Mercedes E43 AMG 4Matic, sports ny start

Mercedes E43 AMG 4Matic, nå med 401 hkMercedes E43 AMG 4Matic, nå med 401 hkMercedes E43 AMG 4Matic, nå med 401 hkMercedes E43 AMG 4Matic, nå med 401 hk

Unødvendig å si hva forkortelsene betyr AMG i Mercedeser. den sportsånd på sitt maksimale nivå av ekspresjon gjentatt i den nyeste generasjonen av Mercedes Class E. Venter på E63 AMG-versjon i forrige utgivelsen skrøt av 558 og 585 hk, stjernen merkevare presenterer den mest sporty og kraftige i sin mellomstore sedan så langt .

den Mercedes E43 AMG 4Matic nytt under panseret en 3.0 V6 biturbo-motor. Tyskerne har installert to større nye turboer og nærmere mekanikken, så svaret er, som mest direkte Mercedes. Hvis vi snakker om makt, utgjør dette 401 CV (34 hk mer enn den foregående generasjon) og et maksimalt dreiemoment på 53 mkg ved 2500 rpm. Erfaring tatt i F1 ses også i dette mekanisk, med et spesielt belegg på sylinderforingen reduserer friksjonen og øker til effektivitet.

Assosiert med en 9G-Tronic automatisk endring (Også modifisert og oppdaterte) og den AWD 4MATIC, i som utgjør den bakre aksel på en 31:69 fordeling av maskinkraft, den fordeler E43 AMG 4Matic Mercedes-duper er: 0-100 km / t på 4,6 sekunder og en spisshastighet 250 km / t. Når det gjelder effektivitet, sier 8,3 liter per 100 km blandet forbruk og 189 g / km for CO2.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Mercedes E43 AMG 4Matic, medfødt sportsånd

Sport doser i denne versjonen av den tyske sedan har dem utover design eller mekanikk. den suspensjoner, pneumatisk E43 AMG 4Matic for dette, og spjeld, adaptive, De har sett mye av sine modifiserte komponenter og en større stivhet, i tillegg er begge akser med enda mer negativ camber. Firehjulstrekk system, i mellomtiden har blitt endret sin plan for å oppnå større effektivitet og enkelhet i å sende dreiemoment til forakselen, med et eksternt system til girkassen.

De kunne ikke gå glipp av ulike kjøremoduser tilgjengelig 'Dynamic Velg' Mercedes E43 AMG 4Matic av: 'Eco', 'Comfort', 'Sport', 'Sport Plus' og 'Individual' endre lovene ta mer direkte enn før, suspensjoner og motorrespons til førerens valg. I den mest effektive måten, 'Eco', frigjør overføring av motoren for å oppnå større effektivitet. Til slutt, bremsesystem har om ventilerte skiver større, 360 mm i begge akser og med fire stempler på forsiden.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Mercedes E43 AMG 4Matic, et design høyde

både elegant kropp og det indre av Mercedes E43 AMG omsorg 4Matic legge til sport 'fashion' som markerer akronym AMG. På forsiden, med tre åpninger for kjøling av motoren og lys krom og svart på risten og andre punkter som ligger utenfor. den 19 tommers hjul (Valgfritt 20) markerer den sprosseprofil, som sprederen, utløpene og bakre spoiler sport gjøre på baksiden av det tyske sedan.

i interiør, ingen mangel på sport og kvalitet detaljer, som sport skinnseter, med forbedret sidestøtte (AMG tilleggs seter), eksklusive pedaler, røde sømmer måte kontrast på rattet, multifunksjon 4,5 tommers skjerm, design rutete flagget i speedometer og en lang og så unikt.

den Mercedes E43 AMG 4Matic Det vil bli presentert på New York International Auto Show som finner sted i mars. Ingen går på salg, ja, inntil måned september.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Du kan også være interessert

Mercedes E Class 2016, bilder og definitive tekniske data

C43 AMG Mercedes-Benz 4Matic Coupe, en av de mest sporty C-Klasse