Tamo racemo, idrett den første teknologien Tata Motors

Tamo racemo, idrett den første teknologien Tata Motors

Tata Motors har brukt Geneva Motor Show å avsløre racemo en bil som også hadde premiere hans submarca Tamo.

Tamo racemo, sport teknologi som Tata Motors lanserer merke og modell

Tamo racemo, sport teknologi som Tata Motors lanserer merke og modell

Tamo racemo, sport teknologi som Tata Motors lanserer merke og modell

Tamo racemo, sport teknologi som Tata Motors lanserer merke og modell

Det er en sports coupe som kombinerer italiensk design, indisk oppfinnsomhet og mye teknologisk innovasjon. Faktisk, den indiske firmaet skryte av at Tamo er racemo første bil ‘phygital’. Dette konsept, sammen med ‘fysisk’ og ‘digital’ refererer til det som tilhører den digitale verden og den fysiske verden samtidig. Og, selvfølgelig, har Tata Motors tatt teknologien delen alvor: bilen inkluderer systemer er permanent forbundet til skyen, geografisk kartlegging og en forseggjort grensesnitt for å optimalisere menneske-maskin-kommunikasjon.

Men også bilen vil være tilgjengelig, denne gangen i digitalt format på Bil racing spill Forza Horizon 3. Krets vil være den versjonen som selskapet planlegger å lansere senere under navnet racemo +. Og det vil være den første indiske bilen skal vises i denne serien av spill.

‘Vi lanserte vår submarca Tamo som en måte å nærme seg nye teknologier, “forklarer Guenter Butschek, konsernsjef i Tata Motors. Den racemo er den første utgivelsen av Tamo, og vår uventet sprang inn i fremtiden, “legger han til.

‘Fra stil og design til erfaring og teknologi, den racemo er en forlengelse av kundens personlighet, del av sin digitale økosystem, og bryte isen med en radikal ny tilstedeværelse vekke interesse i merkets, også indikert Butschek.

Den racemo designet i design studio Torino Tata Motors, og bygget en fler-struktur sandwiched patentert under navnet Moflex, en teknologi som gir en større frihet i utformingen av legemet. Det er en teknologi som aldri før har blitt brukt i personbiler.

Når det gjelder ytelse, er den utstyrt med en racemo bensinmotor med turbo av 1,2 liters tre-sylindret Det er å generere en strøm 190 hk og et dreiemoment 21,4 MKG. Ble en automatisert manuell girkasse med ratt kan skovler sekstrinns, denne motoren gjør bilen til å nå 60 mph (96 km / t) fra en stående start på mindre enn seks sekunder.

selv Tata har ikke gitt en eksakt dato for lansering, det forventes at en prøveenhet som produksjonsmodell på Auto Expo India 2018 er utsatt.

Du kan også være interessert

Geneva Motor Show 2017 i Autopista.es

Geneva Motor Show 2017: All ny bil

Tata Hexa 2017: SUV Tata kvalitet

Adblock
detector