Kjøpe Guide: lille flerbruksbil Diesel

Kjøpe Guide: lille flerbruksbil DieselKjøpe Guide: lille flerbruksbil DieselKjøpe Guide: lille flerbruksbil DieselKjøpe Guide: lille flerbruksbil Diesel

Det er mindre, under fire meter i lengde, for eksempel Suzuki splash og Opel Agilas (3,74 m) eller nybegynnere VAG Group, Sete Mii, Skoda og Volkswagen by opp ¡(3,56 m ). Et segment biler utviklet for å passe byen som nesten unikt, men med former for monovolumen å gi overlegen habitability, med en mager bagasjerommet, men behagelig for fire hovedscenen. Men hvem ønsker en Minivan format allsidighet, mer innvendig plass og bagasjeplass og utvide dens rekkevidde med flere muligheter, avhengig av større likevekt på veien og motorisering muligheter uten å gi opp en innholdet størrelse, i neste trinn av markedet vil du finne et større antall muligheter.

en kategori som har vist en bom i nyere tid, med hint av videre vekst med nye merker på jakt etter en bit av kaken. Flerbruks B, med en lengde blant 4.05 og 4.10 m lang, som skiller seg klart bare Meriva med en størrelse nærmere det Astra Corsa, til tross for bruk av plattformen av sistnevnte. Fordi resten er selv i proporsjoner ekstern av den største strøm, at bare klart overstiger høyde (ca. 8 ekstra cm).

Dette gir en mer brukervennlig interiør, med en bredde nærheten av å tilby en kompakt femdørs, klart overlegen høyde, en høyere kjørestilling. Ikke begge lengde plass, som i de fleste tilfeller er enda lavere ved hul kne av passasjerene i baksetene, siden de gjør vokse i volumenal stammen og mer fleksible muligheter utnyttelse. All vedta løsninger satt bak plassen, noe som gir mer volum til støvelen eller baksetene etter behov, med seter i lengderetningen bevegelige, som kan brettes på seg eller hel, i halvdeler, skjulte volumer under gulvet og øvre brett som lett kan fjernes for å gripe den høye bakken.

den diesel versjoner er mest etterspurte og, i alt, en variant funnet rundt 90 CV forbundet perfekt med hans filosofi. Og priser fra 14.000 euro, med mulighet for profit I alle tilfelle rabatter Pive plan.

C3 Picasso 1.6 HDI / 90

Citroen C3 PicassoPris fra 17,260 euro

Motor: 1,6 92 hk

Forbruk: 4,2 l / 100 km

Porter: 430-560 liter

Faces sin endelige syklus etter å ha nådd markedet i 2008, etter å ha gjennomgått en restyling et år siden for å oppdatere sitt image og utvide mulighetene for utstyr. det har fire motor, to HDi (92 og 115 hk) og to VTi bensin (95 og 120 hk), som kombinerer med et utvalg av trim nivåer. resultat veldig behagelig, med en idiot meget myk suspensjoner, beveger smidighet i byen og raskt i riks-, er smalere i meget krokete baner.

den bakre benk Det er utskiftbar 14 cm langs, slik at du kan øke kapasiteten for noen og interessant 430 liter, til 560.

i favør: Kjørekomfort og modularitet bagasjerommet.

teller: Body roll og holde forsetene.

Fiat 500 L 1,3 Multijet / 85

Fiat 500LPris fra 17.000 euro

Motor: 1,3 85 hk

Forbruk: 4,5 l / 100 km

Porter: 410-505 liter

Har ingenting å gjøre med 500L 500, en modell som står bare på det motsatte, ved å ha en innsiden bred Frukten av kroppsformer utviklet for dette formålet, gi stor habitability og høy-volum trunk. Ved siden av mye plass, viser den store doser av allsidighet i konfigurasjon, med i lengderetningen glidbar baksetet, med mulighet for å dele det inn i to halvdeler asymmetriske å konfigurere flere muligheter for plass, basert på bruk ønsker vi å gi til forskyvninger, prioritering lasten eller beboelighet. Med riktig atferd, ikke vist veldig presis cornering, med mer uttalt roll og begrenset smidighet mot andre rivaler.

i favørModularitet stammen og livability.

teller: Styre føle på lav hastighet. Innvendig støynivå.

