Mercedes AMG GT S, den nye safety car F1

Litt over en uke før starten av 2015 Formel 1 sesongen, har bekreftet hvilke biler vil fungere safety car og medisinsk bil er både helt nytt: Mercedes AMG GT S, som erstatter ' Gullwing 'SLS AMG GT, Mercedes C63 og S, henholdsvis.

New Safety Car and Medical bilen for Formula januar 2015

New Safety Car and Medical bilen for Formula januar 2015

New Safety Car and Medical bilen for Formula januar 2015

New Safety Car and Medical bilen for Formula januar 2015

De to bilene i teamet Mercedes De vil ikke være alene i bakken i løpet av 2015 Verden Formel 1. De regjerende mesterne vil igjen bli ledsaget av to biler i den tyske mark, som igjen leverer Car Safety og medisinsk Car maksimal bil kategori i verden. Og det gjør det med viktige nyheter.

som Safety Car, og etter fem år, den 'Gullwing' SLS AMG vil bli erstattet: Catch vitnet den nye superbilen utviklet av AMG, Mercedes AMG GT S, som vil forlate sporet under løp å omgruppere bilene når det er noen form for fare og / eller ulykke.

Mercedes AMG GT S F1 Safety Car 2015

Bortsett fra egne detaljer på kroppen å skille som sikkerhet bil som logoer eller taklamper, Mercedes AMG GT S beholde sine egenskaper uendret Street modell. Det vil si, bevarer 4,0 V8 biturbo samme mekaniske bensin, med 510 hk og 66,3 mkg moment den som er forbundet med den kjente automatisk dobbel clutch 'AMG speed DCT-7', det slynget 0-100 km / t på 3,8 sekunder og selv 310 km / t toppfart. For å gi mer 'god atmosfære' til sine utganger for å spore, har eksossystem 'performance', som gir den en sterkere og mer sporty lyd.

Bak rattet vil bli, for det sekstende rad sesongen, den tyske sjåføren Bernd Mayländer, 43. På sin side vil være den britiske Peter Tibbetts, drivstoff analytiker FIA, som er ansvarlig for radiooverføring med arrangørene og vil ha tilgjengelig to systemer integrert radio kjøretøy, den 'Mashalling system ' å vite hvilke flagg er fløyet til alle tider og to iPads å følge TV og tider i sanntid signal.

Mercedes-AMG leverer disse kjøretøyene siden 1996. I løpet av den siste sesongen, safety car kom på banen 14 ganger for 10 av de 19 løpene.

Mercedes C63 AMG Estate Medical Car S F1 2015

Mercedes C63 AMG Estate S, medisinsk bil

Star merkevare vil også gi medisinsk Car den formel 1. New C63 vil være en familie, men denne gangen den nye Mercedes C63 AMG Estate S med samme motor, girkasse og eksosanlegg AMG GT: den V8 biturbo 4,0, også 510 hk men med 71,4 MKG maksimalt dreiemoment og akselerasjon spor 4,1 sekunder.

I tilfelle av medisinsk bil, vil din rolle være delta på så raskt som mulig til de som er involvert i en ulykke på sporet piloter. Det er bilen som ingen ønsker å se under løpene, som sin utgang vanligvis betyr en sterkere enn vanlig ulykke. For medisinsk behandling, den sørafrikanske pilot Alan van der Merwe vil være ansvarlig for å lede FIA ​​Medical Officer, British Dr Ian Roberts, 51, og en eller to medfølgende leger i baksetet, både spesialister valgt fra et sykehus nær hver krets.

Det vil bli plassert ved siden av safety car i pit lane under løpet, etter stengetid grillen for alle raser i dannelsen runde. Han vil også ha spesielle logoer med formel 1, er spesielle lysene på taket og alle radiokommunikasjonsutstyr og iPads i kupeen. Den store stammen av 490 liters kapasitet skal gis Full medisinsk utstyr, Det er blant annet hjertestarter og respirator.

Adblock
detector