Eerste proef: Seat Ibiza 2015, kijkend naar Leon

We liepen de eerste kilometers met de nieuwe Seat Ibiza, vordert in connectiviteit en technologie, maar het debuten ook uitgerust met efficiëntere motoren en chassis instellingen meer comfortabel.

Eerste proef: Seat Ibiza 2015

Eerste proef: Seat Ibiza 2015

Eerste proef: Seat Ibiza 2015

Eerste proef: Seat Ibiza 2015

Uw afbeelding werken, vandaar Seat nauwelijks hun esthetische buitenaanzicht geretoucheerd. Wijzigingen zijn beperkt tot nieuwe koplampen met dagrijverlichting geleid tot nieuwe ontwerpen van de wielen 16 en 17 inch en de integratie van nieuwe carrosseriekleuren en Moonstone Silver Red Chili.

Van de Spaanse merk dat ze zijn wedden op een grotere “leonización” van zijn gehele assortiment en dit is vooral merkbaar in de Ibiza 2015, met een zeer gelijkaardig ontwerp van de middenconsole en bevat dezelfde multimedia-apparatuur met een touchscreen dat kan oplopen tot 6,5 inch. Maar ook is te zien op het stuurwiel, instrumentatie met het nieuwe concept van de kapel van het bord in de inrichting van andere elementen of zones van zacht plastic; een set van gegevens die versterken het gevoel van kwaliteit binnen het bereik: vijfdeurs, driedeurs SC of ST familie.

Seat Ibiza 2015Meer dan 1000 combinaties

Een andere belangrijke nieuwe functie is de mogelijkheden tot maatwerk, want met de Color Packs kan worden “kleuren” buiten de radiator grille en spiegel behuizingen, en binnen ringen uitgangen beluchting of versieren van het stuurwiel, de schakelhendel of rugleuningen. lichtmetalen velgen zijn ook aanwezig in twee kleuren, 16 of 17 inch.

de nieuwe Ibiza 2015 Ook heeft het een nieuwe generatie motoren. Benzine deel van de drie-cilinder 1.0 75 CV atmosfeer, die 95 of 110 pk TSI turbo uitvoeringen bereikt. Ook bieden ze de 1.2 TSI 90 pk en een 1.4 TSI uitschakelbare cilinders 150 pk. Diesel is de nieuwe 1.4 TDI driecilinder 75 CV-slechts 3,4 liter / 100 km en 88 g / km CO2. De andere TDI-motoren betalen 90 of 105 pk. Ze hebben allemaal voldoen aan de EU6 standaard en kan Stop-systeem uitvoeren&Start. TSI 110 pk en 90 pk TDI kan worden besteld met automatische DSG.

In onze Touchdown waren prendados de tricilíndrico motor 95 pk sterke 1.0 TSI, want het is zeer zijdeachtig, werkt zonder trillingen die duidelijk waarneembaar zijn, Het brengt een harmonieus geluid en is ook zeer elastisch. Kondigt een gemiddeld verbruik van slechts 4,2 liter / 100 km en 97 g / km CO2.

Seat Ibiza 2015afgestemd chassis

De Ibiza is een zeer gewaardeerde auto in zijn categorie op gedragsniveau geweest, maar met nuances in verband met haar ietwat steviger schorsing, vandaar nu de Spaanse merk aan de ophanging instellingen voor een meer comfortabele auto maar zonder verlies van effectiviteit. Comfort of Sport: naast, is de Seat Drive Profile optie, waarmee de bestuurder kan kiezen tussen twee modi van de elektronische ophanging controle verstrekt. In dit geval is de steun van het management, die ook beschikt over een verbeterde aanraking het nieuwe gamma verandert ook.

By the way, die denken in Cupra-versie Zij moeten wachten tot het einde van het jaar. de Ibiza sportievere zullen worden opgenomen motor 192 pk 1.8 TSI in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak.

veilig Connected

de MirrorLink technologie Het maakt het mogelijk om de belangrijkste kenmerken van onze smartphone te repliceren op het touch screen van Ibiza, verbonden in comfort en veiligheid te blijven. Het Spaanse merk werkt ook samen met Samsung om connectiviteitsoplossingen en Galaxy A3 model zal worden aangeboden met Connect Seat applicatie geïnstalleerd in 35 landen. Daarnaast kunnen eigenaren van Ibiza optie rijden Volledige Link System, 170 euro, die de beschikbaarheid van verschillende functies vergemakkelijkt Als het Android besturingssysteem en IOS.

Alles wordt aangevuld met de mogelijkheid om voice control voor infotainmentsystemen, aandacht voor de Media System Plus. En trim niveau, wordt het bereik gestructureerd met de Reference, Style of de sportievere FR niveaus. In termen van technologie, ze omvatten alle Ibiza slaperigheid detector in de driver en kan het meerdere aanvaringen te voorkomen remsysteem, achteruitrijcamera en tal van extra systemen die de veiligheid en het comfort te verbeteren hebben.

De prijs-uitrusting verhouding verbetering ten opzichte van de vorige reeks. Afhankelijk van de uitvoering van de dealers toe te passen een korting van tussen de 700 en 1.000 euro op de officiële tarief. U kunt de prijzen van de Ibiza 2015 serie te zien.