Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4×4-i 7 plz

Nissan lanceert zijn volledig gerenoveerd X-Trail, geboren met de bedoeling om te klimmen naar de top van zijn categorie. ‘Meetbaar’, hun deugden, er gaat niets boven het gezicht van een referentie gewicht, de Mitsubishi Outlander, ook onlangs gerenoveerd.

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plz

de X-Trail volgende generatie komt om de ruimte vrij gelaten de vorige Qashqai + 2 bezetten, en werd opgericht met de bedoeling van ‘merk grondgebied’ in het segment waarin het zal concurreren. Zwaaiend met wapens om dit te bereiken zijn zijn nieuwe esthetiek, een uitgebreide uitrusting elementen en technologie, en afwerkingen en kwaliteiten opwaarts bijgesteld. Het probleem is dat de nieuwkomer ‘aanslagen’ in een segment boven de commerciële belangen, en moet concurreren met rivalen, die niet van plan om iets te gemakkelijk die taak te zetten. Onder hen, hebben we ervoor gekozen om Mitsubishi Outlander, een model dat ondanks dat het niet een van de beste verkopers in zijn laatste verbouwing zwaait argumenten niet alleen om zichzelf te verdedigen, maar om zware strijd nieuwkomer planten.

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plzVarianten worden geconfronteerd met de meest representatieve in termen van technologie, apparatuur en diensten, dat wil zeggen, de top-end, all-wheel drive en zevenzitsconfiguratie. Aan één einde van de ring en voor 37.000 euro, we hebben de Nissan X-Trail dCi Tekna 130 zes-versnellingsbak. Aan de andere, en voor 36.390 euro, met de Mitsubishi Outlander 220 DI-D Kaiteki automatische versnellingsbak met zes verhoudingen.

De puristen lezers kunt u vragen waarom staan ​​we voor een model met handgeschakelde versnellingsbak en een met automatische transmissie. De reden hiervoor is tweeledig. Enerzijds hoeft de X-Trail met vierwielaandrijving niet op dit moment een dergelijke wijziging. Aan de andere kant nemen als waar de prijs, we hebben de Outlander die meer dicht in hun kenmerken gezocht, omdat dit zou ons in staat om te beoordelen of de prijs / product van de nieuwe Nissan relatie is concurrerend.

Niet zo veel op elkaar lijken

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plzDoorstroming en dus betrekking op lijkt “presence” fysische, gelijkheid opmerkelijk als de buitenafmetingen vrijwel getraceerd in lengte, breedte en hoogte met minimale verschillen in slag en spoorbreedte. Eenmaal binnen, echter, de meest genereuze in de ruimte is de Mitsubishi. Als u alleen vijf zetels, het interieur breedte is precies hetzelfde in beide modellen, maar het gevoel van de ruimte is groter in de Outlander, dankzij een wat meer voldoende hoofdruimte. En als we moeten intrekbare zetels op te starten, de Mitsubishi zijn veel meer bruikbaar, niet alleen omdat de toegang tot hen is makkelijker, maar omdat de breedte groter is dan 4 centimeter, en nog veel meer rationele en bruikbaar design. De X-Trail lijken ingesteld op ‘verkopen’ dat argument, dat moet worden gebruikt. Bereik hen is veel ingewikkelder als gevolg van de zeer kleine toegang gat, alleen hebben ze beenruimte, zelfs gooien naar voren de tweede rij, en zijn kruk is dit op grond, die een positie bepaalt lastigste.

Als we praten over is draagvermogen, het voordeel nog steeds af zijde Outlander, waarvan de romp, ongeacht de stoelconfiguratie u ook kiest, het is altijd gul. Ondersteunt 5 liter met zitplaatsen gebruikt, 25 indien laat de derde rij stoelen en liefst 40 wanneer de tweede rij stoelen verder bewegen naar zijn voorste positie.

volledige uitrusting

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plzAls we praten over de instelling en de gekozen afwerking, het niveau is uitstekend. Comfort functies, zoals de dual climate control, elektrische ramen, parkeerhulp systemen en zelfs lederen bekleding, Ze zijn standaard aanwezig in beide modellen.

om ze Nissan toegevoegd achteruitrijcamera en 360, romp openen en sluiten elektrische, ‘Active Control of Calzada’, waarmee de toonhoogte orgaan afneemt, of “Smart Protection Shield, Het is inclusief obstakeldetectie in de dode hoek waarschuwing onbedoelde rijstrook en een obstakel rijdt met achter. De Mitsubishi omvat waarschuwing rijstrook, achteruitrijcamera, kan Active Cruise Control volledig auto, matigingssysteem frontale botsing (FWD) stop, xenon koplampen Super-HID, achterklep en elektrische sluiting, sensoren op verlichting en ruitenwissers

Ondanks deze schijnbare gelijkheid, moet het voordeel te verlenen de diamantenpatroon, aangezien een lagere prijs, heeft een motor met 20 pk meer en automatische versnellingsbak met schoepen op het stuur, een genot en Het zorgt voor extra rijcomfort bij het fotograferen of stad moet weg jam te pakken.

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130 4x4-i 7 plzstuurt macht

Zowel de Outlander de X-Trail zijn beschikbaar op dit moment met een enkele motor. de 2.2 DI-D 150 pk bij Mitsubishi en 1.6 dCi 130 pk Nissan. Dit verschil van 20 pk voor Mitsubishi en die minder dan 82 kg volgens onze metingen, kan de Outlander versnellen betere en vooral vormen een sterkere veerkracht dat zijn rivaal, wat resulteert in sneller en veiliger inhalen. Want terwijl de ‘Mitsu’ belegt 8,7 seconden en 241,4 meter van 80 tot 120 km / h in 5 Nissan heeft 10,7 seconden en 301 meter. De X-Trail motor beweegt met redelijke dynamisch model tussen de 1.500 en 3.500 toeren per minuut, maar het nooit doet met dezelfde energie als de motor van Mitsubishi, die ook versterkt de hulp van een automatische transmissie die werkt zonder een hapering. Geconfronteerd met een dergelijke manoeuvres, in de X-Trail is het essentieel om gebruik gearshift onder 1500 rpm, en de veerkracht slecht en ook de motor loopt vrij snel aan 3.700 rpm overschrijden, waardoor het raadzaam om te gaan te laten opschakelen naar de versnelling te zetten.

In termen van gedrag, en op eenvoudige weginrichting, het gevoel van evenwicht dat beide modellen bieden is vergelijkbaar, maar wanneer we worden geconfronteerd met meer veeleisende wegen, de bestuurder van de Nissan heeft het gevoel van het rijden van een auto meer omslachtig. Het verschil is niet overdreven, maar zijn grootste onhandigheid wanneer rijgen bochten, het resultaat van een zachtere suspensie dan de Outlander, geeft voordeel voor de laatste voor zover de effectiviteit betreft. In ruil daarvoor, de X-Trail heeft een snellere besturing, en het verbruik duidelijk gesneden, waarbij gemiddeld liter minder dan zijn rivaal aan tarieven die vergelijkbaar manier.

Adblock
detector