Test: BMW 220i, pure passie

De tweede generatie van de compacte coupe BMW handhaaft haar filosofie, met die esthetische knipoog naar het verleden dat maakt hem een ​​ander model, aandacht voor de passie die de sportiefste versies gedefinieerd.

Test: BMW 220i, pure passie

Test: BMW 220i, pure passie

Test: BMW 220i, pure passie

Test: BMW 220i, pure passie

De tweede generatie BMW compact coupe Hij is gegroeid in omvang, maar het houdt haar identiteit die je maakt een uniek model in de markt tegen dergelijke auto's omvang en segment rivaliserende. Het derde deel van de korte onderwerp niet alle vallen van het plafond, twee deuren met frameloze ramen en een verlengde frontkap achter gedefinieerd zijn persoonlijkheid zoals blijkt uit het vorige model. Een knipoog naar een ander tijdperk waarin de passie gedefinieerd de sportiefste versies.

BMW 220imaakt gebruik van de hetzelfde platform als de huidige 1 Serie, zeven centimeter lang (drie cm meer wielbasis) en twee breder aan zijn lichaam opzichte van zijn voorganger, het verhogen van de leefruimte aanzienlijk, en bagagecapaciteit, maar zonder het opgeven van zijn filosofie, of het dynamisch label aankondiging van zijn stijl. De wielkasten zijn meer prominent aan de respectievelijke assen tegemoet te komen, vier centimeter breder, stileren uw imago. Een stap naar uit meer functioneel en bruikbaar te maken, die de afmetingen van de passagiersruimte en enigszins manifesteert een stam 20 liter meer geschikt.

Vanaf 184 pk

De huidige 1-serie neemt de motor bereik, het opgeven van de basisvarianten, de 1.6 zowel benzine als diesel. dus, motoren toegang tot het bereik zullen twee gedeeltelijk apart twee liter, 143 pk en 184 pk als diesel-varianten, en dezelfde hoeveelheid stroom Ten slotte is de hier geteste benzine. Het is alleen maar om de 228i te verkopen met 245 pk op hetzelfde blok, waardoor een toonaangevende rol in de exclusieve M235i 6-cilinder en 326 pk, die ook beschikbaar is nu met all-wheel drive. Alle twin-scroll turbo, directe inspuiting, met variabele bomen dubbele VANOS cams en Valvetronic distributiesysteem.

2.0 motor met TwinPower Turbo-technologie, is het resultaat van het beleid van de modulaire motor merk de maximale verdeling onderdelen tussen de verschillende blokken die in het gebied, zoals diesel varianten. Een high performance motor, in onze dyno bleek een cijfer veel hoger dan de officiële, het bereiken van 193 pk, ruim boven de 180 HP aangekondigd en tegen een hoger tarief, terwijl het koppel cijfer iets hoger dan de aangekondigde.

aanbiedingen levering meer lineaire vermogen van lagere toerentallen dan de 1,6 die de Series 1, meer "vol" gebruikt, zij het met een soortgelijke uitstraling, en dat duwt superieure prestaties. En bovendien, verbruik is lager halve liter per 100 km. Ideaal voor op reis, maar ook om onszelf te verdedigen in het stadsverkeer. De geteste versie Het is de meest economische overname, met een 6-versnellingsbak in plaats van de automatische 8 verhoudingen, optioneel, wat een extra investering van 2.500 euro betekent.

Balance Comfort-apparatuur

BMW 220iReeks 2 identieke architectuur suspensies salon, McPherson onafhankelijk voor en achter vervormbaar parallellogram, met de mogelijkheid van het monteren van een sportievere trein, idioten harder. Series, beschikt over aangepaste instelling, met drie modi: Comfort, Sport en EcoPro Sport + behalve als u kiest voor een aantal optionele elementen apparatuur-, die op verschillende parameters aan te passen rijden te allen tijde. Iets meer levend reacties 1 Serie, Het biedt nauwkeurige besturing en remmen om te reageren op de tast en intensiteit, wat resulteert zeer wendbaar gebieden curves en die met de tandwielen te nemen de grote motor draait, maakt gebruik van balanceergewichten en rijden naar de achterwielen zodat zij de weg openen voor onze wil, vooral als we de tractieregeling in de tussenliggende zodat het bevrijdt hen net genoeg om een ​​andere lijn te vinden en vinden sensaties als de situatie het toelaat. Met een zeer solide gevoel aan de suspensie comprimeren, het breken van het comfort op een stevige licht onregelmatige en lichter in het verlengde, heeft uitgebreide ondersteuning op meer openbare weg niet aanbieden die perfecte balans die je laat zoeken lijnen natuurlijk getrokken, waardoor kleine bewegingen van het stuurwiel om regelmatig steun te zoeken. Maar in ieder geval, zendt absolute vertrouwen, en is geschikt voor alle managementniveaus, met volledige ondersteuning van elektronische hulpmiddelen die rationele overtollige regelen.

