Eerste Test: Peugeot 208 GTI 30e, een GTI hoogte

Eerste Test: Peugeot 208 GTI 30e, een GTI hoogte

De Peugeot 208 is in veel succes met uw nieuwe 30-versie. Voegt eraan toe dat beetje karakter die hij nodig had en wordt één van de meest effectieve markt GTI

Contact: Peugeot 208 GTI 30e, een GTI hoogte

Contact: Peugeot 208 GTI 30e, een GTI hoogte

Contact: Peugeot 208 GTI 30e, een GTI hoogte

Contact: Peugeot 208 GTI 30e, een GTI hoogte

Peugeot 208, prijzen, foto's, informatie en videoDe 208 GTI werd opgericht om de 30e herdenking 30e verjaardag van de 205 GTI en het is de Peugeot Sport competitie afdeling die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en assemblage. Ze waren tot 500 eenheden te vervaardigen, maar gezien de vraag hebben besloten om het rekken tot 1.000. Ze zijn allemaal genummerd en hun naamplaatje. Wanneer ze worden uitgevoerd 1000 zal blijven bestaan, maar nu met een andere naam zonder plaat. Peugeot wilde niet dat ik te onthullen, maar het lijkt erop dat het kan worden ondertekend met een "Door Peugeot Sport" of een logische en mooie 208 GTI R. Ik denk niet dat durven te Rallye noemen, omdat die naam impliceert grotere radicaliteit, lichtheid, economie en minder comfortabel; We zien wat er gebeurt.

In aanvulling op de esthetische of apparatuur veranderingen, de 30ste heeft de nieuwste evolutie van de 1.6 THP motor, Het bereikt het ingestelde vermogen van elektronica 208 pk, 8 Steeds 30,8 MKG. Het bevat een nieuwe uitlaat om de prestaties en sonoriteit, een katalysator sport en Stop / Start-functie te verbeteren. Met dit alles voldoet aan de EuroVI, dus U kunt profiteren van het plan Pive, interessant feit omdat de normale GTI is Euro V en mist alle steun. Deze mechanische evolutie GTI zal in volgend jaar te gaan, moest in 2016 worden verkocht Wat zal niet de GTI jaar ontvangen, en blijft in deze of toekomstige R 30, is de Torsen limited-slip en de zaak van erfelijke veranderingen RCZ R, met identieke interne ontwikkelingen en alle wijzigingen van het frame.

Peugeot 208 GTI 30steHet chassis voegt steviger veren en dempers, de onderste voorzijde van een driehoek banden minder koppel wordt veranderd, de voorste stabilisator dunner en lichter maar stijver, voegt verdere daling van zowel treinen en Michelin Pilot Super Sport 205/40 in velg 18 inch. De voorste platen worden 323 mm in diameter en 28 mm dik met nieuwe Brembo vier zuigers rood en sportiever pillen. De ESP ontvangt kalibratie om het werk van assimileren Torsen, Het is veel minder ingrijpend versnelling en volledig te ontkoppelen.

De 30ste verjaardag laat de lopende band als een 208 GTI normaal met de motor / datumwijziging, en er toevallig een kleine afdeling binnen de fabriek Het duurt 11 uur om het te wijzigen als je een normale kleur wilt of 26 uren werd gekozen als het lichaam duotone (Matt zwart-rood), die alleen zal zijn 350 units. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het samenstellen van de nieuwe onderdelen en zet de set, terwijl het toevoegen van op maat elementen zoals rokken, 30 emblemen en diverse buitenkant afwerking, variërend mat zwart chroom, waar ze waren voor. In aanvulling op de beperkte two-tone kleur, is te vinden op wit en rood, die contrasteren mooi met matzwarte accenten.

Peugeot 208 GTI 30steBinnen behoudt de karakteristieke rijpositie van 208 die, afhankelijk van persoonlijke smaak wat liefde en anderen, zoals ik, bang, omdat ik niet het beeld te zien (beter te zien voor jezelf bij de dealer). Interieur wordt zwart gelakt, met riemen en deurbekleding in het rood. Het heeft een mooie sportstoelen en ondertekend door Peugeot Sport, bekleed met zwart Alcantara met rode stiksels.

zo gaat

Je hebt niet het gevoel dat de motor heeft meer macht, maar dat de ontwikkelingen beter zijn aangepast aan wat er van een sportwagen verwacht. Voelt als de motor lijkt hetzelfde te lopen, dat het een veel, maar de versnellingsbak is sneller en nauwkeuriger iets dat uiteindelijk helpt om het sneller. de remmen zijn veel effectiever in de GTI, met een lekker hapje en een grotere weerstand tegen vermoeidheid. Het voelt harder maar niet veel meer ongemakkelijk, stelt dat de lucht van sportieve volkomen aanvaardbaar voor de dagelijkse eigenlijk drukt de dosis van het karakter dat heeft dringend nood aan de burgerlijke GTI.

Peugeot 208 GTI 30stebovendien sterk in alle omstandigheden, met een eenvoudiger en sneller te installeren, goed in het bezit van de ESP achterzijde. Limited slip tijdens acceleratie maakt het efficiënter, effectiever dan de GTI, zelfs met de ESP aangesloten. Als u wilt gaan op de aanval op en af, vindt u een utility met zoeken traction capaciteit veruit superieur aan zijn rivalen. Defensie wordt meer nerveus en reactieve waardoor het sneller als veeleisend, dat is wat wordt verwacht van een GTI. door gevoelens Ik denk dat deze auto zal sneller dan de Clio RS zijn, die zal worden geconfronteerd met meer comfort. Hij heeft hardheid chassis, tractie en remmen klinkt leuk en is een limited edition gewonnen; zeer interessant, omdat verbetert dit een auto die al goed was.

Het wordt aangeboden door aangeboden 26.780 euro, 3800 euro duurder dan conventionele GTI en apparatuur stoppen. Als u zich aanmeldt het Pive plannen het verschil tussen de ene en de andere 1000 euro verminderd is door subsidie ​​(GTI heeft Pive niet), Als de 1.258 euro die zullen gelden Peugeot trekt beide. Nogmaals, ik zie het interessanter dan de gewone GTI, ondanks het verschil in prijs, niet meer omdat er meer sportief, het is, maar door hoeveel het biedt en omdat Het verbruikt nog minder, in het bijzonder in de stad.

Adblock
detector