Tesla Insane Mode, galskap

Insane, gal, gal eller dum er noen betydninger av ordet "Insane"Nettopp det navnet du har valgt Tesla for å nevne en av sine kjøremodi. Ved å aktivere Insane modus, Tesla Model S akselererer fra 0 til 100 km / t på 3,2 sekunder, en kraft som overskrider 1,2 g.

Tesla Insane Mode, galskap

Tesla Insane Mode, galskap

Tesla Insane Mode, galskap

Tesla Insane Mode, galskap

I øyeblikket er det kun tilgjengelig i Tesla Model S P85D, den mektigste versjonen av denne elektriske sedan. For å finne dette alternativet kjøring er nødvendig å dykke menyene midtkonsoll typen tablett, i tillegg til nettleserdata, infotainmentsystemet, omlasting, etc., Du kan endres løse parametere. Noen av dem er så interessant og sjeldent som bilen starter opp automatisk eller ikke å slippe bremsen. Andre, mer konvensjonelle, som påvirker komfortfunksjoner, slik at speilene er foldet ved å lukke dørene, intensiteten av det omgivende lys eller varmepumpen. også Du kan konfigurere aspekter knyttet til kjøring, typen hardhet av suspensjonen, graden av styring bistå, intensiteten av den regenerative bremsing, jernbane kontroll ...

Tesla Insane Mode

Og blant dem, en nysgjerrig "Insane Mode" det å endre kraftelektronikk for å maksimere energi batterier og elektriske motorer leverer full effekt i sterkest mulig måte. en "trick" som er forheksende mange av sine eiere, og for øvrig fyller Internet demonstrasjonsvideoer av "prowess" som kan oppnås med nesten 1,2 g akselerasjon du får oppleve i sin hytte ved akselerasjon fra 0 til 100 km / t, utføre måling i 3,2 sekunder.

Husker at den Tesla Model S P85D Det er den varianten av denne prestacional luksus elektrisk modell som i dette tilfellet, Den har to motorer, en for hver akse, å gi AWD og tilsette det ikke ubetydelig figuren 700 hk makt. Den fremre elektriske motoren gir 224 hk, og ryggen når 474 hk. Takket være 85 kWh kapasitet på sine batterier, autonomi over 400 km. Den maksimale hastigheten er begrenset til 250 km / t.

Adblock
detector