vierzitter

BMW 220iGeconfigureerd als 2 + 2, de grotere buitenmaat van de nieuwe coupe en de wielbasis wordt opgemerkt in de binnenruimte, maar de winst is niet significant. Het lichaam is echter nu 5 mm lager maar opgedane binnenhoogte, zelfs 1 cm achter. De achterbanken blijven beperkt voor twee volwassenen van meer dan 1,75 m hoog op dit niveau, en beenruimte is niet royaal. Zijn geschikt voor kinderen, zelfs als ze zijn "volwassen" en de verplaatsing van de voorstoelen en de breedte van de deur te laten voldoende ruimte voor de toegang tot comfortabel genoeg zijn. De voorstoelen zijn ruim, en de bestuurdersplaats optimaal is voor elk formaat, met zitplaatsen die weer goed vast te houden en zijn comfortabel.

Er zijn duidelijke veranderingen in het dashboard design, maar toch, het lijkt erop dat we in de laatste auto op je kleine stilistische break. Alle bedieningselementen zijn binnen handbereik, met MMI vereenvoudigen met een goed geplaatst scherm om toegang te krijgen tot informatie. Het lezen van de horloges is echter niet de ideale, met gedifferentieerde snelheidsmeter tot 260 km / h, zodat de nummers zijn ook bonte, gezien de omvang, voor een optimale lezen. De brede middenconsole duwt de pedalen iets naar links aan de chauffeur, maar je krijgt vlot gebruikt en een genoegen om een ​​goed gepositioneerd rem en gaspedaal voorbeeld en de ideale maat voor de teen-hiel manoeuvre in deze versie van de handleiding. Ook voor puristen volgen tellen op een hand remhendel en dat uitsluitend op de achterwielen is welkom, hoewel het meer ruimte inneemt dan een elektrische knoop.

BMW 220iDe stam heeft 20 liter gewonnen tot 395 liter volume, die is het niet slecht, en het mangat is nu iets groter dan zijn voorganger, hoewel nog steeds beperkt. De achtersteun kan eventueel gevouwen in drie onafhankelijke helften (40/20/40).

Drie afwerkingslijnen

De standaarduitrusting is ungenerous voor een auto van zijn prijs. Alleen de climate control, regensensor en verlichting, lederen stuurwiel en pookknop en 17 "wielen, hebben betrekking op de verwachtingen van een auto van de prijs en positionering, plus veiligheidsuitrusting met 8 airbags. Zelfs het vouwsysteem van spiegels, middenarmsteun en bekerhouders zijn optioneel. De drie afwerklijnen Modern, Sport en M-pakket, lancering promotie (990 €), Zij omvatten onderscheidende elementen die een andere, meer kenmerkend, geraffineerd of sportief sfeer. Maar voor de uitgebreide collectie aanbieding, inclusief de lijst van opties, moet je zoals gewoonlijk te betalen in het merk. Naast de punten die afzonderlijk kunnen worden gekocht, het biedt tal packs: beveiligingssystemen als Driving Assistant (616 €); zichtbaarheid (2155 €); bi-xenon koplampen (1.115 €), telefoon of navigatiesysteem (356-2551 €); Customization (M Sport pakket) ...

Een BMW product voor iedereen die wil een andere coupe met een zeer sterke persoonlijkheid, maar functioneel en zeer bruikbaar met deze motor, uitstekende prestaties, mooie prestatie en matige consumptie. Een andere auto, een alternatief voor de gebruikelijke concept coupe.

Adblock
detector