Hva er biler med de vakreste og mest spektakulære hjul?

Hva er biler med de vakreste og mest spektakulære hjul?

Det er bileiere mye penger brukt på dekk med originale og aggressiv design. Produsenter vet dette, og må stole på sine modeller.

Det mest spektakulære bil hjul

Det mest spektakulære bil hjul

Det mest spektakulære bil hjul

Det mest spektakulære bil hjul

Langt fra mote tuning, Det er de som liker å endre bildekk, ofte med for sober design. Bilmerker har tatt nytte av trenden å tilby attraktive design for hjulene av sine modeller, standard eller ekstra. Oftest de gjør produsenterpremiumOg de fleste sportsbiler på markedet. Vi viser noen av de mest imponerende.

Lexus

den Toyotas luksusmerke Det har vært risikabelt de siste årene med fet design og effektive teknologier som hybrid drive. Ikke bare så bilene sine kroppens muskulære former, men deres dekk er et ingeniør, noen med utallige radio og svært attraktive farger.

BMW

BMW hjul

Det er velkjent at de mest lidenskapelige versjoner av modeller BMW De tiltrekker seg et klientell søker berører veldig "racingOg slående når de kjøper en av disse bilene. Derav divisjon 'M' har gjort en god jobb med dekk av sine biler, eksemplifisert i modellen BMW M4 og spesielle versjoner, slik som BMW M4 BMW M4 GTS og CS.

Porsche

De kan ikke være den mest aggressive serien, men opprettholder en meget særegen linje i alle modeller. den Porsche 911 Det har blitt den referansemodell og hvor vi kan se noen av de mest attraktive hjul signatur, etterfulgt av Porsche 718 Cayman.

Koenigsegg

spektakulære superdeportivos av Koenigsegg De kan ikke montere noe annet enn legering laget av lette materialer som karbonfiber, noe som gir den en svært konkurransedyktig sine modeller Koegnisegg One: 1 og regera.

Lamborghini

Lamborghini hjul

Jeg kunne ikke gå glipp av i denne rapporten Lamborghini, som har en rekke interessante design om hjulene er bekymret. Vi kan se noen av de pintonas i modeller som Lamborghini Centenario, den Lamborghini Huracán og den mytiske og Lamborghini Gallardo markedet forsvant.

Ferrari

Noe mindre aggressiv og med få radioer design er hjul sportsbiler Ferrari. Biler som laferrari satt svært høyt med hodet mutter i stil med den single-seters formel 1.

Bugatti

To modeller, Bugatti Veyron Bugatti Chiron og hans etterfølger er mer enn nok til å snike seg inn i denne listen. Veldig bemerkelsesverdig design dekkene sine endelige spesielle utgaver, som de sparken Veyron, som Grand Sport Vitesse "La Finale '(øverst montering).

Adblock
detector