Volkswagen Polo Blå GT

I mer enn to tredjedeler av bruken, VW
Polo Blå GT opererer med bare to av sine fire
aktive sylindere. Men takket være det som oppnås
økonom mellom 0,4 og 1,0 l / 100 km forbruk
drivstoff. Vi står til din kommando, og du
hvordan det er denne flotte lille geni.

Kjøring VW Polo Blå GT.

Kjøring VW Polo Blå GT.

Kjøring VW Polo Blå GT.

Kjøring VW Polo Blå GT.

Den mest fremtredende nye funksjonen i den nye Volkswagen Polo Blå GT er dens motor, påføring på det samme systemet ACT Aktiv sylinderstyring. Ideen om å eliminere virkningen av enkelte sylindere når motoren arbeider på dellast og overskuddskraft er ikke ny; men Volkswagen-gruppen har våget å bruke den på en fire-sylindret motor, som er en utfordring å glatthet i å levere dreiemoment ved lave regime, vibrasjon og lyd.


Den underliggende resonnement er rot termodynamikkEn sylinder gir bedre varmeytelse (dreiemoment enn forbruk) desto større er å tilføre gass og selve kompresjons forut for eksplosjonen. Derfor er en liten motor Arbeide nærmere sin maksimale dreiemoment er billigere enn gass-til-ende stor en. Miniatyrisering løser ikke problemet å ha nok maksimal effekt, den lille motoren som vil gi deg den støtten feed; Derfor vil den faktiske delvis belastning kompresjon også være forholdsvis lav, og den eneste fordelen at vi får en lavere indre friksjon er, gitt den mindre størrelsen av stykkene.
Løsningen er å ha to motorer på en og dette oppnås med sylinder avslutningEn motor i hvilken bare to sylindre operere under høyere belastning, og bruker mindre enn fire arbeider samtidig, men med en mye lavere selve komprimeringen. Måten å gjøre dette på er å ha en fordeling sletting av sylindrene, i dette tilfellet sentral to tre. Systemet VAG gruppe, allerede anvendt i motorer V, er at kammene på de adskillbare sylindrene er forskyvbare i sideretning, og dens profil er sammenstilt på vanlig kam og en ny runde, den ikke utfører noen hevet. Aktuatorene bevege seg fra en posisjon til en annen ved ramper i spiralform på samme direkte innsprøytning og tenning snitt.

Systemet fungerer mellom 1400 og 4000 omdr./min, mens kravet til dreiemoment ikke overstiger 100 Nm (10,2 mkg) dreiemoment, tilsvarende 57 hk ved 4000 rpm, tilstrekkelig til at motoren kan drives med bare to sylindre opp til 130 km / t på den flate og vindstille, og enda raskere hvis medvind eller la nedoverbakke. For å unngå mulig olje i kameraer som ikke fungerer, hver så ofte, selv om motoren til å fortsette å operere på, gå til handling i noen sekunder de to sentrale sylindere, for å rense kameraet, og deretter koble på nytt. Du må være veldig våken for å legge merke til en liten forskjell i lydstyrke og mykhet, som to sylindere motoren er litt bronco.
I den nye Volkswagen Polo blå GT, utskifting av volumetrisk kompressor og turbo binomial, ved å kombinere en enkelt turbo og frakobling av to sylindre, synes å gi gode resultater, i det minste til toppen av 140 hk.
i Volkswagen-gruppen Foreløpig er det to doble 1,4 tre ventiler 16 helt forskjellige fra hverandre. Den første, med støpejern blokk og kontrollere distribusjonskjeden, ble født seks år siden, og har hatt en versjon med 120/125 hk turbo og twin-ladet (turbo og kompressor) i versjoner som spenner 140-185 CV. Dens dimensjoner er 76,5 / 75,6 kubikk mm og 1390 cm3 slagvolum.

I motsetning til ny EA-211 familie, den tilhører Blå GT motor, bærer aluminiumblokk (som krever lavere 2 mm diameter) og fordeling tannrem. For nå, begrenset til 140 hk, også det reduserer diameteren av hovedlagrene 54 til 48 mm, og veivaksel og forbindelsesstenger er lettere. Starten av eksosgrenrøret er en del av sylinderhodet, blir oljekjøleren ikke kommer i filter base, men i blokken, er innløpsluftkjøling vann / luft-typen, og er et enkelt stykke med filter luft.

Motor og girkasse

Motor: 4-sylindret tverrstilt forover

Displacement: 1,395 cm3

Maks effekt: 140 hk ved 6000 rpm 4500

Maksimalt dreiemoment: 25,5 mkg av 1500-3500 rpm

OVERFØRING

Kjør: Front

Girkasse: 6-trinns manuell / automatisk alternativ i DSG 7-trinns

Mål, vekt og evner

Lengde x bredde x høyde: 398 x 168 x 146 cm

Battle og ruter 247 og 144/144 cm

Koeffisient Cx 0,31; S.Cx: 0,63

Official vekt: 1,212 kg

Drivstofftank: 45 liter

Porter: 280 liter

Ytelse og forbruk

Maksimal hastighet: 210 km / t

Akselerasjon 0-100 km / t: 7,9 sekunder

blandet forbruk: 4,6 / 4,5 l / 100 km (manuell / DSG)

CO2-utslipp: 107/105 g / km (manuell / DSG)

Hva synes du om denne nyheten? debatt på fora med andre motorsportentusiaster.

Adblock
detector