Nye Opel Astra, er dette den femte generasjonen

Nye Opel Astra, er dette den femte generasjonen

Nye Opel Astra levering har tapt 200 kg, i tillegg til å presentere mer effektive nyeste generasjon motorer og et komplett og moderne utstyr.

Nye Opel Astra, så det er femte generasjon

Nye Opel Astra, så det er femte generasjon

Nye Opel Astra, så det er femte generasjon

Nye Opel Astra, så det er femte generasjon

Vi vet allerede de første detaljene for Nye Opel Astra, den femte generasjon en av de beste selgerne av det tyske firmaet. Den offisielle åpningen vil finne sted i Frankfurt Motor Show å bli holdt i september, men før vi fortelle sine retningslinjer.

Først og fremst stor endring som bidrar ny Astra (Astra eller V) er bemerkelsesverdig vektreduksjon, med opp til 200 kg mindre, takket være en ny plattform mer effektiv og lett konstruksjon, inkludert stål lettere, men mye sterkere. Dette større letthet oversettes direkte, i henhold til den tyske mark, i en mer givende opplevelse å være en mer smidig og dynamisk kjøre bilkjøring.

Opel Astra 2015mer effektive motorer

Kraften rekke med direkte innsprøytning innledningsvis dekk i Nye Opel Astra Det går fra 95 opp til 200 hk. Diesel vil bli tilbudt som en ryggrad motor ny generasjon 1,6 CDTI ved forskjellige effektnivåer (en del av 95 HK), mens bensin flere alternativer er tilgjengelige: en 1,0-EcoTec Turbo tresylindret 105 hk, 1.4 Turbo EcoTec firesylindret 145 hk og 1,6 ECOTEC- turbo effektnivåer 170 og 200 hk.

Design: muskel mer innhold

Ifølge de første bildene offentliggjort, Nye Opel Astra tilbud sporty karakter design. deres utvendige dimensjoner er mindre, med en lengde på 4,37 m (5 cm mindre enn forgjenger) og en høyde på 1,46 m (2,6 cm mindre). Samtidig er akselavstanden reduseres 2,68 til 2,66 m. Utenfor ny utforming bringer også en forbedring i motstandskoeffisienten, gikk en Cx under 0,30.

Opel Astra 2015teknologisk Interior

den Inne i nye Opel Astra også den endres betydelig, med utbredelsen av høyere kvalitet materialer og færre knapper. I sentrum av dashbordet, ett stor berøringsskjerm tar sentrum scene. Herfra kan du få tilgang til et mangfold av informasjon, samt å være et knutepunkt for underholdningssystem, tilkoblingsmuligheter og multimedia Opel OnStar. Denne nye utviklingen systemet er kompatibelt med nesten alle smartphones markedet som har den nye teknologien 4G-LTE, I tillegg til å tilby tjenesten WiFi Gratis ombord (kan koble til opptil syv mobile enheter, enten tabletter eller mobiltelefoner).

Ny belysning

Med femte generasjon Astra premierer også ny intelligent lyssystem IntelliLux og Co.. typen lys LED Matrix. Denne nye innretning tilpasser seg automatisk og konstant lengde og bredde og hver trafikksituasjonen i vekselvirkning med Kamerasystemet Opel Eye.

Sikkerhet og komfort

Systems sikkerhet og delta kjøring De er også mange i Nye Opel Astra, tilby enheter som assistent trafikkskilt anerkjennelse, kontroll av blindsonen, overvåkningssystemet ufrivillig skifte kjørefelt, cruise control med fartsgrense, varslingssystemet frontkollisjon med automatisk bremsing og parkeringsbistandssystemet Park Assist med automatisk parkeringsfunksjon.

Til slutt, Opel Astra V også introduseres en nye og mer ergonomiske seter, med opp til 18 muligheter for justering av disse. Det vil være mulighet for massasjefunksjon for forsetene, og gir ventilasjon, mens den bakre kan også være oppvarmet type.

Du kan også være interessert

– Vi testet den nye Opel Astra prototype

Adblock
detector