Range Rover Evoque 2016 nog meer argumenten

Range Rover Evoque 2016 nog meer argumenten

Land Rover maakt gebruik van de introductie van efficiënte diesel Ingenium tot aanzienlijke verbeteringen aan te brengen in hun meest succesvolle van late model, de Range Rover Evoque. dynamische en esthetische veranderingen die waarde toevoegen aan dit “object van verlangen”.

Range Rover Evoque 2016

Range Rover Evoque 2016

Range Rover Evoque 2016

Range Rover Evoque 2016

450.000 verkochte exemplaren wereldwijd tot juli, sinds de lancering in 2011, zijn de toonaangevende brief van Range Rover Evoque. Vier jaar later, deels ook gebonden aan de Euro6 wetgeving raakt vernieuwd. Maar Land Rover is niet beperkt tot de introductie van nieuwe dieselmotoren Ingenium bekend in andere modellen van de fabrikant. Het gaat vergezeld van cosmetische veranderingen -de minder Dynamic -gerelateerde aanzienlijke gewichtsbesparing van motoren-, de introductie van nieuwe rijhulpsystemen en apparatuur.

buiten de cosmetische veranderingen zijn minimaal, Game’s eigen “vijf verschillen.” En het is dat als een product werkt, waarom veranderen, commentaar van de Britse merk. Herkenbaar aan de gespierde look en gestroomlijnde, met nieuwe bumper die de laterale luchtinlaten groter en nieuwe LED-lampen die op hen worden geplaatst. Lanceert nieuwe adaptieve koplampen met LED, de eerste Jaguar Land Rover modellen doen. Achter ook debuten koplampen met een slanker uiterlijk.

Range Rover Evoque 2016

Binnenin wordt het meer geavanceerde met de introductie van een groot aantal gegevens in gewatteerd leer op de portierbekleding en het dashboard, die worden gecombineerd met nieuwe interieurkleuren. Nieuwe stoelen, nu kunt kiezen uit twee verschillende ontwerpen, een handmatige aanpassing in zes delen en Premium geheugenfunctie en lendensteun en verstelbare zijwangen. Net als in de oorspronkelijke, een van de grote troeven van Evoke is de ergonomie en uitzonderlijk comfortabele rijpositie, ongeacht uw maat, snel je de juiste zitpositie.

Maar het grote nieuws van de Evoke ligt in het mechanische gedeelte. Niet zozeer in de benzinemotor blijft de 2.0 Si4 240 pk en de diesel. Er zijn twee versies van de dieselmotor turbocharged 2.0 viercilinder Ingenium, al in andere modellen in het bereik als XE en XF opgenomen, ja ingericht om de dwarspositie, in feite deze motor releases 20 procent van de stukken. Dezelfde aluminium blok, dat een aanzienlijke gewichtsbesparing tussen 20 en 30 kg, die met twee krachten, 180 en 150 pk beide met een stop / start. Om de naleving te bereiken Euro6 deeltjes NOX maakt gebruik van AdBlue, 15 liter, we ervoor te zorgen dat genoeg om niet te hebben om te laden tussen de onderhoudsbeurten, die overigens zijn ze nu meer uitgebreid en kan de huidige 26.000 tot 34.000 kilometer te bereiken.

Range Rover Evoque 2016

lopend

Hoewel we beide motoren gereden hebben, zullen we ons richten op de eD4 de 150 pk sterke variant in combinatie met 4×2 aandrijving en manuele zesversnellingsbak. Het is de meest efficiënte volledige bereik van de fabrikant (E-Capability eerste versie, met blauwe badge om te benadrukken dat dit een van de meest efficiënte modellen in het gamma), kondigt een gehomologeerd verbruik van 4,1 liter per 100 km en de uitstoot van 109 g / km. Road goed, zeer zacht, met een goede respons en dat is zeer wendbaar, ook mede dankzij de veringsinstellingen, zowel voor als achter geschikte gewichtsvermindering motoren. Goede gevoelens. De handgeschakelde versnellingsbak is correct, niets meer. Iets wat soms moeilijk, geen kleur met ZF 9-traps automaat. de moeite om te kiezen voor de laatste (2.500 euro) waard. Maar het is uit asfalt waar de Evoque het onthouden is een Range Rover. Zelfs in de 4×2 versie, is het in staat om te bereiken waar andere rivalen niet ver zou krijgen. zijn gedrag is uitstekend in ruw terrein met een slechte grip. Minimale invalshoeken 22 °, ventrale 22 en uitlaat 33 verbonden met een waaddiepte 500 milímteros, we iets hoger dan in onze test zonder duidelijke gevolgen.

Aan de andere kant, de Land Rover Evoque debuteert 2016 hands-free slurf opening. Zodat een beweging gevormd kick PUE kunt u het openen, zonder op een knop. Dit type Openheid is zeer comfortabel maar je moet een beetje training om te weten waar zijn de sensoren.

Range Rover Evoque 2016

het bereik

Diesel, worden 4×2 versies alleen gekoppeld eD4 motor 150 pk, zowel coupe en 5-deurs lichaam, met handgeschakelde versnellingsbak, aangeboden vanaf 35.100 euro, wat Pure Cavado overeenkomt. Met manuele totale tractie, het bereik van 38.400 euro, in het geval van 150 pk motor versies, en 41.500 in 180, waarbij de laatste ook beschikbaar in coupe lichaam. automatische transmissie ZF met negen versnellingen, prijzen beginnen vanaf 40.900 euro in het geval van 150 pk en 44.000 in versies met motor 180. In alle gevallen met 4×4 tractie. Benzine, prijzen beginnen vanaf 46.800 euro van Si4 Pure 4×4, en gaan tot 62.100 Dynamic HSE in beide lichamen.

Adblock
detector