens til å bli rett. Ja, du mye bedre og mer naturlig med stabilitetskontroll helt fjernet, men du kjører ut av Guardian Angel ser på deg på skjeve.

Ford Fiesta ST sport

Sannheten er at Dette partiet har gode manerer, så lenge det er ganske følsom for din kjørestil, fordi hvis stedet for å kjøre oppmøte er noen som leter etter den tiende gitt skynde gode bremser, tegne veldig, veldig fine og akselerere rett tid å dra nytte av hvor godt elektronikken simulerer en selvlåsende ST blir en ekte tiralíneas.

Pesadoque vekt dynamikk føler Fiesta ST, men, Liten, smidig og lett, alltid reagens fortann. Veldig morsomt, veldig effektivt, jeg tror det har en overnaturlig evne til å bli en bedre sjåfør enn du er, fordi det ikke vil i tid, går på følelser, og at partiet synes i stand til å kontrollere pulsen. Som GTi av rase, ST partiet ender opp med å bli ubehagelig. Mellom havner, jeg bare stoppe for å hvile før du fyller drivstoff, og at verken denne eller noen annen 1,6 turbo har venner å være sammen når drivstoffet renner virkelig. Dermed en livs GTi med fast, tørr suspensjon, men alle upåklagelig kvalitet, inkludert bremser. Ford viser at alt handler ikke om stål i sikte, fordi med partiet ikke altfor store disker, bremser og bremser og bremser. Hvordan jeg elsker at ending pedal reise hvor du finner et ekstra punkt mordant. Uffff, som svette.

Og tørke hendene fordi du kommer til å bruke dem grundig. Pluss det er mye, mye motor under den høyre foten, du kan håndtere clutch og endre slik samvittighetsløs at jeg tar noen tusen hastighet. Du tror små dimensjoner er det som gjør at du ser verden i rask bevegelse, men det er ren fortjeneste, som dokumentert av sin tid, prøver å deg til deg å Clio RS og 208 GTi akselerasjon. Den kraftige motor, turbo som det er, er bare utover 6000 rpm maksimal kapasitet på rotasjon, selv om noen effektbehov du gjør under blir en god coz ... Din elastisitet er der for å bekrefte dette. Til syvende og sist, legger effektivitet, effektivitet, moro, robusthet, godt utstyr og den beste prisen, og resultatet er ... Ja, Fiesta ST.

Adblock
detector