Den spanske mærke Velantur Biler vil lancere i 2017 sin første elbil

Den spanske mærke Velantur Biler vil lancere i 2017 sin første elbil

Velantur Biler, en all-spansk selskab, der allerede har givet sin første bil dato: 2017. Det vil være en klassisk coupé og alle elektriske stil. Tremble Tesla!Den spanske mærke Velantur Biler vil lancere i 2017 sin første elbil

I de tidligere lokaler Santana Linares har hovedkvarter Velantur biler, et firma grundlagt af Jofemar, leder i automater og køre elbil-projektet Hidronew XX; og Retrofactory, en håndlavet små serier producent kendt for sit mærke Hurtan.

Alliancen mellem Navarra og grenadine virksomheder, efter 18 måneder udvikling, afprøvning og forberedelse er allerede skitserer følgende to faser, industrialisering og lancering, til at give grønt lys for første køretøj: En bil i høj grad eksklusiv og klassisk design og alligevel, helt elektrisk at reagere på konceptet Art-Tech jienense der tilskynder mærke.

4 meter lang og en elektrisk autonomi overstige 400 km, den første Velantur være en coupé tre døre og lignende ydelser til dem af en bil med en forbrændingsmotor 180 hk, med acceleration fra 0 til 100 km / t til at være under 8 sekunder.

Disse 400 km autonomi ville være opnået med batterier Ion endnu uanmeldt kapacitet og indrømmer en proces med hurtig indlæsning udover det som regel mere lentos- i cirka 30 minutter.

De to prototyper er allerede under dynamisk test ville være det første skridt i en bil, der ville produktion næste år, i 2017. For 2022 Venlantur biler estimerede produktion af 4.000 enheder / år.

Vil dette være coupé fremstillet i Linares Sæd Tesla spansk?

Adblock
detector