VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

Een capaciteit en veelzijdigheid van de familie lichamen Passat en A4, deze mechanische versies toe te voegen dynamiek en vooral een hoog rendement. Terwijl de A4 veteraan is afgestemd in deze release "ultra", De nieuwe Passat is genoeg moderniteit.

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

Wat weinig aanwezigheid nog steeds de vertrouwde versies in ons land, wanneer zij objectief kan worden de meest praktische en complete varianten. En, hoewel enigszins subjectief, hun ontwerpen hebben een ander argument in haar voordeel te worden. Echter, als een nieuwsgierigheid en is geen uitzondering, bestelloon gemeten waar de blinds beide gezinsmodellen Vandaag hebben we geprobeerd (de nieuwe Audi A4 komt na de zomer), zijn kleinere dat hun respectieve varianten 4 deuren. Volgens onze metingen, A4 Avant opbrengsten 30 liter ten opzichte van A4 saloon, door 25 dat verliest 4-deurs Passat Variant tegen. Maar vanaf daar, de flexibiliteit te laden grote brokken dankzij de grote poorten, het gebruik van romp naar dak de drager, waardoor load scheiden van netwerken, ofwel vereniging van de piccolo met cockpit, het repliceren gehele achterzijde rugleuning of onderdelen, kunnen deze familie worden benut op veel meer manieren.

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraAls we verwijzen pure ruimte, de Passat variant Het biedt meer mogelijkheden dan de A4 avant. In de kleinste configuratie van de boot Passat met een goede 520 liters, aanbiedingen 110 meer dan een A4 iets dat eerlijk lijkt. Bovendien, de A4 verborgen onder de valse koffervloer een reservewiel, wanneer de Passat bewerkstelligen is om een ​​op te slaan conventionele wiel dezelfde aluminium velg. Een ander extraatje van Passat Het is de hefboom die aan heeft neerhalen comfortabel de terug terug zonder buigen de zitplaats, moet worden uitgevoerd in de A4. de Audi contraataca met zijn omkeerbare bodem van de romp, die kan worden omgezet in een soort cajonera plastic cover, Erg handig mee te nemen vuile voorwerpen of huisdieren, bijvoorbeeld, en gemakkelijk wasbaar.

Buiten de ruimte die elke verstopt daar achter Volkswagen Ook biedt het een hoger en prachtige ruimte in longitudinale achterste rij. In beide modellen, de breedte transmissietunnel die noodzakelijk zijn voor versies van vierwielaandrijving, conditioneren vrijwel opstelling van een derde passagier. Er zijn geen aanwijzingen dat ofwel groter of meer comfortabel.

zachtere

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraMaar up als we nog twee verschillende auto’s. Ze zijn producten van hetzelfde gRupo en zelfs delen motorblok, krijgt u hen het gevoel of iets dergelijks, zoals kan gebeuren onder de andere modellen van beide merken. de A4 maakt gebruik van een plank "premie", wanneer dus worden beschouwd als de motor langsrichting brengen. de Passat Het is het resultaat van de MQB modulair platform, ontwikkeld voor de meest elementaire modellen, met de motor dwars geplaatst.

De motor positie is niet iets dat je waarnemingen beïnvloedt wanneer beide auto’s zijn ook voorwielaandrijving, maar de platform van elkaar en bepalen van hun schorsingen, ja wat vangt uw oog zacht en licht je voelt de Passat, en firma "zwaar" vindt u van de A4. En niet omdat er zware 81 kg meer op onze schaal. Ik weet niet of veteranía de A4 U kunt ook van invloed zijn: het feit is dat, zoals ik al zei, het voelt meer harde sturing en direct het markeren van de weg profiel.

Het kan dan spijt van sportievere, maar niet meer effectief dan een Passat het voelt makkelijk en natuurlijk het nemen van het zeer snel in moeilijke locaties, met inbegrip van bochten. De twee voorassen moet het gehoorzamen hoekinstap en opgemaakt ter ondersteuning barbaarsheden zonder afhankelijkheid elektronische bijdragen. En hun lange wielbasis ontstaan stappen curve zeer stabiel. Hoe dan ook, A4 als je naar een te bieden groter gevoel van poise en dit vertaalt zich in extra veiligheid. Deze algemene deugdelijkheid van Audi Het leidt mij persoonlijk ook te vertalen in bouwkwaliteit. Hogere kwaliteit ook visueel geloofwaardig wanneer je aanraken en kijken naar de inrichting van het interieur. En als je hoort minder "boeien" te rollen op de hobbelige asfalt.

dezelfde motor

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT tegen Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraDe meest voorkomende punt tussen deze twee "halfbroers" is uw motor. aandeel blok 2.0 TDI, maar geen definitieve configuraties. de 150 pk Passat tot 163 A4, in een specifieke variant Audi verfijnt de efficiëntie van deze motor op A4 2.0 TDI 150 pk.

Beide modellen hebben enorme middelen om gemakkelijk en comfortabel te rollen in elke situatie. Het goede regime begint zijn motoren bijna vanuit stationair draaien. Voorbij zijn de motoren die niet hun eerste bochten geserveerd hebben. De 2.0 TDI in een van de varianten duwt hard en zorgeloosheid van onderen en hoeft alleen 3000 tpm een gevoel versnellingsvermogen barbaars. Om gebruik te maken van al deze macht te grijpen bij lage en middelhoge toerentallen met plezier, rijden de reeds gemeenschappelijke Centrifugaalkoppelingen slingers, om u naar hun genereuze gebruiken 6 snelheden net iets meer dan 1000 rpm, en dus met alle versnellingen, gevoel trillingen.

Zo krijg je reizen met alleen de eerste derde van de teller, met een zeer goede reacceleration middelen en het nemen van hun deposito’s, iets meer 60 liter, autonomie boven 1.000 kms. de A4 een meer consistente en krachtige hoge snelheid wordt gehouden om sneller dan tonen Passat, een driving resulteerde bijna grillig met een ongelooflijke motoren diesel stroom.

Het lijkt niet de Passat minder auto dan de A4, maar het is waar dat afgelopen zomer een nieuwe generatie Audi A4 Hij zal overnemen van hem en dan is de verzekering zal zeer verschillende sensaties. Intussen is de moderne Passat heeft een multimediasysteem meer gevorderd die van A4, waarin, bijvoorbeeld, kunt u repliceren apps op uw smartphone in de touch screen Central. Misschien is het minder aantrekkelijk binnen, maar de kwaliteit wordt ervaren en heeft zo veel of meer apparatuur in alle gebieden van de A4. de Audi behoudt de fysieke controle MMI om te bewegen de menu projecteren op zijn scherm centraal.

Dus we doen de tests

Adblock
detector