VW Passat, meer Premium Een meer leidende wagen?

VW Passat, meer Premium Een meer leidende wagen?

De leider segment saloons in ons land, de VW Passat is vernieuwd. we hebben gereden en getest zijn achtste generatie. Dit is wat meer en minder we vonden.

VContacto: VW Passat, waardoor meer Premium anders?

VContacto: VW Passat, waardoor meer Premium anders?

VContacto: VW Passat, waardoor meer Premium anders?

VContacto: VW Passat, waardoor meer Premium anders?

Volkswagen Passat zeven generaties achter na 22 miljoen stuks verkocht sinds de lancering in 1973. Nu, de achtste generatie Passat vooruit met veel ambities, de eerste was om door te gaan naar het segment saloons leiden in ons land, maar ook met het idee om steeds Premium, in een steeds globaler, internationaler … Deze keer, model en een keer maakte ons eerste contact met deze nieuwe Volkswagen Passat, de conclusie is duidelijk: meer ruimte, meer comfort, meer kwaliteit, meer dynamische, meer opties wizards drijfwerkelementen, betere prestaties en een lager brandstofverbruik.

VW Passat 2015U ziet, in deze eerste conclusie over deze nieuwe VW Passat, geen verwijzing naar het ontwerp. Dit is een zeer persoonlijk standpunt en wat sommigen als het, anderen verwerpen. Ik geef mijn eigen interpretatie: er zijn stilistische elementen die nieuwbakken wat peper brengen om dit gerecht, maar het eindresultaat is nog steeds erg traditioneel, maar, Wie is de dappere wijziging wat heeft gedurende vier decennia? Het front in de achtste generatie van de VW Passat horizontaliza een grill met vier chromen stroken vormen van een blok met LED koplampen Twee mogelijkheden van lumínica- voordeel. Heel de Phaeton stijl. Ze zeggen dat deze visuele sensatie met weinig meer dan een centimeter reële groei in de breedte en 14 mm hoogte van minder dan de uitgaande generatie tegen, Ze geven een meer dynamische aspect aan het geheel. Kwestie van smaak. ja we willen zijaanzicht waar we een auto meer evenredige, met de wielen op de hoeken, met minder overhangen met een sterke centrale zenuw die loopt van de koplamp en onder de grill, het verbergt de stoep en dan verder krachtig aan de zijkant om de dood in de achterste optische. Achter gelijk, peper druppeltjes zonder de Passat 7.

Binnen de nieuwe Volkswagen Passat, comfort en kwaliteit, even. Het zou wel eens opstaan ​​om het even welke premium merk, en te winnen. onberispelijk instellingen, de kwaliteit van de eerste orde maximale ergonomie … Zeer schone omgeving met dit frontale strook klonen het ventilatierooster en ingenomen met een elegante manier beluchters. zeer comfortabele stoelen met massage als ze willen, zeer mooi design, met Twee mogelijkheden scorekaart. Zeer leesbaar horloges naald voorzien van een TFT-scherm waar de snelheidsmeter en toerenteller geven in omvang als we voor onze ogen de browser. Nog een stap boven zullen de HUD projectie kleurinformatie op een plastic intrekbaar scherm over het stuur. maximale connectiviteit om te profiteren van al onze smartphone applicaties complete set te nemen in een prachtige vorm en inhoud. achter, meer ruimte voor de knieën van inzittenden drie centimeter, met een goed niveau van meer- -andere drie centimeter hoog. Maar we zullen het enige opdringerige transmissietunnel hypotheek troost gezet met drie inzittenden. Wenden tot de stam, met een toename van 21 liter voor het bereiken van de salon 586 liters. En dit alles met totale afmetingen van de auto hetzelfde als in de zevende generatie. Goed stuk werk, ondersteund door een gemiddelde verlichting van 85 kg de eindsteun en een veel beste verbruikscijfers vallen, bijvoorbeeld in de 1.4 TSi 20 procent tot een gemiddeld verbruik van slechts 4,9 l / 100 km te bereiken. Als u vragen om een ​​vangst interieur, klagen over de weinig ruimte objecten in deze nieuwe Volkswagen Passat.

VW Passat 2015Onze Touchdown precies met de nieuwe Volkswagen Passat te voeren met de 1.4 TSI motor uit cilinder motor en manuele zes relaties. Voordat, herinneren afmetingen: 4767 mm lang, 1832 mm breed en 1456 mm hoog, een strijd die 79 mm groeit. En het stuursysteem verbreekt de tweede en derde cilinder wanneer ze niet nodig omdat onze vraag naar gas niet tussen 1.400 en 4.000 toeren per minuut en tot 130 km / h nodig. Dus we gemeld in het dashboard, en wanneer beide cilinders onmerkbaar versnel weer met de bestuurder. En dit alles met een prestacionales prominenten: 8,4 seconden 0-100 km / h tot 220 km / uur. Acceleratievermogen, we getuige van de bochtige wegen van Sardinië, niet uit staan, maar van korte snelheden, wanneer je een gesloten curve te verlaten en je ziet aan de horizon een klein stukje duidelijk alvorens terug te keren om te remmen en te versnellen. De motor is zeer elastisch met een krachtige derde die de auto draait vanuit regime. wijst ook op een progressieve stuurbekrachtiging vergemakkelijkt aandrijven vermindering van het aantal windingen slot te vergrendelen draait de gebruikelijke 2,75-2,1 bochten. Dit, in combinatie met allerlei hulpmiddelen spelen met het remsysteem en de twee assen -mode met betrekking tot opschorting van normaal rijden, comfort en Sport- altijd maken de auto gaan rails, om het pad dat je hem vast met te houden het stuurwiel, hoef je niet kalmte verliezen maakt niet uit hoe snel je gaat … laatste Duitse Precision sommigen het noemen. kwalitatieve sprong te volgen wat ik noem zetten dingen moeilijk rivalen die zijn aangekomen in de afgelopen twee jaar -Mazda6, bijvoorbeeld die die komen -Ford Mondeo, bijvoorbeeld, en degenen die aankomen Laguna -Renault jaar volgende, bijvoorbeeld.

10 motoren om leider te blijven

10 motoren zijn verantwoordelijk voor het geven van het leven aan de nieuwe Volkswagen Passat, vijf benzine en diesel vier hybride. Benzine bereik zal beginnen met 1.4 TSI 125 pk, die zal toetreden tot de 150 pk 1.4 TSI cilinder uitschakelingstechnologie we hebben geprobeerd, de 1.8 TSi 180 pk en twee 2.0 TSI, 220 en 280 pk -de laatste drie zullen onze markt niet bereiken totdat próximo- jaar. In de diesel kant, de nieuwe Volkswagen Passat zal de 1.6 TDi 120 pk tot 240 pk 2.0 TDi. Daartussen zijn de 2.0 TDi 150 en 190 pk. Bovendien, en in 2015, zullen we weten het pas onthuld in Parijs model, VW Passat GTE plug-in met 218 pk en 50 kilometer van elektrische bereik. Maar dat, voor nu, is een ander verhaal.

Volkswagen Passat sedan nieuwe prijzen

VW Passat 1.4 TSI 150 pk ACT Advance: 28.870 euro.
VW Passat 1.4 TSI 150 pk Sport ACT: 30.570 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150pk Edition: 29.520 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150pk Advance: 32.060 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150 pk DSG Advance: 34.540 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150 pk Sport: 33.760 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150 pk DSG Sport: 36.240 euro.
VW Passat 2.0 TDI Sport 4Motion 240 pk BiT DSG: 44.525 euro.

Adblock
detector