Ford Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4x4: hun werkelijke verbruik ... en de eerste indrukken

Ford Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4×4: hun werkelijke verbruik … en de eerste indrukken

We hebben al het bewijs van de Ford Ranger 3.2 TDCi Wildtrak: een pick-up die een kwantumsprong belooft. We beginnen met het testen van de consument: het meest toegewijd aan deze grote 4×4.Ford Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4x4: hun werkelijke verbruik ... en de eerste indrukken

Ja, nou je leest: we begonnen onze dagen test in Technical Center Autopista.es met de nieuwe Ford Ranger. Het is waar dat de pick-up zijn niet ons dagelijks brood in ons werk metingen, maar daarom niet minder interessant. Integendeel, zij vertegenwoordigen zelfs een extra aantrekkingskracht op vrij weinig lijken op conventionele auto’s meestal hebben we geprobeerd. Hoewel in de nabije toekomst zullen we meer dan één bij de hand te hebben, want er zijn verschillende modellen die een ingrijpende renovatie in de hand, op zijn minst met de nieuwe Ford Ranger en als we een vrij grote sprong in kwaliteit en verfijning.

dus we beginnen onze dag van het testen met Ford Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4×4 Double Cab van 200 pk met onze gebruikelijke testen verbruik Road. Halverwege onze standaard route, de boordcomputer van de pick-up Hij gemarkeerd niet minder dan 10 l / 100 km werkelijke verbruik, een van de hoogste we hebben gezien in deze benchmark in de afgelopen jaren. en dat gehomologeerd beloofde 7,4 l / 100 km

Aan het einde van onze standaard route, de Real gemiddeld verbruik van de nieuwe Ford Ranger Wildtrak klaar is met het verlagen van 3,2 licht voor het verkrijgen van log 9,5 l / 100: Nog steeds, zoals altijd, uit de buurt van de officiële 8.3 l / 100 km. het slaan van de weinig dispersie dat we gevonden tussen de consumptie van de weg en de stad, rekening houdend met hun meer dan 2.200 kilogram en “strippen” van een 5-cilindermotor TDCi, met niet minder dan 3,2 liter en 200 pk. met meer dan 47,9 mkg van torque, dorpen en kom 50 km / h reizen we de snelheid we passeerden in 6e of 5e versnelling zo veel, iets wat echt ongewoon en geeft een idee van de mechanische sterkte.

Ford Ranger 3.2 TDCI WildtrackMeer details over de Ford Ranger 3.2 TDCi Wildtrak

in Wat betreft de eerste indrukken over hun gedrag, en gezien het gewicht, traagheid, lengte, M + S banden gemengd …. dit is misschien wel de beste pick-up die het door onze handen is verstreken. Ondanks alle tests gelost de achterwielophanging bladveren bevestigd. Alleen licht negatief, en dat is precies de uitleg in de vorige zin: de langzaam zinkende lange neus. En als je de INTA metamos naar hoe het zich gedraagt ​​prestaties in deze veeleisende testen als het blijft rijden drums aan de achterzijde ….

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle Ford auto’s

De Ford Ranger pick-up doet veiliger?

Ford werkelijke verbruik

Adblock
detector