Hvem er hvem under panseret på bilen din

Hvem er hvem under panseret på bilen din

Selv om vi ikke er mekanikere må demontere motoren med lukkede øyne og gå rote gjennom mekanikken under motorlokket, vet hva vi bør sjekke jevnlig kan gjøre vår bil vil vare og ikke ender enhver tur opp på en kran. De er grunnleggende kontroller, som krever bare noen få minutter og kan gjøres uten verktøy. Bare å ha bilen parkert på flat mark og motoren kald å sjekke status for hver av de vitale væsker.

Hvem er hvem under panseret på bilen din

Hvem er hvem under panseret på bilen din

Hvem er hvem under panseret på bilen din

Hvem er hvem under panseret på bilen din

Oil. Det er selve blodet av motoren. Hvis det var lite eller for mye, kan du ha en ‘hjerteinfarkt’ gripaje som å ha ingen smøring mellom bevegelige motordeler. Hvis du måtte legge pluggen er vanligvis gul, har gule bokstaver, inkluderer ordet OIL eller tegning av en olje.

Kjølevæske. Samarbeider med de smøremiddel å senke temperaturen i motoren. Det er i et gjennomsiktig plastbeholder med en svart plastplugg. Hvis du må sjekke ditt nivå varmt, se opp!. Ta tak i hetten med en klut for beskyttelse mot sprut og åpne den sakte.

Frontruten. En blå plugg, vannfarger, ofte identifisere spylervæske. Det er mindre bekymringsfullt hvis nivået er lavt, men ikke overdriv tilsett vann.

Bremsevæske. Selv om du kommer til å sannsynligvis aldri trenger å legge til. Uansett må det nivået også være mellom minimum og maksimum. En generelt svart hette med et symbol på en plate og sirkulære baner rundt linjene identifisert.

Styring væske. De mest moderne, med elektriske bistå adresser biler mangler hydraulisk krets, og heller ikke har biler uten servostyring veteraner.

Batteri. I noen biler er det ikke funnet i motorrommet, men i bagasjerommet. Det er ingen vedlikehold, men i andre er det bra å sjekke ditt nivå og noen ganger måtte legge destillert vann. Det er anerkjent ved å ha et langstrakt plastfolien under hvilke er huller eller separate plugger.

Adblock
detector