Ford B-Max 1.6 TDCi / 95
Ford B-MaxPris fra 18,350 euro

Motor: 1,6 95 hk

Forbruk: 4,0 l / 100 km

Porter: 370 liter

På Fiesta-plattformen, har Ford utviklet denne originale MPV format verktøyet. en funksjonell modell, som bringer kjennetegn på Skyve bak dører system, som den tillater et stort gap på mer enn en meter bred, gitt fraværet av den sentrale søyle, for å få tilgang til baksetene med maksimal komfort og minimal innsats, kjøring baksetet lett for å fordele lasten. Behandlingen desto større innsats som kreves håndtering av de to skyvedører fra innsiden gitt sin vekt. I tillegg har B-Max står for effektivitet demonstrere sin ramme veien, med en svært presis styrefølelse og fast slitebane kurve.

i favør: Enkel tilgang til transportøren og atferd.

teller: Ledelse av komplekse skyvedører fra innsiden. Fleksibilitet i forhold til andre rivaler.

Hyundai ix20 1.4 CRDi / 90
Hyundai ix20Pris fra 17,740 euro

Motor: 1,4 90 hk

Forbruk: 4,5 l / 100 km

Porter: 470-565 liter

Etter forsvinningen av Matrix, hadde Hyundai ikke har i sitt utvalg for vårt marked noen minivan. Med ix20 gjen dette formatet, dele plattformen som brukes i Kia Venga, mer spesialisert i dette formatet. med 4,10 m i lengde, Gjør maksimal den innvendig plass, å tilby en virkelig romslig interiør, i forhold den beste kroppsstørrelse med sin lookalike, Kia Venga. Det er i tråd med representanter for denne kategorien fleksibilitet, kan beveges baksetene 14 cm i lengde individuelt i to halvdeler, den samme som når legge ryggene.

i favør: Bruk av plass og bagasjevolum.

teller: Unsophisticated og langsomme inngang Motor.

Kom Kia 1.6 CRDi / 116

Kia VengaPris fra 19,606 euro

Motor: 1,6 116 hk

Forbruk: 4,4 l / 100 km

Porter: 470-565 liter

Kia virkelig har to suceptibles biler faller i denne kategorien, med relansering av sjel, nå i sin andre generasjon. Men dette med en mer uformell og ungdommelig utforming og MPV linjen mindre markert, og tilbyr verken vanlig interiøret fleksibiliteten dette segmentet. Hvis du svarer alle disse forholdene komme, foruten utforming differensiert indre og en ekstern bilde med dagens designspråk av merkevaren som klart skiller tvillingmodellen Hyundai tilbyr et utvalg av motorer forskjøvet annerledes. Den består av en variant 90 hk bensin, i diesel Det er to alternativer 1.6 115 og 128 hk, ingen motor som tilbyr 90 hk 1.4. Det skiller seg ut som den ix20 for utmerket innendørs bruk og baksetet forskyvbart i to på langs.

i favør: Kjørekomfort og modularitet bagasjerommet.

teller: Body roll og holde forsetene.

Nissan Note 1.5 dCi / 90

Nissan NotePris fra 16.000 euro

Motor: 1,5 90 hk

Forbruk: 3,6 l / 100 km

Porter: 325 liter

andre generasjon Nissan Note, et moderne image som også overføres til en interiør enkel og funksjonell, med instrumenter ledsaget av lysdioder for å fremme mer effektiv kjøring. den bakre benk trekk langs og ryggene felles ved halvdeler. den bagasjerom, uten å være veldig stort, tilbud svært vanlige former, ha en hanskerommet under gulvet 42 liter for å holde skjult klumper. Enter støttesystemer kjøring uvanlig i dette segmentet som filbyttevarsel eller nærhet av en lateral kjøretøy, kameraer for å styre omgivelsene av legemet manøvrering eller avanserte tilkoblingssystem. i diesel Denne versjonen kun tilbud 1.5 dCi 92 hk, lavt strømforbruk og utmerket trykk.

i favørTekniske systemer kjørehjelp og tilkobling. Oppførsel.

teller: Tørr suspensjon. Noen utstyrsalternativer tilgjengelig.

Opel Meriva 1.3 CDTi / 95

Opel MerivaPris fra 19.065 euro

Motor: 1,3 95 hk

Forbruk: 4,5 l / 100 km

Porter: 395-460 liter

Som i B-Max, tilbyr Meriva et system åpne dører merking hans personlighet, i dette tilfellet i motsetning til fordørene åpne. favorisere bedre adgang til det indre, selv om ledelsen innenfra er noe mindre komfortabel enn de tradisjonelle. Setene har langsgående uavhengig regulering og helling av seteryggene, Det gjør det lett å vedta en komfortabel posisjon eller satt baksetet i henhold til behovene til hvert øyeblikk. Det er den største kategori, med 4,30 m i lengde, noe som reflekteres i det indre i alle dens dimensjoner. Veien er mer komfortable enn effektive, med tre trinn makt for varianter diesel: 95 hk 1.3 og 1.6 i 110 og 136 hk.

i favør

teller: Åpning og lukking av de bakre dørene fra innsiden.