Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plotseling 'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plotseling ‘crossover’

Misschien niet je had gedacht, maar de C5 Tourer en leende zich om te worden gebruikt als een ‘crossover’, al was het maar door hoeveel het bijdraagt ​​aan de unieke hydropneumatische vering. Nu, beeld en de laatste nog meer zeggen.

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plotseling'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plotseling'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plotseling'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plotseling'crossover'

Ik begrijp dat u doorgaat zonder dat het te accepteren alscrossover ‘ wanneer de eerste voorwaarde is om zeker te zijn dat deze Citroën C5 Crosstourer, en een model dat tot doel heeft, op voorwaarde dat een vierwielaandrijving, vaardigheden, maar aan de andere kant brengt zijn Hydractive III +, en wilde meer dan één ‘Crossover’ en SUV markt, waaronder veel van de merken en die gespecialiseerd zijn in dit gebied.

Citroen C5 CrosstourerEen van de bijzonderheden van de ‘Crossover’ is uw grotere bodemvrijheid, die wordt bereikt door het verhogen van het lichaam om obstakels off-road te overwinnen en in staat zijn om gemakkelijker te rollen over wegen met veel sneeuw. In het laatste geval uiteraard een prioriteit vierwielaandrijving, maar als u op zoek bent naar een ‘Crossover’ "regen gebaseerde", Denk ik er is geen ander model beste op de markt deze C5 Crosstourer. Niet weggooien, hetzij voor extreme winterse omstandigheden, omdat zoiets simpels als assembleert a posteriori specifieke winterbanden of een gemengd kunt u een verrassende geven plus motorische vaardigheden en veiligheid … en te posten ‘Crossover’ De markt hem dat je kunt rijden een egaliseren en instelbare vering hoogte.

Hidractiva III +

deze naam Citroën zijn hydropneumatische vering, een Technische merkicoon die ze in première dit DS "haai" en wiens patent zelfs zij Rolls Royce en Mercedes gebruik, totdat ze ontwikkelden hun eigen pneumatische schorsingen. Ik behoor tot degenen die denken deze suspensie wordt verspild door dezelfde Citroën, nu alleen beschikbaar in sommige versies van de C5 … en geen DS5. Maar dat is een ander verhaal.

in deze Crosstourer, van beginnend instelling (15 mm hoger dan C5 Tourer tot 70 km / h, dan naar beneden de 15 mm om de stabiliteit en aerodynamica) verbeteren, kunt u een toetsaanslag selecteren een hogere positie (40 mm tot 40 km / h), te rollen met enige minachting voor titels of hobbelige wegen en uta 10 km / h, kunt u nog eens 20 mm uploaden, voor een bodemvrijheid van 210 mm (Omdat grote SUV’s), voortbewegen van de zuiverste stijl "all-terrain". een 4e plaats Hiermee kunt u lager vanuit een normale positie 50 mm, In dit geval, bevordering van de toegang het interieur en romp.

Citroen C5 CrosstourerOm dit alles, houdt altijd selfleveled lichaam en je eindelijk presenteert haar met een aanpassing aan de onderneming en de belasting maakt circules door asfalt met een zeer hoge mate van comfort en door ruwe oppervlakken, zonder vooraf benadelen laag Car (enigszins beschermd met keringen).

Ongeacht de hoogte heeft twee niveaus van demping, met Sport-modus verzwakt de flexibiliteit van deze schorsing wanneer je sterk weg te rijden, het verbeteren Gangnauwkeurigheid. zijn traction control, afhankelijk van de manier om te verliezen motorische vaardigheden, begrijpen als je rollen zijn door modder en sneeuw en past wetten die op of u wielen asfalt. Het zal niet een 4×4, maar een uitstekende 4×2… mag niet dragen van de gewicht en mechanische frictie aandrijving Misschien hoeft u alleen maar "2 tijden" per jaar.

Maak deze versie heeft u gekost Citroën… Ik denk. Komt dicht bij het afscheid van deze C5 generatie om te voldoen aan de stijgende vraag en in sommige opzichten voelt de veteraan auto. Als voor de toekomst C5 generatie rekening te houden met een te maken ‘Crossover’ op het eerste, ik denk dat we een zeer interessante auto. Denk dat je kunt zelfs voorzien van een vierwielaandrijving …

Adblock
detector