Den første bilen var kong Filip VI … Seat Ibiza

Å dra nytte av besøket av kong Felipe VI til Seat-fabrikken i Martorell i Barcelona, ​​ansvarlig for det spanske firmaet ga en overraskelse til den spanske monarken gjenforenes med det som var hans første bil, en Ibiza 1,5 1986 restaurert for anledning.

Seat Ibiza kong Filip VI

Seat Ibiza kong Filip VI

Seat Ibiza kong Filip VI

Seat Ibiza kong Filip VI

i januar 1986, Kong Juan Carlos I gav sin sønn, Felipe, en bil ved oppnådd myndighetsalder. Seat Ibiza som var den første bilen i landet vårt nåværende monark, kong Filip VI. 28 år senere, gjenforening mellom de to fant sted i Sete i Martorell fasiliteter, der den spanske produsenten har sitt produksjonsanlegg i provinsen Barcelona.

teamet Historisk Car Seat Det var ansvarlig for gjenopprette dette stykket, drar nytte av Kongens besøk i Martorell, og senere vil allerede store samling klassisk merke biler, som overgår og 250 biler. dette Seat Ibiza 1.5 gullfarget Han har måttet gå gjennom en møysommelig ‘restaureringsarbeidet siden, med 152.000 km på sin kilometerteller, for mer enn 16 år ikke startet opp.

Den første bilen av kong Filip VI, Seat Ibiza

Den første bilen til en ung Felipe VI innarbeidet en innsprøyting og luftkondisjone, noe som, som gjenkjennes fra Seat, kom frem to års tid i serieproduserte biler. Møbeltrekk, dekk, felg og legeme med en integrert billakk, har vært gjenstand for arbeid av team av Historic Car Seat, som erkjenner videre at den vanskeligste del av denne prosessen var i kraftsystemet og innsprøytning.

‘Det er en unik Ibiza, veldig spesiell og skreddersydd. Jeg antar (kongen Felipe VI) minnes sin første bil, hans student, i alderen 18 … Innsatsen var verdt det, gjenkjenner Isidre Lopez, ansvarlig for historiske biler Seat.

– Du kan også være interessert i: Seat Ibiza, 10 viktige øyeblikkene i hans 30 år.