Hyundai Tucson en VW Tiguan: de aanvrager en de beste SUV, met uitzicht op

Hyundai Tucson en VW Tiguan: de aanvrager en de beste SUV, met uitzicht op

Vind nieuwe vijanden van de VW Tiguan, nu draaien hun offensief in de richting van de meest prestigieuze SUV, maar moet niet de achterzijde verwaarlozen: de loer, een uitgebreide Hyundai Tucson.

We vergelijken de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4x4 voor VW Tiguan 2.0 TDI 4Motion

We vergelijken de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4x4 voor VW Tiguan 2.0 TDI 4Motion

We vergelijken de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4x4 voor VW Tiguan 2.0 TDI 4Motion

We vergelijken de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 4x4 voor VW Tiguan 2.0 TDI 4Motion

Hij heeft de juiste weg genomen Hyundai en de vruchten zijn duidelijk Bekeken: hoog niveau van de omzet voor Tucson private … nog steeds, ook, hoge prijzen. zo hoog, de VW Tiguan, de dunne rode lijn tussen algemene segmenten en premium, Het is gewoon een duizend-oneven euro weg Als je het vergelijkt versies met motor en dergelijke apparatuur mogelijk te maken. Het moet de prijs worden een zeer ambitieus project, kom op alle niveaus, waarvan de indrukwekkende auto lijn, hoge kwaliteit en uitstekende druk genereert een bijzondere smaak, zelfs onder degenen die, gedurende het gehele jaar, we op meer dan tweehonderd auto’s zaten. Referentie in iets in het bijzonder, want dat heeft deze generatie van de VW Tiguan herboren, maar product round waar je de ogen. Als het saldo deugd, Hyundai iX35 heeft zijn jongleur gedraaid in Tucson… Hoewel VW wordt ook geconfronteerd met het offensief met een SUV eer. Acertarás dat een van hen is absoluut veilig, maar we gaan naar wat u belangrijk vindt, in detail.

Vergelijkende Hyundai Tucson vs VW TiguanHyundai Tucson vs VW Tiguan: we analyseren ze van binnenuit

Zoals u zich kunt voorstellen, de Hyundai Tucson U bent hier met de beste in zijn soort. Misschien raakt vraag me af hoeveel meer je wilt comfort en nodig heeft, hoeveel meer kwaliteit en betere prestaties: Zeer goed, of beter. maar vandaag imponeert me meer op het niveau dat het Koreaanse merk het werk dat hij met zijn VW Tiguan heeft gedaan is erin geslaagd te zien. Ja, ik herken het van nu, heeft de Duitse niet verbergen dat extra kwaliteit, hoewel de meeste hebben deze superieure prestaties te ontdekken, want nu het verschil meer nuance: een adres met een extra punt precisie, een demping kan worden aanpassingsvariabele en werkt gelijkmatiger … Maar het is echt exquise touch en feel die je waarneemt in Tucson, een SUV niet erg licht of, als je wilt op een andere manier, zo zwaar als zijn rivaal te zien, maar pure evenwicht.

Hulde aan de familie, de bestuurder gaat met familie. Strenge SUV rijpositie, maar het interieur moet veel laboratoriumwerk te verbergen, want ik voelde me onvermoeibaar in lange runs. Zetels, ergonomie en gladheid verhoudingsregeling, zichtbaarheid; daar, zo goed als een Tiguan dat, ja, opnieuw toevlucht te nemen tot ingenieuze oplossingen om knock-out de concurrentie; geen ander. En, de prachtige binnenafmetingen van de Hyundai Tucson, die een centimeter niet te missen om te reizen in stijl, VW Tiguan brengt de achterbank met lengteverstelling voor om het interieur naargelang van de verschillende behoeften. Trunk capaciteit vernietigt ook de Duitser.

Terug naar de gevoelens, die ook hun gewicht in goud waard zijn. Geconfronteerd met een groot bovenste auto, de Hyundai Tucson biedt precies wat lijkt meer SUV als concept car zijn. Misschien heeft het iets te doen, ondanks het feit dat geen verschil in kilo’s, de Hyundai Tucson lijkt te worden opgezadeld met die extra kilo’s die een hoge kwaliteit rollen voorzien in een auto, consistentie in het loopvlak biedt. Voor mij blijft het op te heffen die Overmaat bijstand gebruikelijke richtingmarkering, iets dat er niet in slaagt om alle mogelijke instellingen en Sport -Normal richting corrigeren zoals de elektronica, niet zijnde meer opdringerig dan de rivaal, lijkt een verschijning op de neiging tot onderstuur als je te corrigeren belasting meer dan plezier in het rijden. maar je zult geen afstand getrokken dun, een hoge kwaliteit kussen, noch op uitstekende remmen platen, onder zijn soort door de grootte en het gewicht van de beste. Ok, enige punt waar de dynamische cijfers hoger is dan de concurrent van vandaag, VW Tiguan is het niet zo tussen steun en meer bewegen nimbly ondersteunen zijn middel, maar Als je gewoon op zoek naar beter lokaliseren geïsoleerde sterker, een andere nauwkeurigere stip, een andere, meer verfijnde, andere… En een ander technologisch geavanceerde: digitaal beeld, uitstekende automaat met dubbele koppeling, met identieke technologie, simpelweg antwoorden in Tucson 1.7 CRDi gemonteerd op slechts een front-wheel drive. Het verbergen van VW de beste all-wheel drive markt, ik twijfel er niet aan, maar ik verzeker u dat in 95 procent van de situaties alleen serveren u om verder te gaan met slechts kwestie van wrijving, slepen en consumptie, dwz de efficiency : de gebruikelijke mechanische rem tractie vier wielen iets duidelijker in de Koreaanse auto in het Duits.

