Ny Citroen C3

Ny Citroen C3

Den nye Citroen C3 generasjon er preget av et kvalitativt sprang i alle seksjoner. En mye mer moderne og frisk utvendig utforming, en mer enn akseptabelt habitability, noen dieselmotorer og bensin lavt drivstofforbruk og utslipp og en ny frontrute Zenith øker lysstyrken på det indre er argumenter for å kjempe i de konkurrerende segment B eller verktøyet. Hos Ford Fiesta, Seat Ibiza, Peugeot 207, Renault Clio og Opel Corsa kommer til å komme ut veldig snart en tøff motstander.

Citroen C3, god kvalitet sprang på innsiden og utsiden.

Citroen C3, ny generasjon med mer effektive motorer.

En rekke krom innlegg utenfor C3.

Den nye Citroen C3 vil bli solgt i Spania i februar 2010.

gjeldende Citroen C3 det tar å selge siden 2002. I 2006 fikk han en ‘restyling’ med en oppdatering i design og finst i utstyret. Klart, den franske verktøyet gråt en dyp fornyelse, hvis vi tar i betraktning alt arbeidet utført av noen av sine konkurrenter, spilt av nye generasjoner av Seat Ibiza, Ford Fiesta, Renault Clio, Peugeot 207 og Fiat Grande Punto, for å nevne de viktigste. Vel, merket av vinkler, som i 2009 feirer sitt 90-årsjubileum, har allerede presentert for pressen på ny Citroen C3. Innen få dager, vil det også være en av stjernene i Frankfurt Auto Show.


den nye Citroen C3 Det er preget av modellen den erstatter av økt kvalitet på alle måter. Først den utvendige designen vinner mange heltall å ta en del av stilen av den nye produktserie med mytiske navn DS, mer spesifikt DS3 -Dette kommer til Spania i løpet av våren 2010, men fra midten av denne måneden, og bestillinger er akseptert gjennom Internett.

Opptil seks nye modeller Citroen planlegger å lansere i løpet av de neste tre årene. Citroen C3 Picasso har vært den første av dens offensive i 2009; C3 er den andre av biler, tilgjengelig siden slutten av november i år bare for franske og italienske markedet; i 2010, de solgte Citroën DS3 og den nye C4; Til slutt, i 2011 vil de komme på markedet DS4 og DS5.
Som mange andre biler B-segmentet eller utility, ny Citroen C3Han nærmer seg 4 meter lang (Andre biler som Seat Ibiza, Fiat Grande Punto, Peugeot 207 og Renault Clio med overgå det nivået på 4 meter lang). Den franske merkevaren annonserer en 3,94 m lengde (9 mer enn den modell som skal erstatte cm), en bredde 1,73 m (6 mer cm) og en høyde på 1,52 m (dette tallet ikke endres). Til tross for denne økningen i utvendige dimensjoner, forblir C3 av de kompakte og avrundede former av mange fem-dørs kroppen utformingen av sin forgjenger.

den Citroen C3 Det har sin egen personlighet, med en moderne, frisk og dynamisk eksteriør bilde. Frontgrillen ønsker oss velkommen med et stort luftinntak, takket være den nye honeycomb honeycomb. Litt lenger opp, ser vi Ny Citroen lototipo, frigitt for første gang i C3. Lyset klynger øke i størrelse og har en boomerang formet silhuett som også er gjentatt i en slik ramme, hvor de er lagt tåkelysene foran. Chrome setter i dørhåndtak, vinduskarmer og eksos, med ny design legering -tilgjengelig i diametre på 15 til 17 inches versjoner, ifølge tjener til å forme den nye ansiktet til Citroen C3. den karosseri Du vil ha en innledende tilbud av opp 10 forskjellige farger.

Den nye generasjon Citroen C3 fremste Zenith frontrute. med en lengde på 1350 mm, Denne frontruten gjør inntreden i mye lys, noe som favoriserer et lyst interiør. Dette overflod av lys skaper en følelse av en mye større plass enn den faktisk er. I tilfelle at solens stråler forstyrre beboerne, bare distribuere gardin for å unngå overdreven uønsket lys. dette Zenith frontruten er ikke tilbys som standard og det vil bli tilbudt som et alternativ for noen av de modellvarianter.

