Fiat Panda Cross: het proces en de prijzen voor Spanje

Fiat Panda Cross: het proces en de prijzen voor Spanje

Als de Fiat Panda 4×4 en verrast door zijn kwaliteiten off-road en zijn grote wendbaarheid in alle omstandigheden, de nieuwe Panda Cross verhoogt haar capaciteiten off-road naar een hoger niveau. Met een opvallende en ontworpen om het te beschermen tegen de zwaarste terrein esthetiek, dit kleine TT evolueert in alle opzichten en wordt het de perfecte bondgenoot voor de berg … en de stad op de dag.

Contact: Fiat Panda Cross

Contact: Fiat Panda Cross

Contact: Fiat Panda Cross

Contact: Fiat Panda Cross

En ze wilden veel van de huidige SUV 4×4 hebben de off-road capaciteiten waarin de nieuwe beschikt over Fiat Panda Cross, die we hebben gezien in het hoofdkwartier, dat het merk heeft in Balocco, Italië. En als de Fiat Panda 4×4 Huidige en bleek meer dan genoeg kwaliteiten voor off-road terrein hebben, de nieuwe Panda Cross leidt tot een bovenste trede.

door gedrag, waarvoor het is geïnstalleerd voor de eerste keer functioneren elektronische sperdifferentieel (ELD) in transmissiesysteem 4X4, en drie rijmodi, een van HDC. en aesthetisch, met Grote speciale bumpers aan de voorzijde en aan de achterzijde, de mistlampen beschermd en geplaatst ter hoogte van de hoofdstroom, plastiek verspreid het onderlichaam en lagere versterkte stalen schilden.

Te geven het karakter off-road we hadden het over, Fiat Hij heeft verder lichaam gestegen Panda Cross: 161 mm voor de benzineversie TwinAir en 158 mm voor Diesel MultiJet, dankzij herontworpen bronnen en grotere banden. de invalshoeken en vertrek (24 ° en 34) Ze zijn ook verbeterd, zodat de nieuwe Fiat Panda Cross is in staat om te gaan met soepel hellingen 70 procent helling en 55 procent camber.

Om dit alles moeten we relaties toe te voegen in het bijzonder gemodificeerde eerste versnelling, meer korte, een iets krachtigere motoren (5 CV in twee versies 1.3 Multijet 80 pk en 90 pk 0.9 TwinAir) en een speciale combinatie van verschillende bandentypes M + S15 naast. Banden en schoenen die Fiat Panda 4×4, maar smaller laatstgenoemde, en kunnen de behoeften van tractie op moeilijke ondergronden.

Fiat Panda Cross

tweeledig doel

Er is geen twijfel dat de off-road gedrag dat we net zagen is de meest opvallende en roman van de nieuwe Fiat Panda Cross. Het is zijn karakter en het is gemaakt voor. Echter, dankzij de kleine afmetingen (3,70 meter lang) en als een kleine stad, is als de meest geschikte om te gaan met de dagelijkse verkeer in de stad. zijn makkelijk parkeren is een argument in haar voordeel. getoond wendbaar, lichtgewicht, met een grote draaistraal en soepele gedrag, maar het interieur vind het nog steeds ons weinig geïsoleerd van motorgeluid (geluidsisolatie dus verbeteren).

Asfalt omstandigheden buiten de vergadering een voortreffelijk. Agility, klein formaat en korte overhangen, in combinatie met de grote hoogte boven de grond, toestaan ‘Fight’ un gebroken land, stenen en rotsen, zand, modder en zelfs diepe plassen zonder problemen. En als u wilt, kunt u ook een rol gaan spelen specifieke rijmodussen deze voorwaarden selecteerbaar op een roterend wiel in de middenconsole.

naast de modus ‘Auto’, die 98 procent van torque verdeelt naar de voorwielen onder normale omstandigheden en alle vier wielen bij het asfalt ‘gecompliceerd’, we tot onze beschikking twee: mode off-road ‘, tot 50 km / h, dat zowel differentiële en ELD gebruikt om trekkrachten verdelen beide assen gelijkmatig afhankelijk van het terrein; en modeHill Descent Control ‘ of HDC, waardoor de auto vertraagt ​​en werkt in op de remmen zonder dat de bestuurder hoeft te pedalen zorgen.

Fiat Panda Cross

Wij zijn van mening

De nieuwe Fiat Panda Cross zal bereiken de Spaanse dealers medio oktober, aangepast aan de moeilijke winterse omstandigheden in de bergen en op elk terrein dat hem zet nu tegemoet te zien. De startprijs op Europees niveau is 19.460 euro, dus we zullen wachten tot de prijzen naar Spanje. Ter referentie, is de Panda 4×4 verkocht in Spanje van 14.550 euro.

prijzen

Fiat Panda 0.9 90 pk TwinAir Cross Stop&start 4×4: 19.050 euro (13.150 euro of Plan Pive 6 Fiat korting en speciale financieringsvoorwaarden).

Fiat Panda 1.3 Multijet 80 pk Cross Stop&start 4×4: 19.850 euro (14.800 euro of Plan Pive 6 Fiat korting en speciale financieringsvoorwaarden).

Adblock
detector