Dette er den nye BMW M4 CS: pris for Spania

Dette er den nye BMW M4 CS: pris for Spania

BMW M4 CS er en av de topp fire av tidsseriene. Gjør dine sterke sider? 460 hk og et mangfold av estetiske og aerodynamiske detaljer som gjør det enda mer attraktivt.

BMW M4 CS, bilder av den nye sports juvelen

BMW M4 CS, bilder av den nye sports juvelen

BMW M4 CS, bilder av den nye sports juvelen

BMW M4 CS, bilder av den nye sports juvelen

den BMW M4 CS Det er en av de bilene som berører hjerte Jeg ser ingenting. Det nyeste medlemmet av Familie Series 4 delene spanske markedet med æren av å være den mest kraftfulle og eksklusive versjon i sitt utvalg (med tillatelse, selvfølgelig, begrenset serie BMW M4 GTS av 500 hk hvorav bare skal produsere 700 enheter). den CS M4 og den støtter ordre i de offisielle forhandlere av merkevaren i Spania til en Prisen på 133,900 euro.

Og hva gjør deg så spesiell BMW M4 CS? Først forbedret motor, spesielt kjent 3,0 Twin Turbo seks sylindre i rekke strekker strøm fra 431 hk "normal M4" den 460 hk M4 CS. den maksimalt dreiemoment også den øker fra 56,08 til mkg 61.18 MKG for denne utgivelsen.

I tillegg til mekanisk forbedring, BMW M4 CS Den presenterer sin nye utvendig design plastmateriale forsterket med karbonfiber (CFRP) både panser som i bakre luftspreder. En annen av kjennetegnene ved denne sporten så spesiell er funnet i sin lettmetallhjul ny utforming av 19 inches 20 inches foran og bak. På den annen side, lysteknologi OLED, en av de mest avanserte og sofistikerte av tiden, er også til stede i baklyktene.

BMW M4 CSden standard utstyr på BMW M4 CS omfatter følgende: dobbel clutch M Drivelogic bremser M Motorsport carburo de silicio fiberforsterket karbon, Tronic, dynamisk drivsystemet M Drive, reversering kamera i systemet av parkeringshjelp, regnføler , cruise control med bremsefunksjon, Navigasjon Professional, head up-display projisere enhetsinformasjon på frontruten og lyd HiFi lydanlegg inne, blant annet.

den kroppen farger tilgjengelige som du kan kjøpe BMW M4 CS fem: Alpine White, Black Sapphire, Frozen Dark Blue II, San Marino Blå Metallic og Lime Rock Gray.

Du kan også være interessert

BMW i8 Roadster, som allerede er i sluttfasen kommer i 2018

Offiser! BMW M5 2018: Alle data og bilder av den nye sports dyret

Adblock
detector