Vergelijkende Hyundai Tucson vs VW TiguanDat is misschien een van de redenen die kunnen verklaren dit kleine hogere energierekening Hyundai Tucson weg tegen de VW Tiguan, terwijl in de stad, is er ook de technologie die het verschil maakt, omdat het systeem 4×4, de 2.0 CRDi afgeeft Stop&begin: Er, het ding is ernstiger, tot een liter van verschil voor een 2.0 TDi dat vandaag de dag lijkt "anders". Dit effect zal de nieuwe regelgeving opleggen, maar Het is niet langer de overvloeiende, solide en consistente motor van boven naar beneden. Je mag niet krijgen eens merken, maar als je dat doet oprollen, zult u uw gebrek te vinden: de sterkte verdund ongeveer 4000 rpm, maar dat is wat de automatische transmissie om te profiteren van de goede prijzen en betere middelen. Omdat de elasticiteit concept is duidelijk veel beter aan boord van de 2.0 CRDi, minder krachtig, maar pure zijde en untosidad vanuit stationair draaien; Calca rivaal versnellingen en inhalen gecontroleerde cijfers ook zeer goede mechanische behendigheid.

Touch balans. Het is waar dat er geen uitwisseling van standpunten, omdat VW lijkt te zijn teruggekeerd naar de Tiguan absolute macht geven, maar Hyundai heeft een groot offensief gematerialiseerd en is, in zijn eigen recht, een geweldig alternatief de hegemonie die al jaren de Duitse SUV hebben opgelegd.

binnenkort

versnelling: meer verwacht van deze nieuwe Tiguan, waarvan bijna 15 extra CV niet sneller zijn geworden. Redelijk snel, het grote nieuws is de andere reactie van deze motoren in de buurt van zijn maximale toerental van de motor: de CRDi houdt boven zijn ponsen macht. Tucson en Tiguan respectievelijk, dit zijn de belangrijkste versnellingen. 0A 100 km / h in 10,42 en 10,45 s. Het deksel 1000 m 32,3 en 32,14 s

Frenada: Tucson, striding. Hoeveel en hoe Hyundai is verbeterd In dit gedeelte, evenals om de beste onder degenen die te meten en te wegen zoals hij. Hier lijkt het hefboomeffect dat grotere voetafdruk op asfalt, hoewel teamwork essentieel is. Frena 140-0 km / h in 72,5 m in vergelijking met 75,4 m ook goed VW Tiguan

loudness: Tiguan met betrekking tot. Interessant is bestraft met 50 km / h voor sommige resonantie dat het geluidsniveau versterkt, maar nogmaals, weerklinken in elk deel in verband met het comfort en de kwaliteit van het leven. Bij hoge snelheid, zijn er tot 3 dB verschil in het voordeel van VW

inhalen: Handmatig vs. Automatisch. Maar relevante cijfers krijgen van Tucson in de vierde versnelling te gaan van 80 tot 120 km / h s- -8,34 en -8,53 D Tiguan s-: Er is veel engine in Tucson, en de test is hoe goed het in beweging blijft dat CRDi SUV in zijn lange marsen.

Consumptie. De stad zet de toon. Pesados ​​beide motoren twee liter presteren zeer goed op de weg naar kilometric oplagen, terwijl de Hyundai stad is niet technisch een dag; redelijke aantallen voor de Koreaanse-gemiddelde van 6,7 l / 100 km-, uitstaande records voor de rivaliserende -6,3 l / 100 km van dertig.

Bewoonbaarheid. Hoeveel extra ruimte heb je nodig?. Niet alleen goed, maar zeer goede interieur van Tucson, met deuren breed en bijna 90 graden- uitstekende laadvolume 475 liter. Over het, VW brengt seater minivan-stijl zitplaatsen en een grotere romp en ook variabel: tussen 555 en 690 liter.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Ateca Seat 2.0 TDi 4Drive, grondig testen

Skoda Kodiaq, ik heb geprobeerd

Vergelijk tot drie auto’s tegelijk

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Adblock
detector