I den statiske presentasjonen av den nye Citroen C3 -Vi kunne conducirlo- vi hadde sjansen til å se på nært hold alle detaljer utvendig, samt å klatre både deres forsetene som deg tilbake. den førsteinntrykk å sette oss i førerhuset ble virkelig positiv, et dashbord utforming som fremhever de tre kjerneområder for konsollen. Rattet, bildet og likhet av DS3, er avflatet på bunnen. Analysere resten av lugar, vi fortsetter å finne nye og vellykkede detaljer. Vi oppfatter også at det som oppfattes som visuell kvalitet har økt, noe bekreftet ved å berøre hvert av elementene (hanskerommet, i nærheten av rattet, dør trim, berøring møbeltrekk, etc.). Vi ønsket å kontrollere om økningen i de ytre dimensjonene merkbar inne som mer plass tilgjengelig for beboerne i baksetet. Vi gikk opp til dem-skriving er 1,70 m- og setter pris på at vår lap De trekker dem centimeter nok til å være mot førersetet, som for anledningen var det en profesjonell kollega som måler ca 1,80 m. Første testen bestått. Deretter var det tur for plass fra taket i hodet, og igjen godkjent. Etter disse små testene, kan vi allerede konkludere med at C3 tilbudt en mer løs i fire beboerne -For fem plass hvis det er tre voksne som reiser i baksetet, ville det være en god del, noe som er veldig vanlig i utilitarios- .

og bagasjerom? Hvor mye plass har du? Ifølge offisielle data utviklet av Citroën, den C3 Du kan skilte med 300 liter setekapasitet ledelsen blant sine rivaler, Det er bare overgått av hans <‘Bror’ gruppe, Peugeot 207 (Dette med et volum på 310 liter).

Selv om den nye C3 er en større bil, har denne faktoren ikke påvirket negativt på vekt, som har holdt seg som Citroen. Denne påstanden mot skala med stadig mer avanserte motorer gjør det mulig for den franske verktøyet Mt. driv lave nivåer av forbruk og utslipp, både dets bensin og diesel varianter. Denne oppgaven skal være så effektiv som mulig, hjelpe ICR system som anbefaler optimal giring enhet som vil bidra til å spare drivstoff forbruk, samt bilens aerodynamikk, som motstandskoeffisient er redusert fra en Cx fra 0,32 til 0,30.

I 2011, vil den Citroen C3 mekaniske rekke fullføres med ankomsten av to nye dieselmotorer avgir bare 95 og 90 g / km for CO2, respektivt. Disse vil bli kombinert med Start / Stopp sitema stopp-start andre generasjon motor og manuell girkasse styrt fem og seks hastigheter. Det blir også nye bensinmotorer, propeller siden tresylindret Citroen sikrer en utslippsnivået under 100 g / km av CO2 vil frigjøres.

i tilbudet diesel, C3 kan velge å kjent 1.4 HDI FAP på 70 hk og 1.6 HDI 90 og 110 hk. Av disse annonserer Citroën at versjon 90 CV eneste problemet 99 g / km CO2, være fritatt for engangsavgiften i Spania. Disse mekaniske Diesel boksene vil bli kombinert med femtrinns manuell girkasse, bortsett fra HDi 110 hk. olje Den maksimale karbondioksiddrivmidler er kodet 118 g / km.

C3 kan også kjøpe inntil fire bensinmotorer: Det 1,1 og 1,4, som i den aktuelle modellen gjengi strøm 61 og 75 CV, henholdsvis 1.4 VTi 95 hk og 1.6 VTi 120 hk. De vil bli koblet til en femtrinns manuell girkasse, med unntak av 120 hk VTi også kan velge en fire-trinns automatisk girkasse. Disse bensinmotorer har et emisjonsnivå på mellom 134 og 160 g / km for CO2.

Under presentasjonen av C3 og DS3, bekreftet Citroën at det vil markedshybridmodeller i sine kommende versjoner. En av disse økologiske varianter vil være fremtiden DS5 Full Hybrid.

Frankfurt Motor Show 2009

spesiell
Frankfurt Motor Show 2009

Gå ikke glipp av vår spesielle Frankfurt Motor Show 2009
med alle nyheter, bilder, videoer og mest spektakulære

Den nye Citroen C3 vil bli tilbudt som standard på alle overflater bremsesystem ABS, elektronisk distributør av bremsekraft (NR) og enhets hjelper nødbremsing (AFU). den ESP stabilitets Det vil også være tilgjengelig for hele området.

I tillegg til sikkerheten seksjon, C3 har også et stort utvalg av tilleggselementer i kapitlene underholdning og navigasjon. Således, et system Hifi System neste generasjon vil være tilgjengelig for førere som krever en høy lydkvalitet. For sin del, pakke Connecting Box, bilisten vil nyte en USB-inngang i midtkonsollen og en Bluetooth hands-free kit, i tillegg til kompatibilitet med iPod. Endelig systemet MyWay, i tillegg til de av en nettleserfunksjoner også omfatte Radio CD kompatibel med MP3-filer og enhets Bluetooh, Det vil være en annen interessant ekstrautstyr som kan kjøpes på den nye Citroen C3.

Adblock
detector